Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Reyno de Navarra Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1833
Arsenal XB la doña
ECFalso9 Tactiek jusep
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
34.2 gemiddelde waardering 46.8
good Schieten excellent
adequate Passen good
weak Verdedigen good


3e minuut.
Choiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre met een sublieme pass. Salas is nu in balbezit. Salas draait met de bal, schiet en ... Konradowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ferrel is nu in balbezit. Ferrel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - la doña 0:1

13e minuut.
Ferrel verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrel passt de bal in één keer door. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz schiet op doel. Konradowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - la doña 0:2

16e minuut.
Kassoka speelt de bal door. Matem rent richting de bal. Matem probeert naar een medespeler te passen. Ferrel rent richting de bal. Ferrel schiet op doel. Konradowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Matem kan de bal niet met de borst controleren. Matem met een sublieme pass. Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrel onderschept slim de pass. Ferrel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Matem met een snelle inworp. Ferrel rent richting de bal. Kassoka rent richting de bal. Ferrel verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Moussa Faye geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salas met een snelle inworp. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ... Konradowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal XB 65%, la doña 35%.
Arsenal XB - la doña 0:2

46e minuut.
Jockel komt het veld opgelopen. Galletti komt het veld opgelopen. Brazil komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Inworp. Tilápia komt het veld opgelopen. Curtean komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Guiro verovert de bal door een tackle van achteren. Guiro geeft een hoge lob. Daar is Curtean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Međedović is nu in balbezit. Međedović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Tilápia kopt de bal weg. Daar is Salas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silvestre rent richting de bal. Salas onderschept slim de pass. Salas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Kassoka is nu in balbezit. Karasiewicz onderschept slim de pass. Tilápia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilápia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - la doña 0:3

56e minuut.
Guiro rent richting de bal. Jockel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jockel geeft een lange en hoge pass. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tilápia de bal. Tilápia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - la doña 0:4

59e minuut.
Klungelig pakt Jockel de bal. Galletti is nu in balbezit. Galletti geeft de bal voor. Salas rent richting de bal. Salas draait met de bal, schiet en ... Konradowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tilápia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilápia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - la doña 0:5

60e minuut.
Senghor is nu in balbezit. Tilápia onderschept slim de pass. Konaté probeert naar een medespeler te passen. Tilápia is nu in balbezit. Tilápia draait met de bal, schiet en ... Konradowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tilápia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilápia haalt uit met een fantastische trap. Konradowski bokst de bal weg.

63e minuut.
Galletti passt de bal in één keer door. Ekiert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekiert geeft een lange en hoge pass. Tilápia rent richting de bal. Tilápia haalt uit met een fantastische trap. Konradowski bokst de bal weg.

68e minuut.
Galletti met een sublieme pass. Matem is nu in balbezit. Matem probeert naar een medespeler te passen. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap. Konradowski bokst de bal weg.

71e minuut.
Silvestre speelt de bal door. Nder bereikt de bal nog maar net als eerste. Nder geeft de bal voor. Jockel geeft een lange en hoge pass. Salas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Jockel is nu in balbezit. Karasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz geeft een lange en hoge pass. Tilápia is nu in balbezit. Tilápia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Karasiewicz rent richting de bal. Tilápia rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tilápia neemt de hoekschop. Salas krijgt zijn hoofd ertegen. Konradowski bokst de bal weg.

81e minuut.
Kassoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kassoka geeft de bal voor. Galletti kopt de bal weg. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal XB 74%, la doña 26%.
Arsenal XB - la doña 0:5