Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: A-L City Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1465
A-L City The Alpha Divers
Seconda tattica Tactiek 451 sos altos
48% Balbezit 52%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
38.6 gemiddelde waardering 57.5
average Schieten outstanding
adequate Passen excellent
good Verdedigen excellent


17e minuut.
Ołtarzewski rent richting de bal. Ołtarzewski passt de bal in één keer door. Campinas rent richting de bal. Ołtarzewski is nu in balbezit. Ołtarzewski draait met de bal, schiet en ... Montemaggiore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Lasocki met een snelle inworp. Bilisari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski onderschept slim de pass. Ołtarzewski haalt uit met een fantastische trap. Montemaggiore werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A-L City - The Alpha Divers 0:1

22e minuut.
By verovert de bal door een tackle van achteren. Devrimci probeert naar een medespeler te passen. Ołtarzewski rent richting de bal. Ołtarzewski schiet op doel. Montemaggiore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A-L City - The Alpha Divers 0:2

27e minuut.
Nizielski kopt de bal weg. Daar is Vivien, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivien geeft een lange en hoge pass. Campinas is nu in balbezit. Campinas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Montemaggiore met een harde bal richting middenveld. Vivien kopt de bal weg. Bilisari is nu in balbezit. Campinas onderschept slim de pass. Campinas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Vivien bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonini probeert naar een medespeler te passen. Campinas is nu in balbezit. Campinas schiet op doel. Montemaggiore probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Campinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Campinas passt de bal zonder na te denken. Ołtarzewski is nu in balbezit. Ołtarzewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A-L City - The Alpha Divers 0:3

36e minuut.
Campinas verovert de bal door een tackle van achteren. Campinas geeft een hoge lob. Ołtarzewski speelt de bal door. Carbonini bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Colletti controleert de bal met de borst. Vivien verovert de bal door een tackle van achteren. Vivien passt de bal met de wreef. Ołtarzewski rent richting de bal. Ołtarzewski draait met de bal, schiet en ... Montemaggiore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carbonini rent richting de bal. Carbonini draait met de bal, schiet en ... Montemaggiore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Campinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Campinas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A-L City - The Alpha Divers 0:4

40e minuut.
Korsak onderschept slim de pass. Korsak geeft een lange en hoge pass. Devrimci kopt de bal weg. Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Tomankiewicz met een sublieme pass. Carbonini rent richting de bal. Carbonini speelt de bal door. Campinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Campinas schiet op doel. Montemaggiore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A-L City 72%, The Alpha Divers 28%.
A-L City - The Alpha Divers 0:4

48e minuut.
Devrimci is nu in balbezit. Devrimci speelt de bal door. Bonaluce geeft de bal voor. Ołtarzewski rent richting de bal. Ołtarzewski draait met de bal, schiet en ... Montemaggiore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Kormány bereikt de bal nog maar net als eerste. Kormány passt de bal in één keer door. Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski geeft een hoge lob. Carbonini krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Vivien bereikt de bal nog maar net als eerste. Csák begaat een overtreding. Vivien is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Devrimci zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ołtarzewski kan de bal niet met de borst controleren. Ołtarzewski draait met de bal, schiet en ... Montemaggiore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A-L City - The Alpha Divers 0:5

56e minuut.
Korsak geeft de bal voor. Deaconu met een sublieme pass. Campinas kopt de bal weg. Ołtarzewski kan de bal niet met de borst controleren. Ołtarzewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A-L City - The Alpha Divers 0:6

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vicentin komt het veld opgelopen. Berlingozzi komt het veld opgelopen. Halmosi komt het veld opgelopen. Ardenghi komt het veld opgelopen. De Marchi komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Carbonini probeert naar een medespeler te passen. Tomankiewicz rent richting de bal. Daar is Ołtarzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ołtarzewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A-L City - The Alpha Divers 0:7

62e minuut.
Halmosi met een sublieme pass. Klungelig pakt Korsak de bal. Campinas verovert de bal door een tackle van achteren. Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski schiet op doel. Montemaggiore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Campinas heeft problemen om de bal te vangen. Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Campinas de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Devrimci met een sublieme pass. Carbonini is nu in balbezit. Carbonini speelt de bal door. Campinas rent richting de bal. Campinas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De Marchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz onderschept slim de pass. Tomankiewicz passt de bal zonder na te denken. Ołtarzewski heeft problemen om de bal te vangen. Ołtarzewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Korsak passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomankiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ołtarzewski geeft een lange en hoge pass. Carbonini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A-L City - The Alpha Divers 0:8

74e minuut.
Campinas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ardenghi de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vivien neemt de hoekschop. Ołtarzewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ardenghi trapt de bal weg. Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz speelt de bal door. Ołtarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołtarzewski draait met de bal, schiet en ... Montemaggiore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ardenghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vivien zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Campinas is nu in balbezit. Campinas schiet op doel. Montemaggiore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A-L City - The Alpha Divers 0:9

85e minuut.
Korsak geeft een hoge lob. Inworp. Tomankiewicz met de inworp. Ołtarzewski geeft de bal voor. Campinas springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Carbonini bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonini geeft een lange en hoge pass. Tomankiewicz kopt de bal weg. Ołtarzewski is nu in balbezit. Ołtarzewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Devrimci verovert de bal door een tackle van achteren. Tomankiewicz rent richting de bal. Tomankiewicz geeft de bal voor. Campinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Campinas haalt uit met een fantastische trap. Montemaggiore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A-L City 81%, The Alpha Divers 19%.
A-L City - The Alpha Divers 0:9