Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:15
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Tempo SC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1894
Tempo SC Serleghajtók FC
Sajat 442 Tactiek Defend
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
10 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 28.9
redelijk Schieten matig
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


5e minuut.
Tar onderschept slim de pass. Mélykúti rent richting de bal. Mélykúti passt de bal in één keer door. Zöld bereikt de bal nog maar net als eerste. Zöld schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sallay rent richting de bal. Sallay geeft een lange en hoge pass. Kölcsényi kopt de bal weg. Joób bereikt de bal nog maar net als eerste. Joób haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Hajdu onderschept slim de pass. Hajdu speelt de bal door. Joób rent richting de bal. Joób haalt uit met een fantastische trap. Radnai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - Serleghajtók FC 1:0

19e minuut.
Dudás heeft problemen om de bal te vangen. Kozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozma passt de bal in één keer door. Hajdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Birkás geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berecz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lattmann controleert de bal met de borst. Lattmann geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo SC 18%, Serleghajtók FC 82%.
Tempo SC - Serleghajtók FC 1:0

46e minuut.
Galgóczy komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Csank passt de bal in één keer door. Kozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozma passt de bal in één keer door. Joób is nu in balbezit. Joób haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bükszegi is nu in balbezit. Kölcsényi is nu in balbezit. Bajner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bajner krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Inworp. Vajda komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Berecz speelt de bal door. Daar is Mélykúti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joób is nu in balbezit. Joób haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - Serleghajtók FC 2:0

79e minuut.
Nemcsák komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Nemcsák heeft problemen om de bal te vangen. Nemcsák probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vajda geeft de bal voor. Galgóczy krijgt zijn hoofd ertegen. Radnai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempo SC - Serleghajtók FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempo SC 38%, Serleghajtók FC 62%.
Tempo SC - Serleghajtók FC 3:0