Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bayern Nadlac Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6182
Bayern Nadlac F.C. DUNAREA BRAILA
5DA Tactiek 4-1-3-2 cjj
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
61.4 gemiddelde waardering 58.3
very good Schieten formidable
solid Passen solid
formidable Verdedigen excellent


7e minuut.
Burke passt de bal zonder na te denken. Obuchowicz rent richting de bal. Obuchowicz speelt de bal door. Dragan is nu in balbezit. Dragan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Nadlac - F.C. DUNAREA BRAILA 0:1

7e minuut.
Drăgoi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kanjer komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Arce met een sublieme pass. Kanjer rent richting de bal. Obuchowicz begaat een overtreding. Obuchowicz krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Obuchowicz is nu in balbezit. Kanjer begaat een overtreding. Obuchowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Ascuy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dragan heeft problemen om de bal te vangen. Dragan haalt uit met een fantastische trap. Tax kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Dragan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malec kopt de bal weg. Dragan met een sublieme pass. Obuchowicz is nu in balbezit. Obuchowicz haalt uit met een fantastische trap. Tax kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Ascuy geeft de bal voor. Amigão probeert naar een medespeler te passen. Caragiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec is nu in balbezit. Malec geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Burke krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Nadlac - F.C. DUNAREA BRAILA 0:2

25e minuut.
Brands geeft een hoge lob. Dragan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amigão. Amigão krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Brands is nu in balbezit. Brands geeft een lange en hoge pass. Dragan is nu in balbezit. Dragan haalt uit met een fantastische trap. Tax werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Nadlac - F.C. DUNAREA BRAILA 0:3

39e minuut.
Ascuy rent richting de bal. Ascuy probeert naar een medespeler te passen. Obuchowicz rent richting de bal. Obuchowicz geeft een hoge lob. Dragan bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Nadlac - F.C. DUNAREA BRAILA 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Nadlac 53%, F.C. DUNAREA BRAILA 47%.
Bayern Nadlac - F.C. DUNAREA BRAILA 0:4

46e minuut.
Kiełnia komt het veld opgelopen. Chindea komt het veld opgelopen. Hernandes komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ascuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec is nu in balbezit. Malec geeft een hoge lob. Burke springt en kopt de bal. Tax werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Nadlac - F.C. DUNAREA BRAILA 0:5

56e minuut.
Ascuy rent richting de bal. Ascuy probeert naar een medespeler te passen. Malec rent richting de bal. Malec geeft een hoge lob. Burke krijgt zijn hoofd ertegen. Tax kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Brands rent richting de bal. Brands geeft een hoge lob. Dragan rent richting de bal. Dragan schiet op doel. Tax maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Nadlac - F.C. DUNAREA BRAILA 0:6

69e minuut.
Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec speelt de bal door. Malancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke onderschept slim de pass. Burke schiet op doel. Tax kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Szurpicki rent richting de bal. Brands verovert de bal door een tackle van achteren. Brands geeft de bal voor. Burke kopt de bal weg. Dragan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Nadlac - F.C. DUNAREA BRAILA 0:7

79e minuut.
Kanjer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szurpicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelemen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kelemen krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Chindea kopt de bal weg. Klungelig pakt Quintana de bal. Szurpicki is nu in balbezit. Szurpicki schiet op doel. Niespodziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Nadlac - F.C. DUNAREA BRAILA 1:7

87e minuut.
Trezza met een sublieme pass. Kiełnia rent richting de bal. Kiełnia passt de bal in één keer door. Szurpicki is nu in balbezit. Szurpicki draait met de bal, schiet en ... Niespodziński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Nadlac 47%, F.C. DUNAREA BRAILA 53%.
Bayern Nadlac - F.C. DUNAREA BRAILA 1:7