Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-14 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ullevaal Stadion
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14226
Norge Costa Rica
X-ray Visions Tactiek 5-3-2 (1.0)
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 5
71.6 gemiddelde waardering 62.7
incredible Schieten solid
outstanding Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Klungelig pakt Orvik de bal. Orvik geeft een lange en hoge pass. Bjørk kopt de bal weg. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. Gonzalin Miller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sanabria geeft een lange en hoge pass. Sætra rent richting de bal. Sætra geeft een lange en hoge pass. Bjørk is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Lizano rent richting de bal. Hodneland onderschept slim de pass. Hodneland geeft de bal voor. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Jacobo kopt de bal weg. Walderhaug geeft een lange en hoge pass. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk haalt uit met een fantastische trap. Gonzalin Miller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - Costa Rica 1:0

8e minuut.
Villafuente kopt de bal weg. Tufte met een sublieme pass. Hodneland met een sublieme pass. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk haalt uit met een fantastische trap. Gonzalin Miller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Sanabria kopt de bal weg. Daar is Tufte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tufte speelt de bal door. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Villafuente rent richting de bal. Tufte onderschept slim de pass. Tufte passt de bal in één keer door. Bjørk rent richting de bal. Bjørk schiet op doel. Gonzalin Miller bokst de bal weg.

17e minuut.
Alfheim is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alfheim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tufte heeft problemen om de bal te vangen. Tufte geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Solís met een sublieme pass. Bjørk rent richting de bal. Bjørk passt de bal zonder na te denken. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Androver heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - Costa Rica 2:0

22e minuut.
Haraldseid is nu in balbezit. Haraldseid geeft de bal voor. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Lacayo de bal. Alfheim rent richting de bal. Alfheim geeft de bal voor. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Solís is nu in balbezit. Kristoffersen verovert de bal door een tackle van achteren. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - Costa Rica 3:0

26e minuut.
Bjørk verovert de bal door een tackle van achteren. Alfheim geeft een lange en hoge pass. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Androver de bal onder controle te krijgen. Gonzalin Miller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Solís passt de bal zonder na te denken. Lascarez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hodneland. Hodneland krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Orvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Orvik passt de bal met de wreef. Alfheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfheim geeft een lange en hoge pass. Bjørk springt en kopt de bal. Gonzalin Miller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Bjørk probeert naar een medespeler te passen. Núñez met een sublieme pass. Hodneland speelt de bal door. Bjørk rent richting de bal. Bjørk draait met de bal, schiet en ... Gonzalin Miller bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norge 19%, Costa Rica 81%.
Norge - Costa Rica 3:0

52e minuut.
Lascarez rent richting de bal. Hodneland onderschept slim de pass. Hodneland speelt de bal door. Tufte rent richting de bal. Tufte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Alfheim geeft een lange en hoge pass. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Androver legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Androver krijgt een gele kaart. Bjørk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bjørk neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bjørk stond buitenspel. Rødseth komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Hodneland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodneland met een sublieme pass. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk rent richting de bal. Bjørk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Alfheim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tufte rent richting de bal. Tufte geeft een hoge lob. Kristoffersen krijgt zijn hoofd ertegen. Gonzalin Miller werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - Costa Rica 4:0

63e minuut.
Hodneland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodneland probeert naar een medespeler te passen. Kristoffersen rent richting de bal. Hodneland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodneland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Hodneland heeft problemen om de bal te vangen. Hodneland passt de bal zonder na te denken. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - Costa Rica 5:0

71e minuut.
Rødseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Rødseth met een sublieme pass. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen schiet op doel. Gonzalin Miller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - Costa Rica 6:0

78e minuut.
Tufte rent richting de bal. Tufte passt de bal zonder na te denken. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen schiet op doel. Gonzalin Miller werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - Costa Rica 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norge 28%, Costa Rica 72%.
Norge - Costa Rica 7:0