Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 18:29
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2699
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ FC Stolperfuß 2010
κοκ Tactiek 433
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 59.9
adequate Schieten excellent
average Passen excellent
adequate Verdedigen excellent


1e minuut.
Gálik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klváč bereikt de bal nog maar net als eerste. Klváč geeft de bal voor. Daar is Miranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miranda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - FC Stolperfuß 2010 0:1

4e minuut.
Klváč probeert de bal aan de voet te houden. Filut bereikt de bal nog maar net als eerste. Filut passt de bal in één keer door. Chesnokov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chesnokov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Gardner kopt de bal weg. Pulcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda verovert de bal door een tackle van achteren. Berčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Berčík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klváč bereikt de bal nog maar net als eerste. Klváč speelt de bal door. Miranda is nu in balbezit. Miranda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - FC Stolperfuß 2010 0:2

16e minuut.
Stanislav rent richting de bal. Stanislav passt de bal zonder na te denken. Guimarães probeert naar een medespeler te passen. Klváč rent richting de bal. Klváč schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Gardner passt de bal in één keer door. Gálik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálik passt de bal zonder na te denken. Klváč rent richting de bal. Klváč draait met de bal, schiet en ... Pasieczny bokst de bal weg. Berčík krijgt zijn hoofd ertegen. Pasieczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Stanislav speelt de bal door. Gálik is nu in balbezit. Gálik geeft de bal voor. Miranda rent richting de bal. Miranda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - FC Stolperfuß 2010 0:3

22e minuut.
Guimarães bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guimarães. Seewald wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Seewald kan niet meer verder spelen. Varela komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Troska geeft de bal voor. Inworp. Gálik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klváč bereikt de bal nog maar net als eerste. Klváč geeft een hoge lob. Pasieczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Garrido met een sublieme pass. Berčík is nu in balbezit. Garrido onderschept slim de pass. Miranda verovert de bal door een tackle van achteren. Miranda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - FC Stolperfuß 2010 0:4

29e minuut.
Klváč bereikt de bal nog maar net als eerste. Klváč geeft een hoge lob. Berčík springt en kopt de bal. Klungelig pakt Troska de bal. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guimarães met de inworp. Berčík geeft de bal voor. Miranda rent richting de bal. Miranda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Kotkiewicz onderschept slim de pass. Gálik probeert naar een medespeler te passen. Guimarães rent richting de bal. Guimarães geeft de bal voor. Miranda springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Klungelig pakt Berčík de bal. Furlanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Berčík verovert de bal door een tackle van achteren. Berčík geeft een hoge lob. Klváč springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Stanislav met een sublieme pass. Guimarães geeft een lange en hoge pass. Berčík kopt de bal weg. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Toczyski verovert de bal door een tackle van achteren. Toczyski speelt de bal door. Guimarães met een sublieme pass. Berčík rent richting de bal. Berčík haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klváč is nu in balbezit. Klváč schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - FC Stolperfuß 2010 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 79%, FC Stolperfuß 2010 21%.
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - FC Stolperfuß 2010 0:5

46e minuut.
Kansu komt het veld opgelopen. Medioli komt het veld opgelopen. Lips komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kotkiewicz speelt de bal door. Daar is Gálik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medioli met een sublieme pass. Berčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Berčík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kotkiewicz geeft een lange en hoge pass. Tsun-Lo kopt de bal weg. Medioli rent richting de bal. Medioli geeft de bal voor. Kansu springt en kopt de bal. Justice probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Pulcini geeft de bal voor. Stanislav is nu in balbezit. Guimarães geeft een lange en hoge pass. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda schiet op doel. Lips kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Klváč rent richting de bal. Klváč schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - FC Stolperfuß 2010 0:6

62e minuut.
Guimarães passt de bal met de wreef. Berčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Berčík probeert naar een medespeler te passen. Daar is Miranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miranda draait met de bal, schiet en ... Lips kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Furlanić speelt de bal door. Medioli is nu in balbezit. Medioli probeert naar een medespeler te passen. Chesnokov rent richting de bal. Chesnokov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Berčík met een sublieme pass. Guimarães is nu in balbezit. Guimarães probeert naar een medespeler te passen. Miranda is nu in balbezit. Miranda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - FC Stolperfuß 2010 0:7

66e minuut.
Külcü komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Fontecha speelt de bal door. Kotkiewicz is nu in balbezit. Kotkiewicz geeft een lange en hoge pass. Miranda springt en kopt de bal. Lips probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - FC Stolperfuß 2010 0:8

70e minuut.
Berčík passt de bal in één keer door. Daar is Guimarães, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guimarães passt de bal in één keer door. Berčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Berčík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Toczyski passt de bal in één keer door. Berčík rent richting de bal. Berčík geeft de bal voor. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - FC Stolperfuß 2010 0:9

81e minuut.
Klváč is nu in balbezit. Klváč passt de bal met de wreef. Gálik is nu in balbezit. Gálik geeft een hoge lob. Miranda krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

86e minuut.
Miranda maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Pulcini de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Guimarães neemt de hoekschop. Miranda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - FC Stolperfuß 2010 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 62%, FC Stolperfuß 2010 38%.
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - FC Stolperfuß 2010 0:10