Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:36
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: WIDZEW_ŁÓDŹ Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1941
WIDZEW_ŁÓDŹ Widzew Masters
Herbapol Tactiek New Hope
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 23.1
poor Schieten poor
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Goszczyc passt de bal met de wreef. Negomireanu rent richting de bal. Tootma onderschept slim de pass. Tcheberyachko onderschept slim de pass. Tcheberyachko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Tcheberyachko controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gniazdowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Batrović kopt de bal weg. Beljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Beljak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiappa verovert de bal door een tackle van achteren. Di Primio speelt de bal door. Batrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Batrović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - Widzew Masters 0:1

35e minuut.
Daar is Ruzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negomireanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski rent richting de bal. Negomireanu verovert de bal door een tackle van achteren. Negomireanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Iordãnescu is nu in balbezit. Terjék verovert de bal door een tackle van achteren. Terjék geeft een lange en hoge pass. Negomireanu rent richting de bal. Negomireanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIDZEW_ŁÓDŹ 48%, Widzew Masters 52%.
WIDZEW_ŁÓDŹ - Widzew Masters 0:1

59e minuut.
Goszczyc passt de bal zonder na te denken. Casoni rent richting de bal. Tcheberyachko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tcheberyachko krijgt een gele kaart. Casoni moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Casoni kan niet meer verder spelen. Hukkanen komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Di Primio rent richting de bal. Di Primio passt de bal met de wreef. Beljak rent richting de bal. Beljak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - Widzew Masters 0:2

62e minuut.
Pantera trapt de bal weg van het doel. Iordãnescu kopt de bal weg. Batrović is nu in balbezit. Batrović haalt uit met een fantastische trap. Pantera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - Widzew Masters 0:3

67e minuut.
Grzanka kopt de bal weg. Ruzak is nu in balbezit. Negomireanu verovert de bal door een tackle van achteren. Negomireanu haalt uit met een fantastische trap. Małkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Goszczyc probeert naar een medespeler te passen. Terjék rent richting de bal. Di Primio begaat een overtreding. Terjék moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Terjék kan niet meer verder spelen. Güneşli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIDZEW_ŁÓDŹ 50%, Widzew Masters 50%.
WIDZEW_ŁÓDŹ - Widzew Masters 0:3