Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 18:25
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: CLUJ ARENA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4417
..U..CLUJ ABVWATTTAR
433 retur Tactiek EBC
63% Balbezit 37%
34% Spel op eigen helft 66%
48 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
67.2 gemiddelde waardering 44.3
brilliant Schieten solid
excellent Passen good
formidable Verdedigen solid


3e minuut.
Murgu schiet op doel. Nanu speelt de bal door. Yakut kopt de bal weg. Birkmann is nu in balbezit. Birkmann draait met de bal, schiet en ... Dudnic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Spaljević probeert naar een medespeler te passen. Liévano is nu in balbezit. Daar is Liévano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liévano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
..U..CLUJ - ABVWATTTAR 1:0

7e minuut.
Zeradov rent richting de bal. Zeradov geeft de bal voor. Liévano rent richting de bal. Spaljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaljević geeft de bal voor. Dudnic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
De Urrutia Ciorraga geeft de bal voor. Canache probeert de bal aan de voet te houden. Liévano kopt de bal weg. Birkmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkmann schiet op doel. Dudnic bokst de bal weg.

9e minuut.
Spaljević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Birkmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut is nu in balbezit. Liévano rent richting de bal. Liévano schiet op doel. Paal! Mesa geeft een hoge lob. Liévano maakt een snoekduik en kopt de bal. Dudnic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Birkmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasoylu onderschept slim de pass. Liévano bereikt de bal nog maar net als eerste. Liévano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
..U..CLUJ - ABVWATTTAR 2:0

12e minuut.
Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa passt de bal zonder na te denken. Birkmann heeft problemen om de bal te vangen. Birkmann draait met de bal, schiet en ... Dudnic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
..U..CLUJ - ABVWATTTAR 3:0

13e minuut.
Kosov passt de bal zonder na te denken. Spaljević is nu in balbezit. Spaljević passt de bal in één keer door. Liévano rent richting de bal. Liévano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
..U..CLUJ - ABVWATTTAR 4:0

15e minuut.
Canache passt de bal zonder na te denken. Mesa is nu in balbezit. Mesa probeert naar een medespeler te passen. Liévano bereikt de bal nog maar net als eerste. Liévano haalt uit met een fantastische trap. Dudnic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Yakut passt de bal zonder na te denken. Mesa is nu in balbezit. Mesa probeert naar een medespeler te passen. Liévano bereikt de bal nog maar net als eerste. Liévano draait met de bal, schiet en ... Dudnic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yakut rent richting de bal. Yakut draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zeradov kopt de bal weg. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa passt de bal zonder na te denken. Birkmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkmann draait met de bal, schiet en ... Dudnic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yakut rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Spaljević zal de hoekschop nemen. Yakut maakt een snoekduik en kopt de bal. Dudnic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Liévano rent richting de bal. Liévano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Juřínek speelt de bal door. Birkmann rent richting de bal. Birkmann met een sublieme pass. Liévano rent richting de bal. Liévano haalt uit met een fantastische trap. Dudnic bokst de bal weg.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spaljević met de inworp. Canache heeft problemen om de bal te vangen. Canache geeft een hoge lob. Yakut maakt een snoekduik en kopt de bal. Dudnic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
..U..CLUJ - ABVWATTTAR 5:0

27e minuut.
Nanu met een harde bal richting middenveld. Mesa rent richting de bal. Mesa probeert naar een medespeler te passen. Birkmann heeft problemen om de bal te vangen. Birkmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Klungelig pakt Spaljević de bal. Spaljević probeert naar een medespeler te passen. Birkmann rent richting de bal. Birkmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
..U..CLUJ - ABVWATTTAR 6:0

33e minuut.
Spaljević geeft een hoge lob. Remień verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Spaljević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yakut springt en kopt de bal. Dudnic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
..U..CLUJ - ABVWATTTAR 7:0

37e minuut.
Schitelea is nu in balbezit. Matos onderschept slim de pass. Spaljević speelt de bal door. Liévano bereikt de bal nog maar net als eerste. Liévano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Spaljević zal de hoekschop nemen. Yakut maakt een snoekduik en kopt de bal. Dudnic bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Birkmann rent richting de bal. Birkmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
..U..CLUJ - ABVWATTTAR 8:0

