Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BUCOVINA FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4341
BUCOVINA FC FC Corvin
defend Tactiek 4312
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
44.1 gemiddelde waardering 56.8
adequate Schieten excellent
average Passen solid
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Lampart geeft een hoge lob. İlalay kopt de bal weg. Trieloff rent richting de bal. Trieloff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - FC Corvin 0:1

12e minuut.
Pompilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompilli draait met de bal, schiet en ... Falconí heeft problemen om de bal te vangen. Trieloff rent richting de bal. Trieloff schiet op doel. Bermúdez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Estévès kopt de bal weg. Lin speelt de bal door. Klungelig pakt Huybrechts de bal. Huybrechts geeft een lange en hoge pass. Pompilli springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Lampart is nu in balbezit. Lampart geeft een hoge lob. Lin kopt de bal weg. Pompilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompilli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Diarte rent richting de bal. Lin verovert de bal door een tackle van achteren. Lin passt de bal in één keer door. Pompilli rent richting de bal. Pompilli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUCOVINA FC 63%, FC Corvin 37%.
BUCOVINA FC - FC Corvin 0:1

47e minuut.
Covre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart onderschept slim de pass. Lampart passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Trieloff de bal. Trieloff draait met de bal, schiet en ... Bermúdez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Căruţaşu probeert de bal aan de voet te houden. Tostão bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostão passt de bal met de wreef. Trieloff is nu in balbezit. Trieloff schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De Pasquale kopt de bal weg. Daar is Covre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trieloff is nu in balbezit. Trieloff haalt uit met een fantastische trap. Bermúdez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - FC Corvin 0:2

68e minuut.
İlalay geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huybrechts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lin is nu in balbezit. Lin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Diarte met een sublieme pass. Klungelig pakt Lampart de bal. Lampart passt de bal in één keer door. Trieloff bereikt de bal nog maar net als eerste. Trieloff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - FC Corvin 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUCOVINA FC 58%, FC Corvin 42%.
BUCOVINA FC - FC Corvin 0:3