Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-14 08:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: India Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5654
India Prathet Thai
YNWA Tactiek 3-5-2
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
31 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
73.6 gemiddelde waardering 61.8
incredible Schieten excellent
outstanding Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Suwannakeeree geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vijay met de inworp. Tickoo is nu in balbezit. Tickoo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Narin probeert naar een medespeler te passen. Sailendra kopt de bal weg. Vijay is nu in balbezit. Vijay geeft een lange en hoge pass. Daar is Sagae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Suwannakeeree passt de bal met de wreef. Tsai-Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tickoo. Tickoo krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Saandeep draait met de bal, schiet en ... Yingsawa probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sruthi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Saandeep springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Narin trapt de bal weg van het doel. Thamboowasha probeert de bal met de borst te controleren. Tickoo rent richting de bal. Tickoo geeft de bal voor. Shrirang krijgt zijn hoofd ertegen. Narin bokst de bal weg.

19e minuut.
Sailendra verovert de bal door een tackle van achteren. Vijay is nu in balbezit. Vijay passt de bal in één keer door. Shrirang is nu in balbezit. Shrirang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tickoo met een sublieme pass. Sruthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sruthi passt de bal zonder na te denken. Vijay geeft een hoge lob. Shrirang springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Saandeep kopt de bal weg. Sruthi kan de bal niet met de borst controleren. Sruthi passt de bal in één keer door. Saandeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Saandeep draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sruthi heeft problemen om de bal te vangen. Sruthi speelt de bal door. Saandeep heeft problemen om de bal te vangen. Shrirang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrirang schiet op doel. Narin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Tsai-Hung is nu in balbezit. Tsai-Hung passt de bal in één keer door. Thamboowasha rent richting de bal. Tsai-Hung is nu in balbezit. Tsai-Hung schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: India 29%, Prathet Thai 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
India - Prathet Thai 0:0

46e minuut.
Meng komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Vijay geeft de bal voor. Klungelig pakt Yingsawa de bal. Shrirang is nu in balbezit. Shrirang draait met de bal, schiet en ... Narin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
India - Prathet Thai 1:0

48e minuut.
Siriwiboon is nu in balbezit. Sruthi is nu in balbezit. Sruthi passt de bal in één keer door. Vijay geeft de bal voor. Shrirang springt en kopt de bal. Narin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sagae rent richting de bal. Saandeep onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. Saandeep is nu in balbezit. Saandeep haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
India - Prathet Thai 2:0

52e minuut.
Chuanchuen geeft de bal voor. Inworp. Vijay met de inworp. Tickoo is nu in balbezit. Tickoo geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pavan komt het veld opgelopen. Harshvardhan komt het veld opgelopen. Engineer komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Tickoo geeft een lange en hoge pass. Chuanchuen kopt de bal weg. Daar is Sagae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shrirang is nu in balbezit. Shrirang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
India - Prathet Thai 3:0

67e minuut.
Sailendra verovert de bal door een tackle van achteren. Sailendra geeft een lange en hoge pass. Engineer bereikt de bal nog maar net als eerste. Engineer schiet op doel. Narin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
India - Prathet Thai 4:0

67e minuut.
Sundaravej komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Harshvardhan onderschept slim de pass. Harshvardhan probeert naar een medespeler te passen. Sruthi is nu in balbezit. Sruthi geeft een lange en hoge pass. Shrirang maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nilu komt het veld opgelopen. Arora komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Nilu geeft een hoge lob. Engineer rent richting de bal. Yingsawa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yingsawa krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Nilu met een snelle inworp. Tickoo probeert naar een medespeler te passen. Kenchammana heeft problemen om de bal te vangen. Sailendra geeft de bal voor. Arora krijgt zijn hoofd ertegen. Narin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: India 31%, Prathet Thai 69%.
India - Prathet Thai 4:0