Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sportowa 1
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2333
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie AFC Austrian Black Knights
new Tactiek JOUNGBOYS
49% Balbezit 51%
13% Spel op eigen helft 87%
52 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 44.9
solid Schieten adequate
solid Passen good
average Verdedigen very good


4e minuut.
Humić rent richting de bal. Humić met een sublieme pass. Klungelig pakt Zenteno de bal. Pazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzini schiet op doel. Funke bokst de bal weg. Zenteno rent richting de bal. Zenteno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 1:0

8e minuut.
Szita bereikt de bal nog maar net als eerste. Szita geeft een hoge lob. Pazzini is nu in balbezit. Pazzini haalt uit met een fantastische trap. Funke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 2:0

10e minuut.
Szita is nu in balbezit. Szita met een sublieme pass. Pazzini is nu in balbezit. Pazzini draait met de bal, schiet en ... Funke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 3:0

11e minuut.
Humić met de inworp. Szita speelt de bal door. Pazzini heeft problemen om de bal te vangen. Pazzini schiet op doel. Funke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 4:0

12e minuut.
Klungelig pakt Seiberth de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Humić zal de hoekschop nemen. Pazzini maakt een snoekduik en kopt de bal. Funke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 5:0

14e minuut.
Zenteno passt de bal in één keer door. Szita met een sublieme pass. Pazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzini heeft problemen om de bal te vangen. Pazzini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 6:0

16e minuut.
Rácz heeft problemen om de bal te vangen. Rácz speelt de bal door. Pazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzini draait met de bal, schiet en ... Funke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 7:0

18e minuut.
Dimitrov passt de bal in één keer door. Fejér speelt de bal door. Pazzini rent richting de bal. Daar is Pazzini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazzini schiet op doel. Funke bokst de bal weg. Zenteno rent richting de bal. Zenteno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 8:0

20e minuut.
Szita rent richting de bal. Szita speelt de bal door. Pazzini is nu in balbezit. Pazzini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 9:0

21e minuut.
Szita rent richting de bal. Szita passt de bal in één keer door. Pazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Seiberth is nu in balbezit. Seiberth geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Humić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zenteno maakt een snoekduik en kopt de bal. Funke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pazzini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 10:0

23e minuut.
Rácz rent richting de bal. Rácz passt de bal zonder na te denken. Pazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzini haalt uit met een fantastische trap. Funke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 11:0

24e minuut.
Ortner heeft problemen om de bal te vangen. Ortner met een sublieme pass. Pazzini is nu in balbezit. Pazzini draait met de bal, schiet en ... Funke probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zenteno rent richting de bal. Zenteno probeert naar een medespeler te passen. Szita rent richting de bal. Szita schiet op doel. Funke probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Szita heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Humić zal de hoekschop nemen. Pazzini rent richting de bal. Pazzini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 12:0

27e minuut.
Humić met de inworp. Szita met een sublieme pass. Zenteno rent richting de bal. Zenteno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 13:0

29e minuut.
Humić met een snelle inworp. Szita rent richting de bal. Szita geeft de bal voor. Pazzini springt en kopt de bal. Funke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 14:0

31e minuut.
Humić met een snelle inworp. Szita geeft een lange en hoge pass. Pazzini is nu in balbezit. Pazzini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 15:0

33e minuut.
Pałyga met een sublieme pass. Pazzini probeert naar een medespeler te passen. Zenteno is nu in balbezit. Zenteno draait met de bal, schiet en ... Funke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 16:0

39e minuut.
Pałyga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zenteno speelt de bal door. Pazzini is nu in balbezit. Pazzini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 17:0

40e minuut.
Zenteno schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pazzini de bal onder controle te krijgen. Rácz rent richting de bal. Rácz geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 18:0

42e minuut.
Lesser is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Humić met een snelle inworp. Szita geeft de bal voor. Pazzini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 11%, AFC Austrian Black Knights 89%.
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 19:0

46e minuut.
Humić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szita met een sublieme pass. Pazzini rent richting de bal. Pazzini schiet op doel. Funke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Humić met de inworp. Szita is nu in balbezit. Szita probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zenteno de bal. Pazzini is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 20:0

49e minuut.
Klungelig pakt Szita de bal. Szita probeert naar een medespeler te passen. Pazzini rent richting de bal. Pazzini draait met de bal, schiet en ... Funke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 21:0

51e minuut.
Dimitrov onderschept slim de pass. Dimitrov speelt de bal door. Rácz met een sublieme pass. Pazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzini haalt uit met een fantastische trap. Funke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Zenteno de bal. Zenteno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 22:0

53e minuut.
Wojtoń probeert naar een medespeler te passen. Humić rent richting de bal. Humić probeert naar een medespeler te passen. Pazzini is nu in balbezit. Pazzini draait met de bal, schiet en ... Funke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zenteno bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenteno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 23:0

54e minuut.
Szita rent richting de bal. Hirschberg verovert de bal door een tackle van achteren. Rácz is nu in balbezit. Hirschberg onderschept slim de pass. Hirschberg schiet op doel. Majak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pałyga speelt de bal door. Rácz met een sublieme pass. Zenteno bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzini schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pałyga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 24:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pałyga met de inworp. Rácz met een sublieme pass. Szita bereikt de bal nog maar net als eerste. Szita haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Pałyga kopt de bal weg. Szita rent richting de bal. Szita passt de bal zonder na te denken. Pazzini rent richting de bal. Pazzini draait met de bal, schiet en ... Funke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Wojtoń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szita speelt de bal door. Pazzini rent richting de bal. Pazzini haalt uit met een fantastische trap. Funke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 25:0

65e minuut.
Rácz speelt de bal door. Dimitrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrov speelt de bal door. Pazzini is nu in balbezit. Pazzini schiet op doel. Funke bokst de bal weg. Szita is nu in balbezit. Szita draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 26:0

67e minuut.
Szita bereikt de bal nog maar net als eerste. Szita passt de bal met de wreef. Zenteno rent richting de bal. Zenteno haalt uit met een fantastische trap. Funke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 27:0

69e minuut.
Inworp. Pałyga met de inworp. Zenteno bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenteno draait met de bal, schiet en ... Funke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 28:0

70e minuut.
Seiberth geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Humić met een snelle inworp. Klungelig pakt Szita de bal. Szita geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Funke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pazzini probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 29:0

74e minuut.
Zech probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pałyga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rácz is nu in balbezit. Rácz draait met de bal, schiet en ... Funke bokst de bal weg.

76e minuut.
Inworp. Pałyga met een snelle inworp. Zenteno is nu in balbezit. Zenteno draait met de bal, schiet en ... Paal!

78e minuut.
Szita is nu in balbezit. Szita passt de bal met de wreef. Pazzini rent richting de bal. Pazzini schiet op doel. Funke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 30:0

84e minuut.
Szita bereikt de bal nog maar net als eerste. Szita speelt de bal door. Daar is Zenteno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zenteno haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Pałyga geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Szita de bal onder controle te krijgen. Pazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzini draait met de bal, schiet en ... Funke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 31:0

88e minuut.
Preinfalk geeft een lange en hoge pass. Rácz kopt de bal weg. Pazzini is nu in balbezit. Pazzini haalt uit met een fantastische trap. Funke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 32:0

89e minuut.
Rácz kopt de bal weg. Pazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Szita is nu in balbezit. Szita schiet op doel. Funke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 33:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie 14%, AFC Austrian Black Knights 86%.
MKS Łucznik Strzelce Krajeńskie - AFC Austrian Black Knights 33:0