Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 19:12
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Eden del Tifoso
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3576
A Mani Basse Gokkes Fc
QQ3-B Tactiek Ataque
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
28 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 31.7
very good Schieten average
very good Passen average
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Şüküroğlu rent richting de bal. Şüküroğlu met een sublieme pass. Strzałka rent richting de bal. Loffredo verovert de bal door een tackle van achteren. Loffredo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Osicki geeft de bal voor. Krzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Loffredo verovert de bal door een tackle van achteren. Loffredo draait met de bal, schiet en ... Touro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - Gokkes Fc 1:0

12e minuut.
Strzałka geeft een hoge lob. Inworp. Ariano met een snelle inworp. Şüküroğlu is nu in balbezit. Şüküroğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Daar is Chytil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ariano is nu in balbezit. Ariano speelt de bal door. Loffredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Loffredo haalt uit met een fantastische trap. Touro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Strzałka kopt de bal weg. Daar is Krzos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akif rent richting de bal. Akif draait met de bal, schiet en ... Touro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - Gokkes Fc 2:0

31e minuut.
Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco rent richting de bal. Akif tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akif krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Klungelig pakt Şüküroğlu de bal. Ghilca is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şüküroğlu. Şüküroğlu krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Akif passt de bal met de wreef. Loffredo is nu in balbezit. Loffredo passt de bal zonder na te denken. Şüküroğlu rent richting de bal. Şüküroğlu draait met de bal, schiet en ... Touro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Perrucchetti rent richting de bal. Perrucchetti passt de bal in één keer door. Cuéllar Jiménez is nu in balbezit. Akif geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A Mani Basse 39%, Gokkes Fc 61%.
A Mani Basse - Gokkes Fc 2:0

48e minuut.
Montalbano geeft de bal voor. Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuéllar Jiménez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akif geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Şüküroğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Loffredo verovert de bal door een tackle van achteren. Loffredo passt de bal zonder na te denken. Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. Akif haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - Gokkes Fc 3:0

53e minuut.
Şüküroğlu rent richting de bal. Şüküroğlu geeft een hoge lob. Daar is Loffredo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loffredo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - Gokkes Fc 4:0

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Formica komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Klungelig pakt Krzos de bal. Krzos geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cuéllar Jiménez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Loffredo springt en kopt de bal. Touro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Montalbano is nu in balbezit. Montalbano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Krzos de bal. Şüküroğlu rent richting de bal. Şüküroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - Gokkes Fc 5:0

62e minuut.
Akif speelt de bal door. Daar is Strzałka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şüküroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şüküroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - Gokkes Fc 6:0

64e minuut.
Cuéllar Jiménez passt de bal in één keer door. Akif rent richting de bal. Akif passt de bal met de wreef. Loffredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Loffredo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cuéllar Jiménez zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Strzałka de bal. Şüküroğlu is nu in balbezit. Şüküroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - Gokkes Fc 7:0

71e minuut.
Montalbano onderschept slim de pass. Montalbano geeft een hoge lob. Akif is nu in balbezit. Akif haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - Gokkes Fc 8:0

72e minuut.
Zwijacz passt de bal zonder na te denken. Lupi is nu in balbezit. Lupi speelt de bal door. Akif is nu in balbezit. Akif schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Formica geeft de bal voor. Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. Akif passt de bal in één keer door. Loffredo is nu in balbezit. Loffredo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Camarda speelt de bal door. Formica is nu in balbezit. Formica passt de bal in één keer door. Loffredo is nu in balbezit. Loffredo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Formica is nu in balbezit. Formica passt de bal in één keer door. Şüküroğlu is nu in balbezit. Şüküroğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - Gokkes Fc 9:0

85e minuut.
Camarda is nu in balbezit. Camarda geeft een lange en hoge pass. Loffredo rent richting de bal. Şüküroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şüküroğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Cuéllar Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Formica bereikt de bal nog maar net als eerste. Formica met een sublieme pass. Loffredo is nu in balbezit. Loffredo draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A Mani Basse 24%, Gokkes Fc 76%.
A Mani Basse - Gokkes Fc 9:0