Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-14 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dinamo T Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1949
Dinamo T Balls of Steel
352use Tactiek singer high off
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 48.4
adequate Schieten formidable
adequate Passen good
average Verdedigen adequate


5e minuut.
Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedingfield met een sublieme pass. Blair bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Blair, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blair haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Bedingfield zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blair rent richting de bal. Blair geeft de bal voor. Carroll rent richting de bal. Carroll draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Coyle trapt de bal weg. Carroll kopt de bal weg. Blair is nu in balbezit. Blair geeft een hoge lob. Busch krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Gatti heeft problemen om de bal te vangen. Gatti geeft de bal voor. Inworp. Christopher met een snelle inworp. Busch probeert naar een medespeler te passen. Nixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carroll is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Balls of Steel 0:1

24e minuut.
Chung speelt de bal door. Christopher is nu in balbezit. Christopher passt de bal met de wreef. Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Busch draait met de bal, schiet en ... Nixon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Klungelig pakt Christopher de bal. Korsar met een sublieme pass. Blair is nu in balbezit. Blair haalt uit met een fantastische trap. Nixon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Balls of Steel 0:2

28e minuut.
Blackman is nu in balbezit. Blair onderschept slim de pass. Blair passt de bal in één keer door. Carroll is nu in balbezit. Carroll schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Balls of Steel 0:3

33e minuut.
Wyler geeft de bal voor. Gatti rent richting de bal. Gatti geeft een hoge lob. Busch rent richting de bal. Busch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Kılıç de bal onder controle te krijgen. Boole rent richting de bal. Carroll onderschept slim de pass. Carroll draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Christopher geeft een lange en hoge pass. Carroll kopt de bal weg. Klungelig pakt Kılıç de bal. Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Busch haalt uit met een fantastische trap. Nixon bokst de bal weg. Blair is nu in balbezit. Blair draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Balls of Steel 0:4

45e minuut.
Daar is Blair, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blair geeft een lange en hoge pass. Carroll is nu in balbezit. Carroll draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Boole de bal onder controle te krijgen. Nixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo T 63%, Balls of Steel 37%.
Dinamo T - Balls of Steel 0:4

46e minuut.
Busch kan de bal niet met de borst controleren. Busch geeft een lange en hoge pass. Carroll rent richting de bal. Carroll schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Balls of Steel 0:5

54e minuut.
Daar is Hupało, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hupało probeert naar een medespeler te passen. Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blair onderschept slim de pass. Blair draait met de bal, schiet en ... Nixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Korsar passt de bal met de wreef. Carroll is nu in balbezit. Daar is Carroll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carroll haalt uit met een fantastische trap. Nixon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Castro geeft een hoge lob. Bedingfield kopt de bal weg. Klungelig pakt Blackman de bal. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Bedingfield met een sublieme pass. Blair bereikt de bal nog maar net als eerste. Blair passt de bal met de wreef. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Balls of Steel 0:6

89e minuut.
Korsar speelt de bal door. Christopher is nu in balbezit. Christopher passt de bal in één keer door. Busch rent richting de bal. Busch haalt uit met een fantastische trap. Nixon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Busch geeft een hoge lob. Blair rent richting de bal. Blair draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo T 55%, Balls of Steel 45%.
Dinamo T - Balls of Steel 0:6