Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: IAB Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2812
IAB Roosendaal 05
352 Tactiek 352
52% Balbezit 48%
22% Spel op eigen helft 78%
55 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
65.2 gemiddelde waardering 42.8
incredible Schieten good
excellent Passen good
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Van Acker is nu in balbezit. Vlaicu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaicu speelt de bal door. Kobussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobussen schiet op doel. Heitinga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - Roosendaal 05 1:0

3e minuut.
van Nistelrooy speelt de bal door. Kobussen rent richting de bal. Kobussen passt de bal in één keer door. Nikolaev is nu in balbezit. Nikolaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - Roosendaal 05 2:0

5e minuut.
Batęga kopt de bal weg. Radin rent richting de bal. Nikolaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - Roosendaal 05 3:0

7e minuut.
Schrenk is nu in balbezit. Geesink begaat een overtreding. Schrenk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Batęga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Radin springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Heitinga met een harde bal richting middenveld. Cárdenas geeft een hoge lob. Veeremets probeert naar een medespeler te passen. Heitinga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Parisio probeert naar een medespeler te passen. Radin rent richting de bal. Radin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - Roosendaal 05 4:0

8e minuut.
Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaev rent richting de bal. Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin draait met de bal, schiet en ... Heitinga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - Roosendaal 05 5:0

13e minuut.
Buitenspel voor Radin. Goede buitenspelval van de verdediging. Parisio neemt vlug de vrije trap. Petrusewicz controleert de bal met de borst. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu geeft een lange en hoge pass. Heitinga bokst de bal weg. Nikolaev rent richting de bal. Nikolaev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas geeft de bal voor. Radin rent richting de bal. Radin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Heitinga met een harde bal richting middenveld. Batęga kopt de bal weg. Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin draait met de bal, schiet en ... Heitinga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - Roosendaal 05 6:0

20e minuut.
Szut heeft problemen om de bal te vangen. Batęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Batęga passt de bal zonder na te denken. Nikolaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
van Nistelrooy speelt de bal door. López is nu in balbezit. López geeft de bal voor. Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Veeremets passt de bal in één keer door. Parisio rent richting de bal. Radin onderschept slim de pass. Radin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - Roosendaal 05 7:0

24e minuut.
Van Acker met een sublieme pass. Szut bereikt de bal nog maar net als eerste. Batęga onderschept slim de pass. Batęga geeft een hoge lob. Nikolaev springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Inworp. López zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlaicu met een sublieme pass. Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin schiet op doel. Heitinga bokst de bal weg.

27e minuut.
Petrusewicz geeft een lange en hoge pass. Batęga kopt de bal weg. Veeremets speelt de bal door. Radin rent richting de bal. Radin draait met de bal, schiet en ... Heitinga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nikolaev bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - Roosendaal 05 8:0

35e minuut.
Heitinga trapt de bal weg. Batęga kopt de bal weg. Veeremets probeert naar een medespeler te passen. Radin is nu in balbezit. Radin haalt uit met een fantastische trap. Heitinga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Batęga speelt de bal door. Veeremets speelt de bal door. Parisio heeft problemen om de bal te vangen. Nikolaev rent richting de bal. Nikolaev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ralja passt de bal zonder na te denken. Veeremets is nu in balbezit. Veeremets passt de bal met de wreef. Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin haalt uit met een fantastische trap. Heitinga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Klungelig pakt Radin de bal. Radin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nikolaev de bal. Nikolaev draait met de bal, schiet en ... Heitinga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Parisio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Veeremets is nu in balbezit. Veeremets geeft de bal voor. Nikolaev springt en kopt de bal. Heitinga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - Roosendaal 05 9:0

44e minuut.
Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin is nu in balbezit. Nikolaev is nu in balbezit. Nikolaev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Vlaicu probeert naar een medespeler te passen. Kobussen is nu in balbezit. Kobussen passt de bal met de wreef. Nikolaev heeft problemen om de bal te vangen. Nikolaev schiet op doel. Paal! De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szaj komt het veld opgelopen. Batęga neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nikolaev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - Roosendaal 05 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IAB 25%, Roosendaal 05 75%.
IAB - Roosendaal 05 10:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castañeda komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu geeft een lange en hoge pass. Radin is nu in balbezit. Radin schiet op doel. Heitinga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - Roosendaal 05 11:0

