Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-12 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CHAOS AD
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2883
madball Everest - Mg
Fc1 Tactiek 433
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.2 gemiddelde waardering 45.7
poor Schieten excellent
adequate Passen solid
weak Verdedigen good


5e minuut.
Graulund is nu in balbezit. Danayan verovert de bal door een tackle van achteren. Danayan passt de bal met de wreef. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Tukiainen rent richting de bal. Tukiainen passt de bal in één keer door. Arnold rent richting de bal. Tylak onderschept slim de pass. Tylak schiet op doel. Gallatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Tylak kan de bal niet met de borst controleren. Tukiainen rent richting de bal. Moore legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moore krijgt een gele kaart. Tukiainen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bejan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Gallatin bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Everest - Mg 0:1

14e minuut.
Tylak speelt de bal door. Boyer is nu in balbezit. Danayan onderschept slim de pass. Danayan geeft een lange en hoge pass. Tukiainen springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Roner kopt de bal weg. Salter bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukiainen verovert de bal door een tackle van achteren. Bejan rent richting de bal. Bejan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
McMuller speelt de bal door. Bejan rent richting de bal. Bejan passt de bal met de wreef. Tukiainen is nu in balbezit. Tukiainen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gallatin trapt de bal weg. McMuller kopt de bal weg. Bejan rent richting de bal. Bejan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tukiainen is nu in balbezit. Tylak is nu in balbezit. Tukiainen rent richting de bal. Tukiainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Everest - Mg 0:2

28e minuut.
Graulund is nu in balbezit. McMuller onderschept slim de pass. McMuller met een sublieme pass. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan geeft de bal voor. Danayan is nu in balbezit. Tylak rent richting de bal. Tylak schiet op doel. Gallatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tukiainen is nu in balbezit. Tukiainen draait met de bal, schiet en ... Gallatin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Everest - Mg 0:3

34e minuut.
Wiese rent richting de bal. Wiese passt de bal met de wreef. Arnold heeft problemen om de bal te vangen. Tukiainen rent richting de bal. Tukiainen schiet op doel. Gallatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
House rent richting de bal. Bejan onderschept slim de pass. Bejan geeft de bal voor. Tukiainen rent richting de bal. Tukiainen draait met de bal, schiet en ... Gallatin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Gallatin trapt de bal weg van het doel. McMuller rent richting de bal. McMuller passt de bal zonder na te denken. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan haalt uit met een fantastische trap. Gallatin bokst de bal weg.

44e minuut.
Van de Ven is nu in balbezit. Van de Ven geeft een lange en hoge pass. Tukiainen is nu in balbezit. Tukiainen draait met de bal, schiet en ... Gallatin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Everest - Mg 0:4

45e minuut.
Pâslariu komt het veld opgelopen. Lew komt het veld opgelopen. Dundas komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu geeft de bal voor. Dundas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dundas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Everest - Mg 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 87%, Everest - Mg 13%.
madball - Everest - Mg 0:5

47e minuut.
Danayan onderschept slim de pass. Danayan geeft de bal voor. Dundas is nu in balbezit. Dundas draait met de bal, schiet en ... Gallatin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Lyons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salter rent richting de bal. Dundas onderschept slim de pass. Dundas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Stephenson probeert naar een medespeler te passen. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu met een sublieme pass. Dundas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dundas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Everest - Mg 0:6

50e minuut.
Stokowiec is nu in balbezit. Stokowiec geeft een lange en hoge pass. Dundas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dundas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Everest - Mg 0:7

52e minuut.
Daar is Moore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dundas rent richting de bal. Moore is nu in balbezit. Dundas onderschept slim de pass. Dundas schiet op doel. Gallatin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stephenson geeft de bal voor. Bejan rent richting de bal. Bejan haalt uit met een fantastische trap. Gallatin probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Dundas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dundas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bejan is nu in balbezit. Bejan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Everest - Mg 0:8

55e minuut.
Dundas onderschept slim de pass. Dundas passt de bal in één keer door. Bejan rent richting de bal. Bejan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lyons de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pâslariu met de inworp. Danayan is nu in balbezit. Danayan geeft een hoge lob. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bejan kopt de bal weg. Klungelig pakt Dundas de bal. Salter is nu in balbezit. Dundas verovert de bal door een tackle van achteren. Dundas schiet op doel. Gallatin bokst de bal weg.

64e minuut.
Lew rent richting de bal. Lew geeft een hoge lob. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Moore rent richting de bal. Danayan verovert de bal door een tackle van achteren. Danayan geeft een lange en hoge pass. Dundas rent richting de bal. Dundas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Pâslariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Everest - Mg 0:9

68e minuut.
Lyons onderschept slim de pass. Lyons probeert naar een medespeler te passen. Salter heeft problemen om de bal te vangen. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Everest - Mg 0:10

69e minuut.
Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan passt de bal zonder na te denken. Dundas is nu in balbezit. Klungelig pakt Dundas de bal. Dundas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Wiese kopt de bal weg. Van de Ven is nu in balbezit. Van de Ven geeft de bal voor. Dundas rent richting de bal. Dundas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Pâslariu de bal. Dundas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dundas haalt uit met een fantastische trap. Gallatin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Danayan rent richting de bal. Danayan speelt de bal door. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu schiet op doel. Gallatin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Dundas kopt de bal weg. Klungelig pakt Pâslariu de bal. Dundas rent richting de bal. Dundas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Wiese bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu onderschept slim de pass. Pâslariu geeft de bal voor. Dundas rent richting de bal. Dundas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Danayan rent richting de bal. Danayan passt de bal zonder na te denken. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap. Gallatin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lyons heeft problemen om de bal te vangen. Dundas verovert de bal door een tackle van achteren. Dundas met een sublieme pass. Bejan is nu in balbezit. Bejan draait met de bal, schiet en ... Gallatin bokst de bal weg.

89e minuut.
Danayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danayan passt de bal in één keer door. Dundas rent richting de bal. Dundas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Everest - Mg 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 70%, Everest - Mg 30%.
madball - Everest - Mg 0:11