39e minuut.
Birkmann passt de bal met de wreef. Yakut is nu in balbezit. Birkmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Liévano rent richting de bal. Liévano schiet op doel. Dudnic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Yakut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birkmann is nu in balbezit. Birkmann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
..U..CLUJ - ABVWATTTAR 9:0

40e minuut.
Spaljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaljević passt de bal in één keer door. Liévano bereikt de bal nog maar net als eerste. Liévano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Matos controleert de bal met de borst. Spaljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaljević geeft een lange en hoge pass. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Angeletti de bal. Liévano is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Liévano rent richting de bal. Liévano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
..U..CLUJ - ABVWATTTAR 10:0

44e minuut.
Yakut verovert de bal door een tackle van achteren. Spaljević is nu in balbezit. Spaljević speelt de bal door. Liévano rent richting de bal. Liévano draait met de bal, schiet en ... Dudnic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ..U..CLUJ 32%, ABVWATTTAR 68%.
..U..CLUJ - ABVWATTTAR 10:0

46e minuut.
Opania komt het veld opgelopen. Aclan komt het veld opgelopen. Osváth komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Canache passt de bal in één keer door. Mesa speelt de bal door. Birkmann is nu in balbezit. Birkmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
..U..CLUJ - ABVWATTTAR 11:0

51e minuut.
Opania is nu in balbezit. Kosov onderschept slim de pass. Spaljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaljević geeft een hoge lob. Liévano springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Osváth is nu in balbezit. Spaljević onderschept slim de pass. Spaljević passt de bal zonder na te denken. Liévano rent richting de bal. Liévano schiet op doel. Dudnic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Birkmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkmann draait met de bal, schiet en ... Dudnic bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
..U..CLUJ - ABVWATTTAR 12:0

58e minuut.
Mesa kopt de bal weg. Bonvegna bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
..U..CLUJ - ABVWATTTAR 13:0

59e minuut.
Canache rent richting de bal. Canache passt de bal in één keer door. Liévano rent richting de bal. Liévano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Birkmann rent richting de bal. Birkmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
..U..CLUJ - ABVWATTTAR 14:0

64e minuut.
Canache rent richting de bal. Spaljević probeert naar een medespeler te passen. Liévano is nu in balbezit. Liévano draait met de bal, schiet en ... Dudnic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
..U..CLUJ - ABVWATTTAR 15:0

68e minuut.
De Urrutia Ciorraga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Popovici komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Birkmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liévano is nu in balbezit. Liévano haalt uit met een fantastische trap. Dudnic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yakut rent richting de bal. Yakut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
..U..CLUJ - ABVWATTTAR 16:0

74e minuut.
Atasoylu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Canache is nu in balbezit. Canache speelt de bal door. Birkmann rent richting de bal. Birkmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Dudnic maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Popovici kopt de bal weg. Mesa is nu in balbezit. Mesa passt de bal met de wreef. Birkmann rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mesa zal de hoekschop nemen. Liévano krijgt zijn hoofd ertegen. Dudnic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
..U..CLUJ - ABVWATTTAR 17:0

82e minuut.
Mesa is nu in balbezit. Mesa geeft de bal voor. Yakut is nu in balbezit. Yakut draait met de bal, schiet en ... Dudnic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
..U..CLUJ - ABVWATTTAR 18:0

83e minuut.
Spaljević rent richting de bal. Spaljević geeft een hoge lob. Liévano bereikt de bal nog maar net als eerste. Liévano draait met de bal, schiet en ... Dudnic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
..U..CLUJ - ABVWATTTAR 19:0

84e minuut.
Osváth rent richting de bal. Canache verovert de bal door een tackle van achteren. Canache geeft een hoge lob. Birkmann rent richting de bal. Birkmann haalt uit met een fantastische trap. Dudnic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Atasoylu is nu in balbezit. Mesa onderschept slim de pass. Mesa met een sublieme pass. Birkmann is nu in balbezit. Birkmann haalt uit met een fantastische trap. Dudnic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Birkmann rent richting de bal. Birkmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
..U..CLUJ - ABVWATTTAR 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ..U..CLUJ 36%, ABVWATTTAR 64%.
..U..CLUJ - ABVWATTTAR 20:0