Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:32
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: FC Skarland Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3243
FC Skarland FK Budale Reunited
New Tactics 1.0 Tactiek 523
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 46.3
weak Schieten good
adequate Passen good
average Verdedigen good


2e minuut.
Trbović neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Kusturica de bal. Šatara met een sublieme pass. Šekularac bereikt de bal nog maar net als eerste. Šekularac passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Francišković rent richting de bal. Francišković draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - FK Budale Reunited 0:1

9e minuut.
Zdrojewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksentijević onderschept slim de pass. Aksentijević geeft een hoge lob. Francišković bereikt de bal nog maar net als eerste. Francišković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Dyluś is nu in balbezit. Dyluś geeft een lange en hoge pass. Aksentijević probeert de bal aan de voet te houden. Knežević geeft een hoge lob. Francišković maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Knežević speelt de bal door. Klungelig pakt Aksentijević de bal. Aksentijević speelt de bal door. Francišković rent richting de bal. Francišković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dyluś probeert naar een medespeler te passen. Šekularac bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduniec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zduniec krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Šatara rent richting de bal. Šatara passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sputnik de bal. Francišković rent richting de bal. Francišković haalt uit met een fantastische trap. Pintér kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - FK Budale Reunited 0:2

37e minuut.
Tintor bereikt de bal nog maar net als eerste. Tintor passt de bal zonder na te denken. Smalec is nu in balbezit. Francišković onderschept slim de pass. Francišković schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šekularac bereikt de bal nog maar net als eerste. Šekularac draait met de bal, schiet en ... Pintér werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Smalec geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trbović de bal. Trbović probeert naar een medespeler te passen. Šekularac rent richting de bal. Šekularac geeft de bal voor. Pintér kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Francišković rent richting de bal. Francišković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - FK Budale Reunited 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skarland 74%, FK Budale Reunited 26%.
FC Skarland - FK Budale Reunited 0:3

50e minuut.
Daar is Šatara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šatara geeft de bal voor. Daar is Smalec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francišković rent richting de bal. Francišković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Pintér trapt de bal weg van het doel. Šatara kopt de bal weg. Klungelig pakt Dyluś de bal. Francišković bereikt de bal nog maar net als eerste. Francišković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - FK Budale Reunited 0:4

52e minuut.
Kusturica is nu in balbezit. Kusturica met een sublieme pass. Dyluś probeert de bal aan de voet te houden. Francišković is nu in balbezit. Francišković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Aksentijević met een sublieme pass. Francišković is nu in balbezit. Francišković passt de bal in één keer door. Šekularac is nu in balbezit. Šekularac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skarland - FK Budale Reunited 0:5

78e minuut.
Tintor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kusturica rent richting de bal. Kusturica probeert naar een medespeler te passen. Francišković is nu in balbezit. Francišković draait met de bal, schiet en ... Pintér probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Trbović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lubański rent richting de bal. Trbović is nu in balbezit. Lubański onderschept slim de pass. Lubański geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kusturica probeert naar een medespeler te passen. Tintor probeert naar een medespeler te passen. Bošnjak geeft een hoge lob. Francišković is nu in balbezit. Francišković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skarland 56%, FK Budale Reunited 44%.
FC Skarland - FK Budale Reunited 0:5