Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Türkiye Hrvatska
Umut 5-2-1-2 Tactiek Colombia II
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
83.4 gemiddelde waardering 77.7
brilliant Schieten outstanding
brilliant Passen brilliant
brilliant Verdedigen incredible


7e minuut.
Ferlindeš rent richting de bal. Adal verovert de bal door een tackle van achteren. Adal geeft een hoge lob. Tanrıöver bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıöver schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Kunduracı speelt de bal door. Mavi rent richting de bal. Mavi passt de bal zonder na te denken. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tüzün is nu in balbezit. Vedrić is nu in balbezit. Çopan onderschept slim de pass. Çopan geeft een hoge lob. Tanrıöver springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye - Hrvatska 1:0

12e minuut.
Çopan met een sublieme pass. Medin verovert de bal door een tackle van achteren. Tüzün rent richting de bal. Tüzün geeft een hoge lob. Tanrıöver krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye - Hrvatska 2:0

14e minuut.
Tüzün rent richting de bal. Tüzün probeert naar een medespeler te passen. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan schiet op doel. Vodenac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye - Hrvatska 3:0

15e minuut.
Deak probeert naar een medespeler te passen. Jerčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıöver bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunduracı geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Saraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraga geeft een lange en hoge pass. Deak rent richting de bal. Deak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye - Hrvatska 3:1

24e minuut.
Saraga met een sublieme pass. İlkateş speelt de bal door. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün geeft een hoge lob. Çopan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Üçok geeft een hoge lob. Tüzün rent richting de bal. Tüzün geeft een lange en hoge pass. Tanrıöver springt en kopt de bal. Vodenac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye - Hrvatska 4:1

32e minuut.
Šofranac onderschept slim de pass. Šofranac passt de bal zonder na te denken. Jerčić is nu in balbezit. Jerčić draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Demirel rent richting de bal. Demirel passt de bal in één keer door. Tüzün is nu in balbezit. Tüzün geeft de bal voor. Çopan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Demirel probeert naar een medespeler te passen. Tüzün rent richting de bal. Tüzün met een sublieme pass. Daar is Çopan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çopan schiet op doel. Vodenac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tanrıöver stond buitenspel. Cvetković neemt vlug de vrije trap. Jerčić kopt de bal weg. İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye - Hrvatska 4:2

45e minuut.
Deak verovert de bal door een tackle van achteren. Mavi met een sublieme pass. Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün geeft een lange en hoge pass. Tanrıöver krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye - Hrvatska 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Türkiye 43%, Hrvatska 57%.
Türkiye - Hrvatska 5:2

46e minuut.
Deak rent richting de bal. Deak passt de bal zonder na te denken. Daar is Vedrić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çopan is nu in balbezit. Çopan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Çopan is nu in balbezit. Cvetković onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tüzün neemt de hoekschop. Tanrıöver springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye - Hrvatska 6:2

50e minuut.
Çopan rent richting de bal. Ulemek rent richting de bal. Çopan verovert de bal door een tackle van achteren. Çopan haalt uit met een fantastische trap. Vodenac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye - Hrvatska 7:2

56e minuut.
Inworp. Yiğitsoy komt het veld opgelopen. Sukal komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Medin kopt de bal weg. Demirel is nu in balbezit. Saraga begaat een overtreding. Saraga krijgt een gele kaart.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gitmez komt het veld opgelopen. Kıratlı komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Mavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavi passt de bal met de wreef. Demirel met een sublieme pass. Tanrıöver bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıöver draait met de bal, schiet en ... Vodenac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kıratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıratlı draait met de bal, schiet en ... Vodenac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye - Hrvatska 8:2

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Latinčić komt het veld opgelopen. Štimac komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kunduracı kopt de bal weg. Latinčić is nu in balbezit. Latinčić geeft de bal voor. Štimac krijgt zijn hoofd ertegen. Sukal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ulemek rent richting de bal. Tanrıöver verovert de bal door een tackle van achteren. Kıratlı rent richting de bal. Kıratlı haalt uit met een fantastische trap. Vodenac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye - Hrvatska 9:2

79e minuut.
Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün geeft een lange en hoge pass. Kıratlı is nu in balbezit. Tanrıöver is nu in balbezit. Kıratlı is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye - Hrvatska 10:2

86e minuut.
Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçok verovert de bal door een tackle van achteren. Üçok geeft een hoge lob. Tanrıöver rent richting de bal. Tanrıöver haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ferlindeš geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Deak springt en kopt de bal. Sukal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye - Hrvatska 10:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Türkiye 46%, Hrvatska 54%.
Türkiye - Hrvatska 10:3