Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: im. Jana Pawła II
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5768
Piwo Krosno M4M
Lech 4-1-3-2 Tactiek m2wingx5
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
46.2 gemiddelde waardering 62.9
good Schieten outstanding
very good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Kordalski passt de bal met de wreef. Castellón speelt de bal door. Kordalski rent richting de bal. Kordalski geeft een lange en hoge pass. Minh Hoàng maakt een snoekduik en kopt de bal. Marcinowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nina rent richting de bal. Nina draait met de bal, schiet en ... Marcinowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - M4M 0:1

10e minuut.
Sobieszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Nina is nu in balbezit. Kordalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordalski haalt uit met een fantastische trap. Marcinowski bokst de bal weg.

18e minuut.
Zico passt de bal zonder na te denken. Kordalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordalski passt de bal in één keer door. Nina bereikt de bal nog maar net als eerste. Nina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Zico geeft een lange en hoge pass. Kordalski heeft problemen om de bal te vangen. Kordalski speelt de bal door. Nina bereikt de bal nog maar net als eerste. Nina haalt uit met een fantastische trap. Paal! Marcinowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Minh Hoàng is nu in balbezit. Minh Hoàng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - M4M 0:2

22e minuut.
Zico speelt de bal door. Kordalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordalski passt de bal met de wreef. Nina bereikt de bal nog maar net als eerste. Nina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Marcinowski trapt de bal weg van het doel. Səidov kopt de bal weg. Korhola is nu in balbezit. Korhola geeft een lange en hoge pass. Sudrawski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kordalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordalski passt de bal in één keer door. Nina rent richting de bal. Nina haalt uit met een fantastische trap. Marcinowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - M4M 0:3

28e minuut.
Pârvu is nu in balbezit. Pârvu geeft een lange en hoge pass. Kafara is nu in balbezit. Nina verovert de bal door een tackle van achteren. Nina schiet op doel. Paal!

31e minuut.
Jouet geeft een lange en hoge pass. Kordalski is nu in balbezit. Kordalski met een sublieme pass. Nina is nu in balbezit. Nina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Minh Hoàng rent richting de bal. Minh Hoàng schiet op doel. Marcinowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Nina rent richting de bal. Nina schiet op doel. Na een snelle pass probeert Allori de bal onder controle te krijgen. Kordalski rent richting de bal. Kordalski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kordalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordalski geeft een lange en hoge pass. Daar is Minh Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - M4M 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piwo Krosno 65%, M4M 35%.
Piwo Krosno - M4M 0:4

46e minuut.
Kafara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zico rent richting de bal. Zico met een sublieme pass. Kordalski is nu in balbezit. Kordalski schiet op doel. De bal raakt de paal. Minh Hoàng is nu in balbezit. Minh Hoàng geeft een hoge lob. Nina maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - M4M 0:5

52e minuut.
Zico geeft een hoge lob. Kordalski rent richting de bal. Kordalski speelt de bal door. Nina rent richting de bal. Nina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Masnič heeft problemen om de bal te vangen. Nina rent richting de bal. Nina haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - M4M 0:6

55e minuut.
Castellón rent richting de bal. Castellón speelt de bal door. Zico rent richting de bal. Zico probeert naar een medespeler te passen. Minh Hoàng is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Zico neemt de hoekschop. Kordalski geeft een lange en hoge pass. Minh Hoàng is nu in balbezit. Minh Hoàng haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - M4M 0:7

64e minuut.
Castellón is nu in balbezit. Castellón speelt de bal door. Minh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng schiet op doel. Marcinowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - M4M 0:8

66e minuut.
Kolbaşı rent richting de bal. Kolbaşı geeft een lange en hoge pass. Nina probeert de bal met de borst te controleren. Nina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - M4M 0:9

70e minuut.
Kordalski probeert naar een medespeler te passen. Nina rent richting de bal. Allori legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nina raakt geblesseerd tijdens het duel. Nina zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón passt de bal in één keer door. Nina is nu in balbezit. Nina haalt uit met een fantastische trap. Marcinowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - M4M 0:10

75e minuut.
Kafara onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kordalski met een snelle inworp. Nina bereikt de bal nog maar net als eerste. Nina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - M4M 0:11

77e minuut.
Zico passt de bal zonder na te denken. Kordalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordalski probeert naar een medespeler te passen. Nina rent richting de bal. Nina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - M4M 0:12

81e minuut.
Kordalski geeft een lange en hoge pass. Minh Hoàng rent richting de bal. Allori begaat een overtreding. Allori krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Zico passt de bal in één keer door. Castellón rent richting de bal. Castellón speelt de bal door. Nina bereikt de bal nog maar net als eerste. Nina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - M4M 0:13

87e minuut.
Górecki is nu in balbezit. Górecki geeft de bal voor. Səidov is nu in balbezit. Səidov geeft een lange en hoge pass. Sudrawski krijgt zijn hoofd ertegen. Latinovics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Zico speelt de bal door. Kordalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordalski met een sublieme pass. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón draait met de bal, schiet en ... Marcinowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Daar is Nina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón passt de bal in één keer door. Zico is nu in balbezit. Zico haalt uit met een fantastische trap. Marcinowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piwo Krosno 57%, M4M 43%.
Piwo Krosno - M4M 0:13