51e minuut.
Daar is Kobussen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobussen speelt de bal door. Daar is Nikolaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikolaev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - Roosendaal 05 12:0

53e minuut.
Vlaicu passt de bal zonder na te denken. Veeremets probeert naar een medespeler te passen. Radin rent richting de bal. Radin draait met de bal, schiet en ... Heitinga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - Roosendaal 05 13:0

57e minuut.
Szut kopt de bal weg. Ralja probeert naar een medespeler te passen. Szaj is nu in balbezit. Batęga geeft een hoge lob. Radin springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - Roosendaal 05 14:0

58e minuut.
Keller probeert naar een medespeler te passen. Daar is Castañeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szut bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin verovert de bal door een tackle van achteren. Radin draait met de bal, schiet en ... Heitinga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nikolaev is nu in balbezit. Nikolaev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - Roosendaal 05 15:0

62e minuut.
van Nistelrooy bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nistelrooy geeft een lange en hoge pass. Batęga kopt de bal weg. Radin rent richting de bal. Radin speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - Roosendaal 05 16:0

64e minuut.
Radin passt de bal zonder na te denken. Ralja is nu in balbezit. Ralja geeft een lange en hoge pass. Radin rent richting de bal. Radin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Minello is nu in balbezit. Minello passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Batęga met de inworp. Veeremets geeft een lange en hoge pass. Heitinga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Batęga zal de hoekschop nemen. Nikolaev krijgt zijn hoofd ertegen. Heitinga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nistelrooy verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - Roosendaal 05 17:0

69e minuut.
Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu passt de bal met de wreef. Kobussen rent richting de bal. Kobussen geeft de bal voor. Radin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Geesink, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu met een sublieme pass. Nikolaev rent richting de bal. Nikolaev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Heitinga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kobussen neemt de hoekschop. Nikolaev springt en kopt de bal. Heitinga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - Roosendaal 05 18:0

76e minuut.
Szaj rent richting de bal. Szaj passt de bal met de wreef. Nikolaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Radin is nu in balbezit. Radin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - Roosendaal 05 19:0

77e minuut.
Ralja probeert naar een medespeler te passen. Veeremets rent richting de bal. Veeremets probeert naar een medespeler te passen. Radin rent richting de bal. Radin draait met de bal, schiet en ... Heitinga bokst de bal weg. van Nistelrooy heeft problemen om de bal te vangen. Nikolaev is nu in balbezit. Nikolaev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - Roosendaal 05 20:0

79e minuut.
López probeert naar een medespeler te passen. Veeremets rent richting de bal. Veeremets speelt de bal door. Radin rent richting de bal. Radin draait met de bal, schiet en ... Heitinga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castañeda. Cárdenas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cárdenas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Radin springt en kopt de bal. Heitinga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nikolaev rent richting de bal. Nikolaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - Roosendaal 05 21:0

83e minuut.
Batęga speelt de bal door. Szaj is nu in balbezit. Szaj passt de bal met de wreef. Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Geesink heeft problemen om de bal te vangen. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu passt de bal met de wreef. Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin haalt uit met een fantastische trap. Heitinga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Klungelig pakt Geesink de bal. Vlaicu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaicu speelt de bal door. Radin rent richting de bal. Radin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Parisio de bal onder controle te krijgen. Veeremets kopt de bal weg. Daar is Radin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radin draait met de bal, schiet en ... Heitinga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - Roosendaal 05 22:0

88e minuut.
Batęga met een sublieme pass. Radin is nu in balbezit. Radin passt de bal met de wreef. Nikolaev rent richting de bal. Nikolaev draait met de bal, schiet en ... Heitinga bokst de bal weg. Klungelig pakt Veeremets de bal. Veeremets draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IAB - Roosendaal 05 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IAB 19%, Roosendaal 05 81%.
IAB - Roosendaal 05 23:0