Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Czarni Nakło bamos binicius
3-5-2 Tactiek 52
54% Balbezit 46%
16% Spel op eigen helft 84%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59 gemiddelde waardering 33.3
outstanding Schieten weak
very good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Hiele passt de bal met de wreef. Chiper is nu in balbezit. Chiper passt de bal in één keer door. Drulović is nu in balbezit. Drulović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 1:0

2e minuut.
Pereira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ermişoğlu rent richting de bal. Ermişoğlu geeft een lange en hoge pass. Drulović springt en kopt de bal. Klungelig pakt Roszak de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ohly passt de bal zonder na te denken. Białostocki is nu in balbezit. Klungelig pakt Białostocki de bal. Hiele geeft een lange en hoge pass. Chiper krijgt zijn hoofd ertegen. Baláž probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
von Hof geeft een lange en hoge pass. Drulović kopt de bal weg. Ermişoğlu met een sublieme pass. Chiper heeft problemen om de bal te vangen. Chiper haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pachev geeft de bal voor. Pereira rent richting de bal. Pereira passt de bal in één keer door. Drulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulović draait met de bal, schiet en ... Baláž kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chiper rent richting de bal. Chiper haalt uit met een fantastische trap. Baláž probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
von Hof met een sublieme pass. Hiele met een sublieme pass. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper schiet op doel. Baláž maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 2:0

15e minuut.
von Hof kopt de bal weg. Ermişoğlu is nu in balbezit. Ermişoğlu met een sublieme pass. Chiper is nu in balbezit. Chiper haalt uit met een fantastische trap. Paal! Baláž probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Pereira kopt de bal weg. Daar is Sczepiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ermişoğlu rent richting de bal. Ermişoğlu geeft een lange en hoge pass. Drulović is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 3:0

21e minuut.
Hajiwi kopt de bal weg. Daar is Białostocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białostocki passt de bal in één keer door. Chiper is nu in balbezit. Chiper schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Inworp. Pereira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ermişoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermişoğlu geeft de bal voor. Drulović bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 4:0

23e minuut.
Quistgård geeft een lange en hoge pass. Chiper probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hiele kopt de bal weg. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Ohly speelt de bal door. Chiper is nu in balbezit. Cumberland legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chiper wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Chiper kan niet meer verder spelen. Caicedo komt het veld opgelopen. Drulović zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 5:0

26e minuut.
Caicedo onderschept slim de pass. Caicedo probeert naar een medespeler te passen. Drulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulović draait met de bal, schiet en ... Baláž maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 6:0

28e minuut.
Girardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caicedo onderschept slim de pass. Cumberland bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulović verovert de bal door een tackle van achteren. Drulović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 7:0

28e minuut.
Sczepiński met een sublieme pass. Quistgård rent richting de bal. Pereira onderschept slim de pass. Pereira geeft een lange en hoge pass. Drulović krijgt zijn hoofd ertegen. Baláž verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cumberland heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 8:0

30e minuut.
Białostocki is nu in balbezit. Hiele bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiele passt de bal in één keer door. Drulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Baláž probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Daar is Roszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiele bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiele passt de bal in één keer door. Caicedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caicedo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cumberland geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pereira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ermişoğlu geeft een hoge lob. Drulović maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Sielicki trapt de bal weg. Hiele probeert naar een medespeler te passen. Ermişoğlu geeft een hoge lob. Baláž verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Caicedo rent richting de bal. Caicedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 9:0

36e minuut.
Drulović verovert de bal door een tackle van achteren. Girardi verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pereira geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Drulović springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Pereira geeft een lange en hoge pass. Drulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulović haalt uit met een fantastische trap. Baláž maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Cumberland verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ermişoğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Drulović krijgt zijn hoofd ertegen. Baláž bokst de bal weg.

39e minuut.
Daar is Ohly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sczepiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiele verovert de bal door een tackle van achteren. Hiele geeft de bal voor. Drulović maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 10:0

40e minuut.
Ermişoğlu onderschept slim de pass. Ermişoğlu geeft de bal voor. Drulović rent richting de bal. Drulović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 11:0

41e minuut.
Ermişoğlu onderschept slim de pass. Ermişoğlu probeert naar een medespeler te passen. Caicedo rent richting de bal. Caicedo draait met de bal, schiet en ... Baláž werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 12:0

43e minuut.
Roszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Białostocki met de inworp. Hiele geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caicedo is nu in balbezit. Caicedo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Baláž kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Hiele is nu in balbezit. Hiele speelt de bal door. Drulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulović draait met de bal, schiet en ... Baláž maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Czarni Nakło 13%, bamos binicius 87%.
KS Czarni Nakło - bamos binicius 12:0

51e minuut.
Drulović schiet op doel. Baláž met een sublieme pass. Pereira kopt de bal weg. Ermişoğlu is nu in balbezit. Ermişoğlu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drulović krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 13:0

53e minuut.
Pereira met een snelle inworp. Ermişoğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cumberland de bal. Drulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 14:0

55e minuut.
von Hof onderschept slim de pass. von Hof geeft een lange en hoge pass. Girardi heeft problemen om de bal te vangen. Caicedo rent richting de bal. Caicedo haalt uit met een fantastische trap. Baláž bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 15:0

56e minuut.
Quistgård geeft de bal voor. Hiele rent richting de bal. Hiele passt de bal in één keer door. Drulović is nu in balbezit. Drulović schiet op doel. Baláž probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Drulović is nu in balbezit. Drulović schiet op doel. Baláž verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Fulconis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Girardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermişoğlu begaat een overtreding. Ermişoğlu krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Pachev geeft de bal voor. Ermişoğlu probeert naar een medespeler te passen. Drulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulović haalt uit met een fantastische trap. Baláž werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 16:0

67e minuut.
Drulović rent richting de bal. Hiele is nu in balbezit. Hiele passt de bal met de wreef. Drulović rent richting de bal. Drulović haalt uit met een fantastische trap. Baláž bokst de bal weg.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Białostocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ohly is nu in balbezit. Drulović onderschept slim de pass. Drulović haalt uit met een fantastische trap. Baláž kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
von Hof probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ermişoğlu de bal. Ermişoğlu speelt de bal door. Drulović rent richting de bal. Drulović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Hajiwi geeft een lange en hoge pass. Pereira rent richting de bal. Pereira geeft de bal voor. Drulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

79e minuut.
Daar is Białostocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białostocki passt de bal in één keer door. Hiele speelt de bal door. Caicedo rent richting de bal. Caicedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pereira passt de bal met de wreef. Białostocki probeert naar een medespeler te passen. Hiele probeert naar een medespeler te passen. Caicedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caicedo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Na een snelle pass probeert von Hof de bal onder controle te krijgen. Pereira geeft een hoge lob. Drulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulović schiet op doel. Baláž werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - bamos binicius 17:0

90e minuut.
Caicedo is nu in balbezit. Caicedo passt de bal in één keer door. Hiele rent richting de bal. Drulović rent richting de bal. Drulović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Czarni Nakło 19%, bamos binicius 81%.
KS Czarni Nakło - bamos binicius 17:0