Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 23:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Deportes ValdiviA Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4616
Deportes ValdiviA Santos Football Club
gary Tactiek 2xT
48% Balbezit 52%
21% Spel op eigen helft 79%
35 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 39.3
excellent Schieten weak
average Passen weak
average Verdedigen good


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bandeira de Mello met een snelle inworp. Teodoru speelt de bal door. Wallace heeft problemen om de bal te vangen. Wallace draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Teleki is nu in balbezit. Teleki haalt uit met een fantastische trap. Oribe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wallace is nu in balbezit. Wallace haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportes ValdiviA - Santos Football Club 1:0

7e minuut.
Korolovszky passt de bal zonder na te denken. Bandeira de Mello rent richting de bal. Wallace onderschept slim de pass. Wallace schiet op doel. Oribe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportes ValdiviA - Santos Football Club 2:0

10e minuut.
Pasierb probeert naar een medespeler te passen. Teleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Teleki probeert naar een medespeler te passen. Wallace rent richting de bal. Wallace schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportes ValdiviA - Santos Football Club 3:0

16e minuut.
Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello passt de bal in één keer door. Cozarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert onderschept slim de pass. Wichert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt Grelich de bal. Grelich kopt de bal weg. Ogrodnik geeft een lange en hoge pass. Daar is Wallace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wallace haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Oribe met een sublieme pass. Pasierb kopt de bal weg. Klungelig pakt Bandeira de Mello de bal. Wallace rent richting de bal. Wallace schiet op doel. Oribe bokst de bal weg. Teleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Teleki draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Wichert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teleki is nu in balbezit. Teleki passt de bal in één keer door. Wallace is nu in balbezit. Wallace haalt uit met een fantastische trap. Oribe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wallace is nu in balbezit. Wallace schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportes ValdiviA - Santos Football Club 4:0

24e minuut.
Wichert probeert naar een medespeler te passen. Bandeira de Mello heeft problemen om de bal te vangen. Bandeira de Mello speelt de bal door. Wallace rent richting de bal. Wallace haalt uit met een fantastische trap. Oribe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wallace is nu in balbezit. Wallace haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Deportes ValdiviA - Santos Football Club 5:0

30e minuut.
van Baar met een harde bal richting middenveld. Teleki kopt de bal weg. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportes ValdiviA - Santos Football Club 6:0

32e minuut.
Korolovszky geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Teodoru rent richting de bal. Wallace rent richting de bal. Wallace haalt uit met een fantastische trap. Oribe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportes ValdiviA - Santos Football Club 7:0

36e minuut.
Pedras probeert naar een medespeler te passen. Ogrodnik rent richting de bal. Ogrodnik passt de bal in één keer door. Teleki is nu in balbezit. Teleki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Oribe met een sublieme pass. Pedras kopt de bal weg. Wallace rent richting de bal. Wallace haalt uit met een fantastische trap. Oribe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportes ValdiviA - Santos Football Club 8:0

41e minuut.
Korolovszky met de inworp. Orman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasierb verovert de bal door een tackle van achteren. Pasierb geeft de bal voor. Wallace springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Wichert onderschept slim de pass. Cozarak rent richting de bal. Wichert verovert de bal door een tackle van achteren. Wichert schiet op doel. Paal! Wichert rent richting de bal. Wichert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportes ValdiviA - Santos Football Club 8:1

45e minuut.
Ogrodnik kopt de bal weg. Teleki rent richting de bal. Teleki passt de bal in één keer door. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportes ValdiviA - Santos Football Club 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportes ValdiviA 15%, Santos Football Club 85%.
Deportes ValdiviA - Santos Football Club 9:1

46e minuut.
Loprete komt het veld opgelopen. Hoàng Sĩ komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Grelich met een sublieme pass. Pasierb bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasierb speelt de bal door. Wallace rent richting de bal. Wallace schiet op doel. Oribe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Loprete is nu in balbezit. Loprete schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Wallace is nu in balbezit. Wallace schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportes ValdiviA - Santos Football Club 10:1

53e minuut.
Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer is nu in balbezit. Bodonyi rent richting de bal. Wallace verovert de bal door een tackle van achteren. Wallace haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Deportes ValdiviA - Santos Football Club 11:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korolovszky met de inworp. Loprete heeft problemen om de bal te vangen. Loprete draait met de bal, schiet en ... Oribe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportes ValdiviA - Santos Football Club 12:1

64e minuut.
Teodoru probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orman met de inworp. Klungelig pakt Wichert de bal. Wichert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oribe trapt de bal weg van het doel. Pedras kopt de bal weg. Orman rent richting de bal. Orman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. van Baar trapt de bal weg. Loprete kopt de bal weg. Wallace is nu in balbezit. Wallace draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Hoàng Sĩ rent richting de bal. Hoàng Sĩ speelt de bal door. Loprete rent richting de bal. Loprete schiet op doel. Oribe probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pasierb bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasierb passt de bal met de wreef. Wallace is nu in balbezit. Wallace draait met de bal, schiet en ... Oribe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportes ValdiviA - Santos Football Club 13:1

73e minuut.
Pasierb met de inworp. Korolovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Korolovszky passt de bal met de wreef. Wallace rent richting de bal. Wallace haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oribe trapt de bal weg van het doel. Wichert heeft problemen om de bal te vangen. Wichert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportes ValdiviA - Santos Football Club 13:2

77e minuut.
Hoàng Sĩ bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sĩ speelt de bal door. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace haalt uit met een fantastische trap. Oribe probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cozarak kopt de bal weg. Loprete speelt de bal door. Bandeira de Mello probeert naar een medespeler te passen. Wallace rent richting de bal. Wallace draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Grelich is nu in balbezit. Teodoru probeert naar een medespeler te passen. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace haalt uit met een fantastische trap. Oribe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportes ValdiviA - Santos Football Club 14:2

83e minuut.
Korolovszky met een snelle inworp. Loprete probeert de bal met de borst te controleren. Loprete probeert naar een medespeler te passen. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace haalt uit met een fantastische trap. Paal!

84e minuut.
Chornobryvyi is nu in balbezit. Chornobryvyi geeft de bal voor. Daar is Teodoru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wichert rent richting de bal. Wichert schiet op doel. van Baar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Oribe met een sublieme pass. Teodoru kopt de bal weg. Loprete is nu in balbezit. Loprete haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Wichert is nu in balbezit. Grelich rent richting de bal. Wichert onderschept slim de pass. Wichert draait met de bal, schiet en ... van Baar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportes ValdiviA - Santos Football Club 14:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportes ValdiviA 27%, Santos Football Club 73%.
Deportes ValdiviA - Santos Football Club 14:3