Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FK Vilnius Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3488
FK Vilnius Spain Trialists VII
Žirmūnai Tactiek Kalejdoskop
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 55.7
weak Schieten excellent
adequate Passen very good
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Ambroseti rent richting de bal. Golem rent richting de bal. Skrzat met een sublieme pass. Zwierzchowski rent richting de bal. Zwierzchowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Navajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navajas geeft een lange en hoge pass. Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Zwierzchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzchowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Doeltrap. Gros trapt de bal weg. Golem kopt de bal weg. Daar is Zwierzchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwierzchowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Golem is nu in balbezit. Golem geeft de bal voor. Ambroseti rent richting de bal. Ambroseti draait met de bal, schiet en ... Suchorowicz probeert de bal aan de voet te houden. Gros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Inworp. Curto met de inworp. Kusideł bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo onderschept slim de pass. Szulgo schiet op doel. Gros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Ambroseti is nu in balbezit. Suchorowicz is nu in balbezit. Ros verovert de bal door een tackle van achteren. Ros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vilnius - Spain Trialists VII 0:1

31e minuut.
Ziaja geeft een lange en hoge pass. Daar is Kusideł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curto geeft een hoge lob. Backović rent richting de bal. Backović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hulín met een sublieme pass. Skrzat bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzat probeert naar een medespeler te passen. Zwierzchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzchowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ros kopt de bal weg. Ambroseti is nu in balbezit. Met opzet legt Kusideł zijn tegenspeler op de grond. Kusideł krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vilnius 78%, Spain Trialists VII 22%.
FK Vilnius - Spain Trialists VII 0:1

46e minuut.
Holoubek komt het veld opgelopen. Barriga komt het veld opgelopen. Gümüşsöz komt het veld opgelopen. Bękart komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Zwierzchowski is nu in balbezit. Zwierzchowski speelt de bal door. Ambroseti rent richting de bal. Ambroseti haalt uit met een fantastische trap. Gros maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Patetta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szulgo met de inworp. Ambroseti is nu in balbezit. Ambroseti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kapucha geeft een lange en hoge pass. Ziaja kopt de bal weg. Daar is Curto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambroseti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroseti geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vilnius - Spain Trialists VII 0:2

72e minuut.
Cutini is nu in balbezit. Skrzat verovert de bal door een tackle van achteren. Skrzat passt de bal met de wreef. Ambroseti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroseti draait met de bal, schiet en ... Gros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Ros rent richting de bal. Ros schiet op doel. Gros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vilnius - Spain Trialists VII 0:3

73e minuut.
Gümüşsöz geeft een hoge lob. Zwierzchowski kopt de bal weg. Kapucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros verovert de bal door een tackle van achteren. Ros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kusideł heeft problemen om de bal te vangen. Kusideł passt de bal zonder na te denken. Backović rent richting de bal. Backović haalt uit met een fantastische trap. Bękart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Ros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros verovert de bal door een tackle van achteren. Zwierzchowski rent richting de bal. Zwierzchowski schiet op doel. Gros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Gümüşsöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşsöz geeft de bal voor. Klungelig pakt Ambroseti de bal. Ambroseti draait met de bal, schiet en ... Gros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vilnius - Spain Trialists VII 0:4

85e minuut.
Skrzat bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriga passt de bal met de wreef. Zwierzchowski is nu in balbezit. Zwierzchowski draait met de bal, schiet en ... Gros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vilnius 70%, Spain Trialists VII 30%.
FK Vilnius - Spain Trialists VII 0:4