Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:37
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: San Siro
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 8898
Ac Miały Strzelec Ursynoow
zobaczymy Tactiek strzelec_m_P
60% Balbezit 40%
44% Spel op eigen helft 56%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
58.1 gemiddelde waardering 49.9
uitstekend Schieten goed
formidabel Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Torje probeert naar een medespeler te passen. Puyol met een sublieme pass. Bianga probeert naar een medespeler te passen. Taroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Taroni geeft een lange en hoge pass. Dybowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Taroni is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Taroni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Torje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torje geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aylwin krijgt zijn hoofd ertegen. Mazowiecki verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Torje geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Silaghi kopt de bal weg. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Wąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchuleo verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ángel. Ángel krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Sierotnik rent richting de bal. Bianga verovert de bal door een tackle van achteren. Bianga passt de bal met de wreef. Aylwin is nu in balbezit. Aylwin schiet op doel. Dybowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Doeltrap. Kozanecki met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Kastendeuch de bal. Bianga geeft een hoge lob. Dybowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bianga is nu in balbezit. Aylwin geeft een hoge lob. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi draait met de bal, schiet en ... Dybowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Torje kopt de bal weg. Bianga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianga passt de bal zonder na te denken. Torje geeft de bal voor. Aylwin maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Aylwin is nu in balbezit. Aylwin passt de bal zonder na te denken. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianga is nu in balbezit. Bianga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Silaghi passt de bal zonder na te denken. Taroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Taroni passt de bal met de wreef. Bianga is nu in balbezit. Bianga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Miały 43%, Strzelec Ursynoow 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ac Miały - Strzelec Ursynoow 0:0

48e minuut.
Torje met een sublieme pass. Taroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Taroni passt de bal in één keer door. Silaghi rent richting de bal. Silaghi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Egger speelt de bal door. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje geeft de bal voor. Silaghi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Sierotnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aylwin rent richting de bal. Aylwin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Strzelec Ursynoow 1:0

53e minuut.
Puyol probeert naar een medespeler te passen. Taroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Taroni passt de bal in één keer door. Aylwin is nu in balbezit. Aylwin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Puyol speelt de bal door. Taroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Taroni met een sublieme pass. Aylwin rent richting de bal. Aylwin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Twórczyński met een sublieme pass. Puyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Puyol schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dybowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Bianga rent richting de bal. Bianga geeft een lange en hoge pass. Aylwin rent richting de bal. Aylwin schiet op doel. Dybowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Strzelec Ursynoow 2:0

62e minuut.
Torje rent richting de bal. Dybowski begaat een overtreding. Torje is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szczuka komt het veld opgelopen. Kiełtyka komt het veld opgelopen. Kopaszewski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Szulimowski onderschept slim de pass. Szulimowski geeft de bal voor. Ángel kopt de bal weg. Wąs rent richting de bal. Wąs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Puyol rent richting de bal. Puyol passt de bal met de wreef. Torje is nu in balbezit. Torje geeft de bal voor. Kopaszewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Inworp. Szulimowski met de inworp. Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu geeft een lange en hoge pass. Wąs maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Miały 44%, Strzelec Ursynoow 56%.
Ac Miały - Strzelec Ursynoow 2:0