Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cycladians F.C LAGADAS FC
Main Tactiek rek
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
28 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47 gemiddelde waardering 32.5
solid Schieten average
good Passen average
average Verdedigen average


4e minuut.
Tzavaras geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gyurováth met de inworp. Frydecki heeft problemen om de bal te vangen. Frydecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Gardikiotis met een harde bal richting middenveld. Radosny is nu in balbezit. Radosny geeft de bal voor. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Caliddu speelt de bal door. Radosny rent richting de bal. Radosny passt de bal zonder na te denken. Frydecki rent richting de bal. Frydecki schiet op doel. Fratzeskos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Aggos geeft een lange en hoge pass. Larrondo rent richting de bal. Larrondo geeft een hoge lob. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - LAGADAS FC 1:0

36e minuut.
Mavropanos is nu in balbezit. Gyurováth verovert de bal door een tackle van achteren. Gyurováth geeft de bal voor. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - LAGADAS FC 2:0

38e minuut.
Gyurováth bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurováth geeft de bal voor. Radosny kopt de bal weg. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki draait met de bal, schiet en ... Fratzeskos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Larrondo kopt de bal weg. Doulgeridis rent richting de bal. Doulgeridis geeft de bal voor. Floros is nu in balbezit. Floros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cycladians F.C 39%, LAGADAS FC 61%.
Cycladians F.C - LAGADAS FC 2:0

49e minuut.
Gyurováth heeft problemen om de bal te vangen. Gyurováth passt de bal zonder na te denken. Frydecki rent richting de bal. Frydecki haalt uit met een fantastische trap. Fratzeskos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - LAGADAS FC 3:0

50e minuut.
Floros is nu in balbezit. Radosny verovert de bal door een tackle van achteren. Radosny passt de bal met de wreef. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Larrondo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radosny speelt de bal door. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gyurováth passt de bal zonder na te denken. Caliddu geeft de bal voor. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - LAGADAS FC 4:0

76e minuut.
Żuchowski speelt de bal door. Radosny rent richting de bal. Radosny passt de bal in één keer door. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Radosny is nu in balbezit. Radosny geeft de bal voor. Tzavaras heeft problemen om de bal te vangen. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Motzer onderschept slim de pass. Motzer geeft de bal voor. Daar is Ciurea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frydecki rent richting de bal. Frydecki schiet op doel. Fratzeskos bokst de bal weg.

85e minuut.
Kopaczewski onderschept slim de pass. Kopaczewski met een sublieme pass. Radosny is nu in balbezit. Radosny geeft een lange en hoge pass. Frydecki springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cycladians F.C 27%, LAGADAS FC 73%.
Cycladians F.C - LAGADAS FC 4:0