Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Tuco`s Place
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 5352
VfL Aufwind 06 Pankow DNB KladnoCity
3-4-3 Tactiek abcd
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
47.9 gemiddelde waardering 43.2
very good Schieten adequate
solid Passen adequate
good Verdedigen good


6e minuut.
Aicheler met een sublieme pass. Ozuna kopt de bal weg. Sowa probeert de bal aan de voet te houden. Urbášek is nu in balbezit. Urbášek haalt uit met een fantastische trap. Aicheler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Sikiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Antolak de bal. Zitouni rent richting de bal. Antolak onderschept slim de pass. Antolak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Lo Poronga kopt de bal weg. Petruniczyk is nu in balbezit. Poudal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poudal krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Poudal maakt een afschuwelijke overtreding. Antolak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Antolak komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - DNB KladnoCity 1:0

29e minuut.
Zitouni verovert de bal door een tackle van achteren. Zitouni met een sublieme pass. Plet is nu in balbezit. Plet geeft een lange en hoge pass. Rosebrock maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Aufwind 06 Pankow 50%, DNB KladnoCity 50%.
VfL Aufwind 06 Pankow - DNB KladnoCity 1:0

47e minuut.
Pedrazzi passt de bal zonder na te denken. Petruniczyk rent richting de bal. Petruniczyk geeft een lange en hoge pass. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak draait met de bal, schiet en ... Kaščák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - DNB KladnoCity 2:0

50e minuut.
Petruniczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruniczyk passt de bal in één keer door. Sikiewicz met een sublieme pass. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Petruniczyk met de inworp. Lo Poronga rent richting de bal. Lo Poronga probeert naar een medespeler te passen. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - DNB KladnoCity 3:0

67e minuut.
Mighten passt de bal in één keer door. Petruniczyk speelt de bal door. Antolak rent richting de bal. Antolak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - DNB KladnoCity 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Aufwind 06 Pankow 32%, DNB KladnoCity 68%.
VfL Aufwind 06 Pankow - DNB KladnoCity 4:0