Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-14 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Chile Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15880
Chile Nicaragua
Temuco 1 Tactiek ecuador
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
76.9 gemiddelde waardering 73.7
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen excellent
brilliant Verdedigen brilliant


2e minuut.
Zañartu passt de bal zonder na te denken. Adasme is nu in balbezit. Greenwood begaat een overtreding. Greenwood krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Adasme kopt de bal weg. Warner is nu in balbezit. Chinchilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chinchilla krijgt een gele kaart. Warner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Castaño wilt de vrije trap nemen. Cardenal probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Baquedano met een sublieme pass. Ayerdis met een sublieme pass. Garnier is nu in balbezit. Garnier geeft een hoge lob. Serrano maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Adasme rent richting de bal. Adasme probeert naar een medespeler te passen. Warner bereikt de bal nog maar net als eerste. Warner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Adasme is nu in balbezit. Adasme probeert naar een medespeler te passen. Warner is nu in balbezit. Warner haalt uit met een fantastische trap. Cardenal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chile - Nicaragua 1:0

20e minuut.
Almendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendra passt de bal met de wreef. Ayerdis geeft een lange en hoge pass. Lozano krijgt zijn hoofd ertegen. Balmaceda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chile - Nicaragua 1:1

21e minuut.
Almendra speelt de bal door. Solis geeft een lange en hoge pass. Riveros kan de bal niet met de borst controleren. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano haalt uit met een fantastische trap. Balmaceda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Lozano rent richting de bal. Riveros legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lozano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Serrano neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chile - Nicaragua 1:2

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castaño met de inworp. Adasme geeft een lange en hoge pass. Warner krijgt zijn hoofd ertegen. Cardenal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chile - Nicaragua 2:2

25e minuut.
Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño passt de bal met de wreef. Adasme heeft problemen om de bal te vangen. Adasme geeft een lange en hoge pass. Bastías krijgt zijn hoofd ertegen. Cardenal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Castaño onderschept slim de pass. Castaño probeert naar een medespeler te passen. Zañartu met een sublieme pass. Arechavaleta heeft problemen om de bal te vangen. Bastías onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bastías is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Chile - Nicaragua 3:2

35e minuut.
Baquedano kopt de bal weg. Daar is Lozano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozano met een sublieme pass. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chile - Nicaragua 3:3

37e minuut.
Haussmann passt de bal met de wreef. Adasme is nu in balbezit. Adasme passt de bal met de wreef. Warner rent richting de bal. Warner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Almendra met een snelle inworp. Baquedano rent richting de bal. Baquedano geeft een hoge lob. Lozano springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Greenwood verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adasme met een snelle inworp. Castaño geeft een hoge lob. Bastías maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chile - Nicaragua 4:3

42e minuut.
Baquedano geeft de bal voor. Lozano controleert de bal met de borst. Haussmann legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Haussmann krijgt een gele kaart. Lozano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Serrano zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Lozano rent richting de bal. Zañartu verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano rent richting de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chile - Nicaragua 4:4

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Adasme stond buitenspel. Lucero komt het veld opgelopen. Figueroa komt het veld opgelopen. Melinao komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chile 45%, Nicaragua 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chile - Nicaragua 4:4

47e minuut.
Greenwood onderschept slim de pass. Greenwood speelt de bal door. Baquedano is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baquedano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lozano maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chile - Nicaragua 4:5

54e minuut.
Lucero speelt de bal door. Adasme rent richting de bal. Adasme speelt de bal door. Warner is nu in balbezit. Warner geeft de bal voor. Cardenal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saavedra komt het veld opgelopen. Figueres komt het veld opgelopen. Cubillo komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caravaca komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Chinchilla geeft een hoge lob. Castaño rent richting de bal. Adasme geeft de bal voor. Melinao maakt een snoekduik en kopt de bal. Cardenal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Greenwood speelt de bal door. Baquedano rent richting de bal. Baquedano geeft een hoge lob. Figueres maakt een snoekduik en kopt de bal. Balmaceda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Castaño met een snelle inworp. Adasme speelt de bal door. Castaño met een sublieme pass. Adasme geeft de bal voor. Melinao springt en kopt de bal. Cardenal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Saavedra onderschept slim de pass. Saavedra probeert naar een medespeler te passen. Adasme bereikt de bal nog maar net als eerste. Adasme geeft de bal voor. Warner maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chile 35%, Nicaragua 65%.
Chile - Nicaragua 4:5