Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-14 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Olympiastadion
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22297
Suomi Schweiz
Carrot in a box Tactiek HS-vsel
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
79.1 gemiddelde waardering 77.6
outstanding Schieten outstanding
incredible Passen incredible
brilliant Verdedigen brilliant


1e minuut.
Liimatta speelt de bal door. Kaitala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaitala passt de bal met de wreef. Saarijoki is nu in balbezit. Saarijoki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Viherlaakso probeert naar een medespeler te passen. Soukkanen kopt de bal weg. Tuokkola bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Soukkanen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Välinen probeert de bal met de borst te controleren. Disler rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Välinen. Välinen krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Lüscher speelt de bal door. Taisch heeft problemen om de bal te vangen. Taisch passt de bal met de wreef. Verhüterli is nu in balbezit. Verhüterli draait met de bal, schiet en ... Viherlaakso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Kaitala passt de bal zonder na te denken. Liimatta rent richting de bal. Liimatta passt de bal zonder na te denken. Saarijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarijoki schiet op doel. Mayer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Pyhälahti geeft een hoge lob. Pedrun is nu in balbezit. Pedrun passt de bal in één keer door. Esposito speelt de bal door. Verhüterli rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Pyhälahti met een sublieme pass. Tuokkola rent richting de bal. Pedrun begaat een overtreding. Pedrun krijgt een gele kaart. Tuokkola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaitala met een snel genomen vrije trap. Tuokkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuokkola draait met de bal, schiet en ... Mayer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi - Schweiz 1:0

38e minuut.
Verhüterli kopt de bal weg. Välinen is nu in balbezit. Disler onderschept slim de pass. Disler geeft een hoge lob. Lechner springt en kopt de bal. Viherlaakso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Ruusulaakso maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pedrun rent richting de bal. Tuokkola onderschept slim de pass. Tuokkola schiet op doel. Mayer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi - Schweiz 2:0

44e minuut.
Esposito geeft een hoge lob. Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli is nu in balbezit. Verhüterli haalt uit met een fantastische trap. Viherlaakso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi - Schweiz 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi 45%, Schweiz 55%.
Suomi - Schweiz 2:1

46e minuut.
Bonfils komt het veld opgelopen. Sauber komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Inworp. Cuccarede komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Verhüterli rent richting de bal. Vuorikivi onderschept slim de pass. Sauber speelt de bal door. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils draait met de bal, schiet en ... Viherlaakso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kemiläinen de bal. Sauber bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bonfils is nu in balbezit. Bonfils draait met de bal, schiet en ... Paal!

53e minuut.
Liimatta is nu in balbezit. Liimatta passt de bal in één keer door. Saarijoki is nu in balbezit. Saarijoki haalt uit met een fantastische trap. Mayer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi - Schweiz 3:1

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nikitin komt het veld opgelopen. Hannula komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Buitenspel voor Hannula. Goede buitenspelval van de verdediging. Kuschler komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Sauber is nu in balbezit. Sauber geeft de bal voor. Bonfils kopt de bal weg. Verhüterli is nu in balbezit. Verhüterli haalt uit met een fantastische trap. Viherlaakso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Manzone komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vedentaka komt het veld opgelopen. Kaleva komt het veld opgelopen. Bonfils zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Esposito rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vedentaka. Vedentaka krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Manzone onderschept slim de pass. Manzone passt de bal in één keer door. Esposito probeert naar een medespeler te passen. Bonfils is nu in balbezit. Bonfils draait met de bal, schiet en ... Viherlaakso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Nussbaum met een sublieme pass. Cuccarede is nu in balbezit. Cuccarede passt de bal met de wreef. Verhüterli is nu in balbezit. Verhüterli haalt uit met een fantastische trap. Viherlaakso bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi 60%, Schweiz 40%.
Suomi - Schweiz 3:1