Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KVS "SVK" Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8804
KVS `SVK` De Geluksvogels
05 Tactiek verdomme 3
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.8 gemiddelde waardering 49.1
excellent Schieten very good
solid Passen good
solid Verdedigen solid


14e minuut.
Kopernikus geeft een lange en hoge pass. Daar is Kanownik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanownik met een sublieme pass. Peier bereikt de bal nog maar net als eerste. Peier geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Ştrudel passt de bal in één keer door. Kopernikus met een sublieme pass. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte haalt uit met een fantastische trap. Adames probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Degreve controleert de bal met de borst. Peier speelt de bal door. Kanownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanownik schiet op doel. Comin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - De Geluksvogels 1:0

21e minuut.
Kanownik probeert de bal aan de voet te houden. Ştrudel is nu in balbezit. Ştrudel speelt de bal door. De Corte rent richting de bal. De Corte draait met de bal, schiet en ... Adames verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Blontrock passt de bal in één keer door. Ştrudel speelt de bal door. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossak rent richting de bal. Kossak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hałabura geeft een lange en hoge pass. Comin speelt de bal door. Yürekli speelt de bal door. Kossak rent richting de bal. Kossak haalt uit met een fantastische trap. Adames probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kossak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossak haalt uit met een fantastische trap. Adames bokst de bal weg.

31e minuut.
Baliak onderschept slim de pass. Yürekli probeert naar een medespeler te passen. Evrard met een sublieme pass. Kossak is nu in balbezit. Kossak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hałabura kopt de bal weg. Motten rent richting de bal. Kanownik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kanownik krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Yürekli passt de bal in één keer door. Kopernikus verovert de bal door een tackle van achteren. Kossak is nu in balbezit. Kossak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KVS `SVK` - De Geluksvogels 1:1

33e minuut.
Peier probeert naar een medespeler te passen. Kanownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kanownik de bal. Kanownik haalt uit met een fantastische trap. Comin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - De Geluksvogels 2:1

39e minuut.
Blontrock passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt De Corte de bal. Kossak bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Evrard speelt de bal door. Kossak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Baliak ... Strafschop! Kossak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kossak kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Neill geeft de bal voor. Evrard rent richting de bal. Bundervoet speelt de bal door. Kossak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Adames probeert naar een medespeler te passen. Evrard kopt de bal weg. Kossak bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte is nu in balbezit. De Corte schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVS `SVK` 57%, De Geluksvogels 43%.
KVS `SVK` - De Geluksvogels 2:1

46e minuut.
Nagypál komt het veld opgelopen. Udeze komt het veld opgelopen. Lo Guercio komt het veld opgelopen. Ascarrunz komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Evrard met een snelle inworp. Bundervoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bundervoet passt de bal zonder na te denken. Kossak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Geroldi speelt de bal door. Ascarrunz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ştrudel. Ştrudel krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Bundervoet is nu in balbezit. Bundervoet probeert naar een medespeler te passen. Neill rent richting de bal. De Corte verovert de bal door een tackle van achteren. De Corte haalt uit met een fantastische trap. Adames probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Doeltrap. Villaverde komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Degreve zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Evrard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udeze met een sublieme pass. Nagypál bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagypál draait met de bal, schiet en ... Comin bokst de bal weg. Nagypál rent richting de bal. Nagypál geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - De Geluksvogels 3:1

60e minuut.
Evrard passt de bal in één keer door. Kossak rent richting de bal. Kossak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt De Corte de bal. De Corte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bundervoet passt de bal zonder na te denken. Yürekli is nu in balbezit. Yürekli geeft een hoge lob. Kossak rent richting de bal. Kossak haalt uit met een fantastische trap. Adames verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
De Corte is nu in balbezit. Bundervoet speelt de bal door. Kossak heeft problemen om de bal te vangen. Kossak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KVS `SVK` - De Geluksvogels 3:2

82e minuut.
Udeze speelt de bal door. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernikus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kopernikus krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVS `SVK` 53%, De Geluksvogels 47%.
KVS `SVK` - De Geluksvogels 3:2