Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalocsai FC ____Ruch ChoRzów
Pilfer 433_Mirr Tactiek 5122222
68% Balbezit 32%
17% Spel op eigen helft 83%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 27.2
outstanding Schieten weak
very good Passen average
very good Verdedigen weak


7e minuut.
Inworp. Moškovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kocabıyık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocabıyık geeft de bal voor. Moreno Merino krijgt zijn hoofd ertegen. Rogowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dávid krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Węgrzyn geeft een hoge lob. Moškovas probeert de bal met de borst te controleren. Moškovas passt de bal zonder na te denken. Petőfi is nu in balbezit. Petőfi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ____Ruch ChoRzów 1:0

10e minuut.
Petőfi met een sublieme pass. Moškovas rent richting de bal. Moškovas passt de bal zonder na te denken. Dávid heeft problemen om de bal te vangen. Dávid draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Kwilecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moškovas is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moškovas zal de hoekschop nemen. Dávid springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Moškovas rent richting de bal. Petőfi is nu in balbezit. Mazowiecki geeft de bal voor. Moreno Merino kopt de bal weg. Petőfi probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Huszár passt de bal met de wreef. Baets is nu in balbezit. Dávid verovert de bal door een tackle van achteren. Dávid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Rogowski met een harde bal richting middenveld. Kocabıyık kopt de bal weg. Dávid is nu in balbezit. Dávid haalt uit met een fantastische trap. Rogowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ____Ruch ChoRzów 2:0

41e minuut.
Mihalecz met een sublieme pass. Moreno Merino is nu in balbezit. Moreno Merino passt de bal met de wreef. Petőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petőfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ____Ruch ChoRzów 3:0

44e minuut.
Klungelig pakt Moškovas de bal. Moškovas probeert naar een medespeler te passen. Petőfi rent richting de bal. Petőfi schiet op doel. Rogowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalocsai FC 17%, ____Ruch ChoRzów 83%.
Kalocsai FC - ____Ruch ChoRzów 3:0

46e minuut.
Utasi komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Utasi is nu in balbezit. Petőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi is nu in balbezit. Utasi haalt uit met een fantastische trap. Rogowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ____Ruch ChoRzów 4:0

53e minuut.
Petőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Petőfi de bal. Petőfi passt de bal in één keer door. Utasi rent richting de bal. Utasi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ____Ruch ChoRzów 5:0

57e minuut.
Asero is nu in balbezit. Mihalecz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Asero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baniak met een snel genomen vrije trap. Lipcsei geeft de bal voor. Petőfi rent richting de bal. Petőfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ____Ruch ChoRzów 6:0

59e minuut.
Utasi verovert de bal door een tackle van achteren. Utasi schiet op doel. Śruba probeert de bal aan de voet te houden. Moškovas rent richting de bal. Moškovas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rogowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Ellis rent richting de bal. Ellis geeft de bal voor. Utasi rent richting de bal. Utasi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moreno Merino bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

63e minuut.
Kocabıyık heeft problemen om de bal te vangen. Kocabıyık passt de bal in één keer door. Moškovas rent richting de bal. Klungelig pakt Petőfi de bal. Petőfi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kwilecki probeert naar een medespeler te passen. Moškovas is nu in balbezit. Moškovas geeft de bal voor. Utasi rent richting de bal. Utasi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mihalecz rent richting de bal. Mihalecz passt de bal in één keer door. Utasi rent richting de bal. Utasi haalt uit met een fantastische trap. Rogowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ____Ruch ChoRzów 7:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moškovas met een snelle inworp. Kocabıyık rent richting de bal. Kocabıyık geeft een lange en hoge pass. Moreno Merino springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ____Ruch ChoRzów 8:0

77e minuut.
Moškovas rent richting de bal. Moškovas geeft een hoge lob. Utasi rent richting de bal. Utasi geeft een lange en hoge pass. Petőfi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kocabıyık rent richting de bal. Kocabıyık geeft een hoge lob. Utasi is nu in balbezit. Utasi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ____Ruch ChoRzów 9:0

82e minuut.
Kocabıyık kopt de bal weg. Moškovas probeert naar een medespeler te passen. Petőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petőfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ____Ruch ChoRzów 10:0

85e minuut.
Moškovas heeft problemen om de bal te vangen. Moškovas geeft een lange en hoge pass. Śruba kopt de bal weg. Kocabıyık geeft een lange en hoge pass. Utasi maakt een snoekduik en kopt de bal. Rogowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petőfi rent richting de bal. Petőfi haalt uit met een fantastische trap. Rogowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moreno Merino bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mihalecz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Petőfi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalocsai FC - ____Ruch ChoRzów 11:0

88e minuut.
Moškovas geeft de bal voor. Mihalecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalecz geeft een lange en hoge pass. Petőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petőfi haalt uit met een fantastische trap. Rogowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalocsai FC 17%, ____Ruch ChoRzów 83%.
Kalocsai FC - ____Ruch ChoRzów 11:0