Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 19:13
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: A-L City Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1744
A-L City Real Plebiscito
Prima Prova Tactiek jorgenB
50% Balbezit 50%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 47.5
average Schieten very good
adequate Passen good
average Verdedigen good


3e minuut.
Bilisari rent richting de bal. Meschini verovert de bal door een tackle van achteren. Meschini geeft een lange en hoge pass. Baleani rent richting de bal. Baleani haalt uit met een fantastische trap. Montemaggiore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Weinberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Weinberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Stefanon geeft een hoge lob. Tecchio kopt de bal weg. Weinberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Weinberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A-L City - Real Plebiscito 0:1

6e minuut.
Cherini rent richting de bal. Cherini passt de bal met de wreef. Ascherl is nu in balbezit. Baleani bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleani schiet op doel. Montemaggiore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Weinberg speelt de bal door. Tecchio controleert de bal met de borst. Tecchio speelt de bal door. Baleani bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Barco kopt de bal weg. Weinberg is nu in balbezit. Weinberg speelt de bal door. Baleani bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Barco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barco passt de bal in één keer door. Baleani bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A-L City - Real Plebiscito 0:2

16e minuut.
Baleani schiet op doel. Ardenghi probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baleani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tecchio springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Baleani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colletti. Baleani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baleani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecchio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A-L City - Real Plebiscito 0:3

22e minuut.
Klungelig pakt Meschini de bal. Meschini met een sublieme pass. Weinberg rent richting de bal. Weinberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Barco met een sublieme pass. Weinberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Weinberg met een sublieme pass. Tecchio is nu in balbezit. Tecchio draait met de bal, schiet en ... Montemaggiore bokst de bal weg.

25e minuut.
Meschini geeft een hoge lob. Daar is Korsak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korsak verovert de bal door een tackle van achteren. Baleani bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleani draait met de bal, schiet en ... Montemaggiore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tecchio springt en kopt de bal. Montemaggiore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Barco met een sublieme pass. Weinberg is nu in balbezit. Weinberg speelt de bal door. Baleani is nu in balbezit. Baleani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Meschini speelt de bal door. Baleani rent richting de bal. Baleani passt de bal zonder na te denken. Tecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecchio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Ascherl geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meschini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baleani bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleani geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Meschini probeert naar een medespeler te passen. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi passt de bal met de wreef. Tecchio rent richting de bal. Tecchio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A-L City - Real Plebiscito 0:4

42e minuut.
Barco verovert de bal door een tackle van achteren. Barco speelt de bal door. Weinberg heeft problemen om de bal te vangen. Weinberg geeft een hoge lob. Tecchio maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Meschini kopt de bal weg. Vicentin speelt de bal door. Weinberg met een sublieme pass. Klungelig pakt Tecchio de bal. Tecchio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A-L City 70%, Real Plebiscito 30%.
A-L City - Real Plebiscito 0:4

49e minuut.
Barco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cutolo de bal. Barco geeft de bal voor. Tecchio kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Meschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschini geeft de bal voor. Korsak kopt de bal weg. Baleani is nu in balbezit. Baleani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Barco probeert naar een medespeler te passen. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecchio verovert de bal door een tackle van achteren. Tecchio haalt uit met een fantastische trap. Montemaggiore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A-L City - Real Plebiscito 0:5

55e minuut.
Meschini is nu in balbezit. Meschini geeft de bal voor. Tecchio rent richting de bal. Tecchio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A-L City - Real Plebiscito 0:6

58e minuut.
Barco geeft een hoge lob. Tecchio kopt de bal weg. Ascherl heeft problemen om de bal te vangen. Baleani rent richting de bal. Baleani schiet op doel. Montemaggiore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Bilisari is nu in balbezit. Weinberg onderschept slim de pass. Weinberg passt de bal in één keer door. Tecchio rent richting de bal. Tecchio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berlingozzi komt het veld opgelopen. Penso komt het veld opgelopen. Halmosi komt het veld opgelopen. Komlenović komt het veld opgelopen. De Marchi komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Baleani verovert de bal door een tackle van achteren. Baleani met een sublieme pass. Tecchio is nu in balbezit. Tecchio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Barco kopt de bal weg. Weinberg probeert naar een medespeler te passen. Tecchio is nu in balbezit. Tecchio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A-L City - Real Plebiscito 0:7

78e minuut.
Cutolo met een sublieme pass. Weinberg is nu in balbezit. Weinberg passt de bal in één keer door. Tecchio is nu in balbezit. Tecchio draait met de bal, schiet en ... Montemaggiore bokst de bal weg. Klungelig pakt Baleani de bal. Baleani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A-L City - Real Plebiscito 0:8

80e minuut.
Cherini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherini passt de bal in één keer door. Daar is Komlenović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tecchio is nu in balbezit. Tecchio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Cutolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cutolo geeft de bal voor. Weinberg kopt de bal weg. Tecchio rent richting de bal. Tecchio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Tecchio heeft problemen om de bal te vangen. Weinberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Weinberg passt de bal zonder na te denken. Tecchio is nu in balbezit. Tecchio draait met de bal, schiet en ... Montemaggiore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Weinberg is nu in balbezit. Weinberg schiet op doel. Montemaggiore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Weinberg verovert de bal door een tackle van achteren. Weinberg probeert naar een medespeler te passen. Tecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecchio haalt uit met een fantastische trap. Montemaggiore probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A-L City - Real Plebiscito 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A-L City 72%, Real Plebiscito 28%.
A-L City - Real Plebiscito 0:9