Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-14 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Srbija Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16496
Srbija Venezuela
K 5-3-2 WOB v1 Tactiek 541w2
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
79.8 gemiddelde waardering 77.8
formidable Schieten outstanding
incredible Passen incredible
brilliant Verdedigen brilliant


38e minuut.
Chiquillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ješić verovert de bal door een tackle van achteren. Ješić met een sublieme pass. Bandulaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandulaja draait met de bal, schiet en ... Ramírez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Ješić rent richting de bal. Margiota begaat een overtreding. Ješić raakt geblesseerd tijdens het duel. Ješić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baena kopt de bal weg. Bolles speelt de bal door. Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús haalt uit met een fantastische trap. Apić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Buitenspel voor Villareal. Goede buitenspelval van de verdediging. Mileta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Srbija 55%, Venezuela 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Srbija - Venezuela 0:0

46e minuut.
Machado komt het veld opgelopen.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Knez komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Margiota geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Denić met een snelle inworp. Knez geeft een lange en hoge pass. Nenezić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bolles met een sublieme pass. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal passt de bal zonder na te denken. Ferrebús is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ristović komt het veld opgelopen. Ortiz komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Papić heeft problemen om de bal te vangen. Papić geeft een lange en hoge pass. Daar is Fasciana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandulaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandulaja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Temunović heeft problemen om de bal te vangen. Bolles is nu in balbezit. Bolles geeft een hoge lob. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Apić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Valencia is nu in balbezit. Valencia speelt de bal door. Villareal rent richting de bal. Villareal geeft de bal voor. Ortiz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Bolles verovert de bal door een tackle van achteren. Bolles passt de bal met de wreef. Machado is nu in balbezit. Machado geeft een lange en hoge pass. Ortiz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albijanić komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado passt de bal in één keer door. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Apić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija - Venezuela 0:1

90e minuut.
Villareal passt de bal met de wreef. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado haalt uit met een fantastische trap. Stojšić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Apić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija - Venezuela 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Srbija 47%, Venezuela 53%.
Srbija - Venezuela 0:2