Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: VLAD THE IMPALER ARENA
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2862
SAN ESCOBAR 1cm ROZKOSZY
test sezon70wing Tactiek ANTY C
56% Balbezit 44%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 39.2
excellent Schieten adequate
excellent Passen good
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Koźluk heeft problemen om de bal te vangen. Gogola is nu in balbezit. Koźluk onderschept slim de pass. Koźluk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - 1cm ROZKOSZY 1:0

21e minuut.
Klungelig pakt Posłuszny de bal. Posłuszny geeft de bal voor. Lorenzato kopt de bal weg. Rodríguez Córdoba rent richting de bal. Rodríguez Córdoba geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Posłuszny met een sublieme pass. Koçan is nu in balbezit. Koçan probeert naar een medespeler te passen. Koźluk is nu in balbezit. Koźluk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Rodríguez Córdoba rent richting de bal. Rodríguez Córdoba geeft een hoge lob. Koźluk speelt de bal door. Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieża draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Çanakkale onderschept slim de pass. Çanakkale geeft een lange en hoge pass. Wieża is nu in balbezit. Wieża draait met de bal, schiet en ... Göksel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - 1cm ROZKOSZY 2:0

38e minuut.
Posłuszny onderschept slim de pass. Posłuszny geeft een hoge lob. Wieża kopt de bal weg. Koźluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźluk draait met de bal, schiet en ... Göksel bokst de bal weg. Wieża is nu in balbezit. Wieża schiet op doel. De bal raakt de paal. Koźluk is nu in balbezit. Koźluk schiet op doel. Göksel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - 1cm ROZKOSZY 3:0

43e minuut.
Posłuszny passt de bal met de wreef. Koçan bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koçan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Posłuszny geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN ESCOBAR 50%, 1cm ROZKOSZY 50%.
SAN ESCOBAR - 1cm ROZKOSZY 3:0

54e minuut.
Haraldseid kopt de bal weg. Hrach bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Posłuszny. Posłuszny krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Wieża is nu in balbezit. Wieża probeert naar een medespeler te passen. Koźluk is nu in balbezit. Koźluk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - 1cm ROZKOSZY 4:0

61e minuut.
Wieża rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lorenzato. Wieża is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rodríguez Córdoba met een snel genomen vrije trap. Koźluk kopt de bal weg. Wieża is nu in balbezit. Wieża draait met de bal, schiet en ... Göksel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Leszek speelt de bal door. Posłuszny is nu in balbezit. Posłuszny passt de bal met de wreef. Koźluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźluk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Hrach passt de bal met de wreef. Rodríguez Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Córdoba geeft de bal voor. Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieża haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Szkrabik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haraldseid geeft een hoge lob. Wieża kopt de bal weg. Koźluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźluk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN ESCOBAR 49%, 1cm ROZKOSZY 51%.
SAN ESCOBAR - 1cm ROZKOSZY 4:0