Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 22:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: la cancha de la lora
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2341
c.s.e.chalar Yambo Kenia F.C
gen -1 inv Tactiek MIA
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 34.5
incredible Schieten average
good Passen good
excellent Verdedigen adequate


6e minuut.
Gürses geeft de bal voor. Klungelig pakt Baptista Silva de bal. Echague bereikt de bal nog maar net als eerste. Echague geeft de bal voor. Carrara springt en kopt de bal. Kurmanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Aguilera geeft de bal voor. Inworp. Abdala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carvidón is nu in balbezit. Carvidón geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Carrara krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - Yambo Kenia F.C 1:0

9e minuut.
Ciucă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Epstein verovert de bal door een tackle van achteren. Epstein geeft de bal voor. Carrara springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - Yambo Kenia F.C 2:0

10e minuut.
Adamov passt de bal in één keer door. Kalinić is nu in balbezit. Carrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Epstein is nu in balbezit. Epstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - Yambo Kenia F.C 3:0

11e minuut.
Draszba met een sublieme pass. Gürses rent richting de bal. Gorriarán begaat een overtreding. Gorriarán krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Carvidón geeft een hoge lob. Carrara kopt de bal weg. Epstein is nu in balbezit. Epstein draait met de bal, schiet en ... Kurmanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - Yambo Kenia F.C 4:0

20e minuut.
Aguilera geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carvidón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdala bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdala geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Aguilera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Epstein rent richting de bal. Epstein speelt de bal door. Carrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - Yambo Kenia F.C 5:0

23e minuut.
Vindel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abdala rent richting de bal. Abdala geeft een hoge lob. Epstein rent richting de bal. Epstein haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Carrara geeft een hoge lob. Carvidón kopt de bal weg. Kalinić heeft problemen om de bal te vangen. Epstein rent richting de bal. Epstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - Yambo Kenia F.C 6:0

34e minuut.
Rodrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigo geeft een lange en hoge pass. Benquet heeft problemen om de bal te vangen. Kalinić rent richting de bal. Kalinić draait met de bal, schiet en ... Cervantes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Echague speelt de bal door. Gallego rent richting de bal. Gallego geeft de bal voor. Carrara is nu in balbezit. Carrara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Epstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Epstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - Yambo Kenia F.C 7:0

42e minuut.
Carmelo rent richting de bal. Carvidón onderschept slim de pass. Carvidón probeert naar een medespeler te passen. Daar is Epstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Epstein geeft een lange en hoge pass. Kurmanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Kurmanowski trapt de bal weg. Benquet heeft problemen om de bal te vangen. Ciucă probeert naar een medespeler te passen. Carrara rent richting de bal. Carrara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.s.e.chalar 32%, Yambo Kenia F.C 68%.
c.s.e.chalar - Yambo Kenia F.C 7:0

46e minuut.
Carrara probeert de bal aan de voet te houden. Epstein rent richting de bal. Epstein passt de bal in één keer door. Carrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrara draait met de bal, schiet en ... Kurmanowski bokst de bal weg. Paal! Carrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Kalinić is nu in balbezit. Gorriarán verovert de bal door een tackle van achteren. Gorriarán speelt de bal door. Carvidón geeft een lange en hoge pass. Carrara krijgt zijn hoofd ertegen. Kurmanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Epstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Epstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - Yambo Kenia F.C 8:0

51e minuut.
Gorriarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorriarán probeert naar een medespeler te passen. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvidón is nu in balbezit. Carvidón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - Yambo Kenia F.C 9:0

53e minuut.
Aguilera geeft een lange en hoge pass. Pacheco heeft problemen om de bal te vangen. Pacheco geeft de bal voor. Epstein heeft problemen om de bal te vangen. Epstein draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Epstein met een sublieme pass. Abdala bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdala geeft de bal voor. Carrara rent richting de bal. Carrara schiet op doel. Kurmanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carrara rent richting de bal. Carrara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - Yambo Kenia F.C 10:0

74e minuut.
Pacheco geeft de bal voor. Abdala is nu in balbezit. Abdala geeft de bal voor. Carrara springt en kopt de bal. Kurmanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - Yambo Kenia F.C 11:0

82e minuut.
Epstein kan de bal niet met de borst controleren. Carrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Epstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Epstein schiet op doel. Kurmanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
c.s.e.chalar - Yambo Kenia F.C 12:0

87e minuut.
Ciucă is nu in balbezit. Benquet onderschept slim de pass. Benquet passt de bal in één keer door. Carrara is nu in balbezit. Carrara haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.s.e.chalar 30%, Yambo Kenia F.C 70%.
c.s.e.chalar - Yambo Kenia F.C 12:0