Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Xlashrs Stadium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6214
Xlashrs FC FC Lenstar
4-3-3 NWUWS Tactiek 4-1-2-3
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.4 gemiddelde waardering 34.2
formidable Schieten average
average Passen average
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Oostenbach geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mount zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oduncu rent richting de bal. Oduncu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Escoto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mount met de inworp. Oduncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oduncu haalt uit met een fantastische trap. Gorol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Florek passt de bal zonder na te denken. Escoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mount verovert de bal door een tackle van achteren. Oduncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oduncu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Oostenbach is nu in balbezit. Mount onderschept slim de pass. Mount passt de bal zonder na te denken. İltan is nu in balbezit. İltan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ribbing bereikt de bal nog maar net als eerste. Mount is nu in balbezit. Mount passt de bal met de wreef. İltan rent richting de bal. İltan draait met de bal, schiet en ... Gorol bokst de bal weg.

26e minuut.
Dimitriou maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Oduncu verovert de bal door een tackle van achteren. Oduncu haalt uit met een fantastische trap. Gorol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - FC Lenstar 1:0

29e minuut.
Steffensson onderschept slim de pass. Steffensson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Anthopoulos de bal. İltan bereikt de bal nog maar net als eerste. İltan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - FC Lenstar 2:0

32e minuut.
Wibrån verovert de bal door een tackle van achteren. İltan bereikt de bal nog maar net als eerste. İltan geeft de bal voor. Oduncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oduncu draait met de bal, schiet en ... Gorol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Daar is Thue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mount is nu in balbezit. Mount passt de bal in één keer door. İltan bereikt de bal nog maar net als eerste. İltan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dimitriou onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quesada. Dimitriou raakt geblesseerd tijdens het duel. Dimitriou zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oduncu heeft problemen om de bal te vangen. İltan rent richting de bal. İltan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Inworp. İltan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oduncu is nu in balbezit. Oduncu haalt uit met een fantastische trap. Vrachimis probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xlashrs FC 31%, FC Lenstar 69%.
Xlashrs FC - FC Lenstar 2:0

51e minuut.
Brousseau geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ribbing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Oduncu de bal. Oduncu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mount verovert de bal door een tackle van achteren. Mount passt de bal zonder na te denken. Oduncu is nu in balbezit. Mount is nu in balbezit. Mount draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Mount probeert de bal aan de voet te houden. Steffensson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bigus. Bigus krijgt een gele kaart.

69e minuut.
İltan rent richting de bal. İltan geeft een lange en hoge pass. Mount met een sublieme pass. Oduncu is nu in balbezit. Oduncu draait met de bal, schiet en ... Gorol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Thue onderschept slim de pass. Thue geeft de bal voor. Oduncu kopt de bal weg. İltan bereikt de bal nog maar net als eerste. İltan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Mount bereikt de bal nog maar net als eerste. Oduncu is nu in balbezit. Mount rent richting de bal. Oduncu rent richting de bal. Oduncu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xlashrs FC 23%, FC Lenstar 77%.
Xlashrs FC - FC Lenstar 2:0