Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-14 10:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Rossiya Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12801
Rossiya Italia
ZadornOFF Tactiek Russia set24
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
76 gemiddelde waardering 81.3
formidable Schieten incredible
incredible Passen incredible
brilliant Verdedigen brilliant


7e minuut.
Inworp. Ilari komt het veld opgelopen. Tiapkin komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Falin verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Rasori met de inworp. Vigoni is nu in balbezit. Vigoni geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Ilari controleert de bal met de borst. Pelagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelagalli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - Italia 0:1

10e minuut.
Guerini probeert naar een medespeler te passen. Falin onderschept slim de pass. Vigoni rent richting de bal. Vigoni geeft de bal voor. Pelagalli maakt een snoekduik en kopt de bal. Tiapkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Krutikov kopt de bal weg. Terekhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Terekhin geeft een lange en hoge pass. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. Selin schiet op doel. Felici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Minoja probeert naar een medespeler te passen. Rasori probeert de bal aan de voet te houden. Zheleznov rent richting de bal. Ilari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - Italia 0:2

32e minuut.
Guerini heeft problemen om de bal te vangen. Selin is nu in balbezit. Met opzet legt Minoja zijn tegenspeler op de grond. Minoja krijgt een gele kaart. Selin raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Matveev neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Butteroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Butteroni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lisicyn de bal. Pelagalli is nu in balbezit. Pelagalli draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - Italia 0:3

40e minuut.
Minoja onderschept slim de pass. Minoja geeft een hoge lob. Ilari kopt de bal weg. Pelagalli is nu in balbezit. Pelagalli haalt uit met een fantastische trap. Tiapkin bokst de bal weg.

44e minuut.
Terekhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Terekhin passt de bal in één keer door. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev geeft een hoge lob. Vishnevskij krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rossiya 57%, Italia 43%.
Rossiya - Italia 0:3

59e minuut.
Butteroni rent richting de bal. Butteroni geeft een lange en hoge pass. Falin controleert de bal met de borst. Pelagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelagalli haalt uit met een fantastische trap. Tiapkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Buitenspel voor Pelagalli. Goede buitenspelval van de verdediging. Teniagin komt het veld opgelopen. Astorino komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Rasori probeert naar een medespeler te passen. Vigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigoni met een sublieme pass. Astorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Astorino geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Butteroni verovert de bal door een tackle van achteren. Zheleznov maakt een afschuwelijke overtreding. Butteroni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manitta komt het veld opgelopen. Dubinskij komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Pelagalli controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Grilli komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Astorino stond buitenspel. Kabelev komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Inworp. Isaev komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Kabelev passt de bal in één keer door. Zavaliy speelt de bal door. Isaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaev geeft de bal voor. Selin maakt een snoekduik en kopt de bal. Felici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Kabelev geeft de bal voor. Dovera kopt de bal weg. Teniagin is nu in balbezit. Selin rent richting de bal. Selin draait met de bal, schiet en ... Felici bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rossiya 50%, Italia 50%.
Rossiya - Italia 0:3