Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-14 13:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Nigeria Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5240
Nigeria Andorra
BRA 541 Romb Tactiek 5--3--2 Push
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
65 gemiddelde waardering 67.9
excellent Schieten excellent
very good Passen outstanding
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
Faugerat is nu in balbezit. Nwordu onderschept slim de pass. Nwordu probeert naar een medespeler te passen. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Adepoju schiet op doel. Campos bokst de bal weg.

5e minuut.
Nwordu is nu in balbezit. Adepoju rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Faugerat. Adepoju is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Adepoju neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Puig-arnal is nu in balbezit. Puig-arnal geeft de bal voor. Jordana kopt de bal weg. Sot rent richting de bal. Sot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Okeke passt de bal zonder na te denken. Nwordu is nu in balbezit. Nwordu passt de bal zonder na te denken. Adepoju rent richting de bal. Adepoju schiet op doel. Campos bokst de bal weg. Adepoju rent richting de bal. Adepoju haalt uit met een fantastische trap. Campos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ogbuke kopt de bal weg. Montcada rent richting de bal. Montcada geeft een lange en hoge pass. Jordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria - Andorra 0:1

44e minuut.
Ogbuke onderschept slim de pass. Ogbuke geeft de bal voor. Adepoju rent richting de bal. Adepoju haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nigeria - Andorra 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigeria 62%, Andorra 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nigeria - Andorra 1:1

46e minuut.
Salvà onderschept slim de pass. Salvà passt de bal in één keer door. Pararols met een sublieme pass. Jordana rent richting de bal. Jordana haalt uit met een fantastische trap. Ikeagu bokst de bal weg.

47e minuut.
Anyamkegh geeft de bal voor. Triquell kopt de bal weg. Pararols rent richting de bal. Pararols geeft een hoge lob. Jordana krijgt zijn hoofd ertegen. Ikeagu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Anyamkegh geeft de bal voor. Adepoju kopt de bal weg. Nwordu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwordu schiet op doel. Campos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria - Andorra 2:1

65e minuut.
Puig-arnal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gené komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Akwuegbu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ogbuke de bal. Montcada bereikt de bal nog maar net als eerste. Montcada geeft de bal voor. Jordana krijgt zijn hoofd ertegen. Ikeagu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Alibert rent richting de bal. Alibert passt de bal zonder na te denken. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Adepoju haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria - Andorra 3:1

89e minuut.
Montcada bereikt de bal nog maar net als eerste. Montcada geeft de bal voor. Klungelig pakt Agbonavbare de bal. Jordana rent richting de bal. Jordana haalt uit met een fantastische trap. Ikeagu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria - Andorra 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigeria 70%, Andorra 30%.
Nigeria - Andorra 3:2