Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Olymp Levice Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5013
Olymp Levice Myjavskí Kopaničiari
debakel :( Tactiek Myjavské koléčko
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.2 gemiddelde waardering 45.5
adequate Schieten good
adequate Passen good
average Verdedigen good


4e minuut.
Findura rent richting de bal. Findura geeft een lange en hoge pass. Tažandlák onderschept slim de pass. Tondra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tondra draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Abad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - Myjavskí Kopaničiari 0:1

6e minuut.
Hiko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dvorák de bal. Tažandlák is nu in balbezit. Krejčí verovert de bal door een tackle van achteren. Krejčí schiet op doel. Rodríguez Abad bokst de bal weg.

9e minuut.
Krejčí passt de bal zonder na te denken. Nezbeda is nu in balbezit. Nezbeda passt de bal zonder na te denken. Tondra is nu in balbezit. Tondra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - Myjavskí Kopaničiari 0:2

10e minuut.
Rodríguez Abad met een harde bal richting middenveld. Toursounidis kopt de bal weg. Daar is Antáš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bowles is nu in balbezit. Bowles draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - Myjavskí Kopaničiari 1:2

21e minuut.
Kyseľ is nu in balbezit. Kyseľ passt de bal in één keer door. Dvorák met een sublieme pass. Bowles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowles haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Piekarski passt de bal zonder na te denken. Daar is Nezbeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nezbeda passt de bal zonder na te denken. Tondra rent richting de bal. Tondra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Findura probeert de bal aan de voet te houden. Bowles is nu in balbezit. Bowles passt de bal zonder na te denken. Ziółkowski rent richting de bal. Ziółkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Rodríguez Abad met een sublieme pass. Nezbeda is nu in balbezit. Nezbeda geeft een hoge lob. Tondra rent richting de bal. Tondra haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Abad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Toursounidis rent richting de bal. Antáš verovert de bal door een tackle van achteren. Antáš geeft een lange en hoge pass. Krejčí rent richting de bal. Krejčí haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Abad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Hajtinger met een sublieme pass. Tondra rent richting de bal. Piekarski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tondra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nezbeda zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Doeltrap. Rodríguez Abad trapt de bal weg van het doel. Hajtinger kopt de bal weg. Tondra is nu in balbezit. Tondra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Krejčí bereikt de bal nog maar net als eerste. Krejčí probeert naar een medespeler te passen. Tondra rent richting de bal. Tondra schiet op doel. Rodríguez Abad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - Myjavskí Kopaničiari 1:3

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hiko met een snelle inworp. Hajtinger geeft de bal voor. Tažandlák kopt de bal weg. Krejčí geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Abad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olymp Levice 73%, Myjavskí Kopaničiari 27%.
Olymp Levice - Myjavskí Kopaničiari 1:3

49e minuut.
Tažandlák geeft de bal voor. Inworp. Nezbeda met een snelle inworp. Krejčí bereikt de bal nog maar net als eerste. Krejčí haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Abad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tondra rent richting de bal. Tondra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - Myjavskí Kopaničiari 1:4

60e minuut.
Nezbeda probeert naar een medespeler te passen. Hajtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajtinger passt de bal in één keer door. Tondra heeft problemen om de bal te vangen. Tondra draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Abad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Hiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiko geeft een lange en hoge pass. Gôcik rent richting de bal. Venglarčík is nu in balbezit. Tondra onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - Myjavskí Kopaničiari 1:5

67e minuut.
Sajna rent richting de bal. Sajna speelt de bal door. Krejčí rent richting de bal. Klungelig pakt Nezbeda de bal. Nezbeda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hajtinger rent richting de bal. Hiko probeert naar een medespeler te passen. Gôcik is nu in balbezit. Krejčí onderschept slim de pass. Krejčí haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nezbeda met de inworp. Tažandlák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krejčí verovert de bal door een tackle van achteren. Krejčí geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Tondra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piekarski rent richting de bal. Hajtinger speelt de bal door. Krejčí is nu in balbezit. Krejčí schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kyseľ rent richting de bal. Nezbeda onderschept slim de pass. Nezbeda passt de bal zonder na te denken. Tondra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tondra schiet op doel. Rodríguez Abad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olymp Levice - Myjavskí Kopaničiari 1:6

89e minuut.
Klobúčnik passt de bal met de wreef. Tondra rent richting de bal. Krejčí probeert de bal met de borst te controleren. Tondra is nu in balbezit. Tondra schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Krejčí bereikt de bal nog maar net als eerste. Krejčí passt de bal in één keer door. Tondra is nu in balbezit. Tondra draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Abad probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olymp Levice 74%, Myjavskí Kopaničiari 26%.
Olymp Levice - Myjavskí Kopaničiari 1:6