Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovensko U21 Lietuva U21
dma+ Tactiek seek and destroy
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 52.3
solid Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Olejňák rent richting de bal. Olejňák passt de bal in één keer door. Tukačauskas rent richting de bal. Jendrúch onderschept slim de pass. Jendrúch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Roskošs met een sublieme pass. Ritko bereikt de bal nog maar net als eerste. Medinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Medinskas draait met de bal, schiet en ... Kontul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kastygovas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chisamovas de bal. Chisamovas passt de bal zonder na te denken. Medinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Medinskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - Lietuva U21 0:1

13e minuut.
Bačinský met een snelle inworp. Kastygovas is nu in balbezit. Zámečník verovert de bal door een tackle van achteren. Zámečník geeft de bal voor. Jendrúch krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Medinskas is nu in balbezit. Lukašonokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Abruta onderschept slim de pass. Medinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Medinskas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Hajtinger passt de bal in één keer door. Jendrúch bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukačauskas rent richting de bal. Jendrúch onderschept slim de pass. Jendrúch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Surplys verovert de bal door een tackle van achteren. Bačinský onderschept slim de pass. Tukačauskas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tukačauskas krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Olejňák speelt de bal door. Valančiauskas is nu in balbezit. Valančiauskas geeft een lange en hoge pass. Lukašonokas is nu in balbezit. Lukašonokas geeft een hoge lob. Kontul bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovensko U21 45%, Lietuva U21 55%.
Slovensko U21 - Lietuva U21 0:1

46e minuut.
Chaminovičius komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Inworp. Simjak komt het veld opgelopen. Putramentas komt het veld opgelopen. Bottan komt het veld opgelopen. Bartinský komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Hamborský rent richting de bal. Lazovikas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hamborský raakt geblesseerd tijdens het duel. Veckevičius komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Savanevičius komt het veld opgelopen. Bačinský met een snelle inworp. Bartinský geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Matijošaitis de bal. Bottan is nu in balbezit. Bottan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Simjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Simjak schiet op doel. Lubenskas probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

76e minuut.
Simjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Simjak passt de bal met de wreef. Bačinský heeft problemen om de bal te vangen. Simjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Simjak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Chisamovas geeft een lange en hoge pass. Veckevičius kopt de bal weg. Lukašonokas is nu in balbezit. Lukašonokas schiet op doel. Kontul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - Lietuva U21 0:2

83e minuut.
Olejňák passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bartinský de bal. Bartinský passt de bal met de wreef. Bottan rent richting de bal. Bottan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Matijošaitis geeft een hoge lob. Ritko heeft problemen om de bal te vangen. Lukašonokas rent richting de bal. Lukašonokas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovensko U21 - Lietuva U21 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovensko U21 36%, Lietuva U21 64%.
Slovensko U21 - Lietuva U21 0:3