Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mandaguari FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7658
Mandaguari FC Dominados
SEVERINO_LAT Tactiek SA revivalB
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
43 gemiddelde waardering 52.1
solid Schieten excellent
adequate Passen very good
good Verdedigen solid


4e minuut.
Wydrzyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jeandupeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeandupeux speelt de bal door. Gallo is nu in balbezit. Gallo schiet op doel. Lima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marcel is nu in balbezit. Marcel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - Dominados 0:1

6e minuut.
Jeandupeux is nu in balbezit. Jeandupeux heeft problemen om de bal te vangen. Jeandupeux probeert naar een medespeler te passen. Gallo is nu in balbezit. Gallo schiet op doel. Lima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcel draait met de bal, schiet en ... Lima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - Dominados 0:2

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Perez de bal onder controle te krijgen. Sagan is nu in balbezit. Sagan geeft een lange en hoge pass. Marcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Precel heeft problemen om de bal te vangen. Jeandupeux is nu in balbezit. Jeandupeux geeft de bal voor. Marcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcel draait met de bal, schiet en ... Lima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gallo rent richting de bal. Gallo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - Dominados 0:3

21e minuut.
Nocetti is nu in balbezit. Nocetti geeft de bal voor. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo onderschept slim de pass. Gallo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Marcel onderschept slim de pass. Marcel passt de bal met de wreef. Campos probeert de bal met de borst te controleren. Gallo is nu in balbezit. Gallo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sagan speelt de bal door. Gallo is nu in balbezit. Marcel rent richting de bal. Marcel schiet op doel. Lima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - Dominados 0:4

30e minuut.
Marcel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turcanu. Marcel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sagan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marcel maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Gallo rent richting de bal. Campbell begaat een overtreding. Gallo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nocetti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gallo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sagrera verovert de bal door een tackle van achteren. Sagrera geeft een lange en hoge pass. Gallo is nu in balbezit. Gallo draait met de bal, schiet en ... Lima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - Dominados 0:5

40e minuut.
Campbell rent richting de bal. Moussaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Moussaoui geeft een hoge lob. Gallo rent richting de bal. Gallo draait met de bal, schiet en ... Lima bokst de bal weg.

44e minuut.
Sagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagan geeft de bal voor. Klungelig pakt Campos de bal. Marcel is nu in balbezit. Marcel schiet op doel. Lima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Marcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - Dominados 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mandaguari FC 67%, Dominados 33%.
Mandaguari FC - Dominados 0:6

46e minuut.
Zərgərli komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo probeert naar een medespeler te passen. Marcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - Dominados 0:7

51e minuut.
Zərgərli onderschept slim de pass. Zərgərli geeft een hoge lob. Jeandupeux rent richting de bal. Jeandupeux draait met de bal, schiet en ... Lima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - Dominados 0:8

52e minuut.
Gava passt de bal zonder na te denken. Campbell heeft problemen om de bal te vangen. Jeandupeux is nu in balbezit. Jeandupeux heeft problemen om de bal te vangen. Jeandupeux haalt uit met een fantastische trap. Lima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Zərgərli geeft een lange en hoge pass. Gallo rent richting de bal. Sagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagan speelt de bal door. Marcel rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Sagan heeft problemen om de bal te vangen. Ayinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ayinko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

60e minuut.
Klungelig pakt Ayinko de bal. Marcel is nu in balbezit. Sagan rent richting de bal. Gallo rent richting de bal. Gallo schiet op doel. Lima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marcel maakt een snoekduik en kopt de bal. Lima bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - Dominados 0:9

61e minuut.
Bercovich komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Sagan met een sublieme pass. Jeandupeux probeert naar een medespeler te passen. Bercovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercovich schiet op doel. Lima probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Turcanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kérchy komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Gallo heeft problemen om de bal te vangen. Bercovich is nu in balbezit. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo haalt uit met een fantastische trap. Lima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - Dominados 0:10

69e minuut.
Sagan speelt de bal door. Zərgərli rent richting de bal. Zərgərli geeft een hoge lob. Bercovich kan de bal niet met de borst controleren. Bercovich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gallo rent richting de bal. Gallo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - Dominados 0:11

76e minuut.
Zərgərli met de inworp. Sagan is nu in balbezit. Sagan geeft de bal voor. Jeandupeux is nu in balbezit. Jeandupeux schiet op doel. Lima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Wydrzyński heeft problemen om de bal te vangen. Wydrzyński geeft de bal voor. Campos probeert de bal met de borst te controleren. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo draait met de bal, schiet en ... Lima bokst de bal weg. Bercovich is nu in balbezit. Bercovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - Dominados 0:12

81e minuut.
Sagan geeft een lange en hoge pass. Gallo rent richting de bal. Gallo passt de bal zonder na te denken. Bercovich rent richting de bal. Bercovich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Zərgərli verovert de bal door een tackle van achteren. Zərgərli geeft een lange en hoge pass. Gallo kopt de bal weg. Bercovich heeft problemen om de bal te vangen. Bercovich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Sagan de bal. Sagan kopt de bal weg. Bercovich rent richting de bal. Bercovich draait met de bal, schiet en ... Lima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - Dominados 0:13

89e minuut.
Kérchy is nu in balbezit. Sagan met een sublieme pass. Zərgərli rent richting de bal. Kérchy verovert de bal door een tackle van achteren. Kérchy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mandaguari FC 63%, Dominados 37%.
Mandaguari FC - Dominados 0:13