Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-14 11:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Israel U21 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8283
Israel U21 Canada U21
442D-Base Tactiek canu21v2
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
46.8 gemiddelde waardering 41.8
good Schieten adequate
good Passen adequate
solid Verdedigen good


2e minuut.
Elhadad passt de bal in één keer door. Refaeli is nu in balbezit. Refaeli met een sublieme pass. Kitelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitelman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Elhadad bereikt de bal nog maar net als eerste. Elhadad met een sublieme pass. Levi met een sublieme pass. Ben Zakai is nu in balbezit. Ben Zakai schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Israel U21 - Canada U21 1:0

22e minuut.
Refaeli rent richting de bal. Fletcher onderschept slim de pass. Fletcher probeert naar een medespeler te passen. Pieszak geeft de bal voor. Edgar maakt een snoekduik en kopt de bal. Jhan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Geva rent richting de bal. Geva geeft een hoge lob. Cahill geeft een hoge lob. Daar is Edgar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edgar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Laluz rent richting de bal. Laluz geeft de bal voor. Dunne heeft problemen om de bal te vangen. Kitelman rent richting de bal. Kitelman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Israel U21 54%, Canada U21 46%.
Israel U21 - Canada U21 1:0

46e minuut.
Spencer komt het veld opgelopen. Foucault komt het veld opgelopen. Noe komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Cahill raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bertrand komt het veld opgelopen.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bar Oz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Daar is Elhadad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bar Oz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sheperd. Bar Oz raakt geblesseerd tijdens het duel. Elkobi wilt de vrije trap nemen. Felix kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Pieszak controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Luz komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Refaeli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elkobi geeft de bal voor. Spencer rent richting de bal. Elkobi verovert de bal door een tackle van achteren. Elkobi geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nimny komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Refaeli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elkobi is nu in balbezit. Elkobi geeft een lange en hoge pass. Levi rent richting de bal. Levi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Noe geeft de bal voor. Pieszak rent richting de bal. Pieszak speelt de bal door. Spencer is nu in balbezit. Spencer geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Noe bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkobi verovert de bal door een tackle van achteren. Elkobi speelt de bal door. Nimny is nu in balbezit. Nimny schiet op doel. Felix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Israel U21 39%, Canada U21 61%.
Israel U21 - Canada U21 1:0