Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Super Arena de Copacabana
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5700
Areia Cruzeiro Futebol Clube
5212Sep2020 Tactiek 2 x 2 R
50% Balbezit 50%
6% Spel op eigen helft 94%
34 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 54.5
very good Schieten solid
solid Passen very good
average Verdedigen good


9e minuut.
Landim bereikt de bal nog maar net als eerste. Landim passt de bal zonder na te denken. Bach rent richting de bal. Turczyn is nu in balbezit. Turczyn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Piejko is nu in balbezit. Ghica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piejko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Labak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bach is nu in balbezit. Bach passt de bal in één keer door. Turczyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Turczyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Nascimento met een sublieme pass. Sergipano rent richting de bal. Sergipano geeft de bal voor. Bach rent richting de bal. Bach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kubot met een sublieme pass. Petkovic probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turczyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Turczyn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mordko verovert de bal door een tackle van achteren. Ghica is nu in balbezit. Met opzet legt Bach zijn tegenspeler op de grond. Bach krijgt een gele kaart. Ghica raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ghica kan niet meer verder spelen. Miculescu komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Bach speelt de bal door. Kubot rent richting de bal. Kubot met een sublieme pass. Daar is Turczyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turczyn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kjeldsen probeert naar een medespeler te passen. Gomes da Costa heeft problemen om de bal te vangen. Gomes da Costa probeert naar een medespeler te passen. Turczyn rent richting de bal. Turczyn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Andrada heeft problemen om de bal te vangen. Andrada geeft een hoge lob. Daar is Sroka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turczyn is nu in balbezit. Turczyn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Landim passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Turczyn de bal. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Areia - Cruzeiro Futebol Clube 1:0

37e minuut.
Landim passt de bal zonder na te denken. Kubot is nu in balbezit. Kubot passt de bal met de wreef. Turczyn rent richting de bal. Turczyn schiet op doel. Laikmaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Areia - Cruzeiro Futebol Clube 2:0

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Landim met een snelle inworp. Pietrzyk speelt de bal door. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bach raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Filipiak komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Turczyn is nu in balbezit. Filipiak is nu in balbezit. Sroka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Filipiak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Turczyn legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Areia - Cruzeiro Futebol Clube 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Areia 6%, Cruzeiro Futebol Clube 94%.
Areia - Cruzeiro Futebol Clube 3:0

51e minuut.
Petkovic rent richting de bal. Petkovic geeft de bal voor. Filipiak rent richting de bal. Filipiak draait met de bal, schiet en ... Laikmaa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Areia - Cruzeiro Futebol Clube 4:0

52e minuut.
Beglaryan komt het veld opgelopen.

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Laikmaa trapt de bal weg van het doel. Landim kopt de bal weg. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Landim met een sublieme pass. Kubot is nu in balbezit. Kubot passt de bal zonder na te denken. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak schiet op doel. Laikmaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Kubot draait met de bal, schiet en ... Laikmaa probeert naar een medespeler te passen. Turczyn kopt de bal weg. Klungelig pakt Filipiak de bal. Filipiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petkovic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Landim met een sublieme pass. Filipiak is nu in balbezit. Filipiak draait met de bal, schiet en ... Laikmaa bokst de bal weg.

65e minuut.
Landim is nu in balbezit. Kjeldsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjeldsen passt de bal in één keer door. Turczyn is nu in balbezit. Turczyn schiet op doel. Laikmaa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kubot probeert naar een medespeler te passen. Turczyn rent richting de bal. Filipiak is nu in balbezit. Filipiak haalt uit met een fantastische trap. Laikmaa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Areia - Cruzeiro Futebol Clube 5:0

69e minuut.
Piejko probeert naar een medespeler te passen. Filipiak is nu in balbezit. Filipiak probeert naar een medespeler te passen. Turczyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Turczyn haalt uit met een fantastische trap. Laikmaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Landim met een snelle inworp. Petkovic speelt de bal door. Turczyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Turczyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Labak is nu in balbezit. Petkovic is nu in balbezit. Petkovic met een sublieme pass. Turczyn is nu in balbezit. Turczyn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Landim passt de bal in één keer door. Gomes da Costa met een sublieme pass. Filipiak rent richting de bal. Turczyn rent richting de bal. Turczyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Areia - Cruzeiro Futebol Clube 6:0

81e minuut.
Miculescu speelt de bal door. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroka passt de bal met de wreef. Tenekeci speelt de bal door. Laikmaa heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Areia - Cruzeiro Futebol Clube 7:0

87e minuut.
Landim met een sublieme pass. Gomes da Costa heeft problemen om de bal te vangen. Gomes da Costa passt de bal zonder na te denken. Turczyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Turczyn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Areia 6%, Cruzeiro Futebol Clube 94%.
Areia - Cruzeiro Futebol Clube 7:0