Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Pio, Pio, Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3575
KS Feniks FC Pawiak
Do treningu Tactiek Bezp 2
63% Balbezit 37%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 45.5
excellent Schieten average
very good Passen adequate
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Radacki probeert naar een medespeler te passen. Wellington heeft problemen om de bal te vangen. Wellington speelt de bal door. Stankov rent richting de bal. Stankov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Winiarski is nu in balbezit. Elstad met een sublieme pass. Stankov rent richting de bal. Stankov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Radacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Radacki geeft een lange en hoge pass. Winiarski rent richting de bal. Winiarski haalt uit met een fantastische trap. Elstad werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Winiarski rent richting de bal. Winiarski draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Radacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Radacki geeft de bal voor. Winiarski is nu in balbezit. Daar is Winiarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winiarski schiet op doel. Elstad bokst de bal weg.

27e minuut.
Stavrakopoulos met een sublieme pass. Jakl is nu in balbezit. Jakl geeft een hoge lob. Winiarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Winiarski schiet op doel. Elstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Järlak met een sublieme pass. Stankov heeft problemen om de bal te vangen. Winiarski onderschept slim de pass. Winiarski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Feniks - FC Pawiak 1:0

36e minuut.
Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington passt de bal in één keer door. Augestrand probeert naar een medespeler te passen. Wellington heeft problemen om de bal te vangen. Wellington speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Winiarski schiet op doel. Elstad speelt de bal door. Stankov is nu in balbezit. Stankov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Feniks - FC Pawiak 1:1

45e minuut.
Wojtkowiak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Feniks 53%, FC Pawiak 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Feniks - FC Pawiak 1:1

65e minuut.
Stankov met de inworp. Winiarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydlewski rent richting de bal. Winiarski onderschept slim de pass. Winiarski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Radacki geeft de bal voor. Winiarski kopt de bal weg. Blontrock heeft problemen om de bal te vangen. Urbaś rent richting de bal. Urbaś passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Jakl speelt de bal door. Winiarski heeft problemen om de bal te vangen. Stankov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Winiarski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Feniks 68%, FC Pawiak 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Feniks - FC Pawiak 1:1