Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 18:31
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Al Wahda Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 7766
Al Wahda Pachnące Skunksy
Bayern Tactiek 5-2-lewe-2 OFF
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
35 gemiddelde waardering 51.6
matig Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Rzecki met een snelle inworp. Duczek rent richting de bal. Rydzyk speelt de bal door. Gordon rent richting de bal. Gordon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Flores is nu in balbezit. Duczek verovert de bal door een tackle van achteren. Duczek met een sublieme pass. Nędza is nu in balbezit. Nędza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Rydzyk probeert de bal met de borst te controleren. Rydzyk passt de bal zonder na te denken. Póczik met een sublieme pass. Gordon is nu in balbezit. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Badra geeft de bal voor. Flores kopt de bal weg. Rydzyk geeft de bal voor. Gordon is nu in balbezit. Gordon schiet op doel. Basim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Imam geeft een hoge lob. Duczek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Badra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nędza is nu in balbezit. Nędza draait met de bal, schiet en ... Basim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Imam heeft problemen om de bal te vangen. Gordon is nu in balbezit. Gordon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Pachnące Skunksy 0:1

14e minuut.
Duczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Duczek passt de bal met de wreef. Nędza rent richting de bal. Nędza schiet op doel. Basim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Pachnące Skunksy 0:2

16e minuut.
M`Hadhebi geeft een hoge lob. Wachaczewski kopt de bal weg. Rydzyk met een sublieme pass. Gordon is nu in balbezit. Gordon schiet op doel. Basim bokst de bal weg.

20e minuut.
Rydzyk probeert naar een medespeler te passen. Nędza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon is nu in balbezit. Gordon haalt uit met een fantastische trap. Basim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Pachnące Skunksy 0:3

22e minuut.
Gordon passt de bal met de wreef. Póczik is nu in balbezit. Póczik met een sublieme pass. Nędza is nu in balbezit. Nędza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Pachnące Skunksy 0:4

23e minuut.
Rydzyk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Póczik de bal. Póczik geeft de bal voor. Gordon maakt een snoekduik en kopt de bal. M`Hadhebi heeft problemen om de bal te vangen. Basim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Póczik met de inworp. Rydzyk speelt de bal door. Duczek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nędza de bal. Nędza draait met de bal, schiet en ... Basim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Pachnące Skunksy 0:5

26e minuut.
Póczik bereikt de bal nog maar net als eerste. Póczik met een sublieme pass. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Nędza rent richting de bal. Nędza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Rydzyk met een sublieme pass. Póczik is nu in balbezit. Póczik speelt de bal door. Gordon is nu in balbezit. Gordon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Pachnące Skunksy 0:6

34e minuut.
Gordon passt de bal in één keer door. Póczik speelt de bal door. Nędza bereikt de bal nog maar net als eerste. Nędza draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert M`Hadhebi de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Nędza rent richting de bal. Nędza geeft een hoge lob. Gordon rent richting de bal. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Pachnące Skunksy 0:7

38e minuut.
Nędza kopt de bal weg. Daar is Gordon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imam legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gordon raakt geblesseerd tijdens het duel. Gordon kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Pachnące Skunksy 0:8

39e minuut.
Duczek speelt de bal door. Daar is Rydzyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rydzyk met een sublieme pass. Nędza bereikt de bal nog maar net als eerste. Nędza draait met de bal, schiet en ... Basim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Duczek is nu in balbezit. Duczek passt de bal zonder na te denken. Gordon is nu in balbezit. Gordon draait met de bal, schiet en ... Basim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Pachnące Skunksy 0:9

42e minuut.
Imam geeft een hoge lob. Kaszczyszyn kopt de bal weg. Rydzyk rent richting de bal. Rydzyk geeft de bal voor. Gordon springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Wahda 76%, Pachnące Skunksy 24%.
Al Wahda - Pachnące Skunksy 0:9

50e minuut.
Póczik geeft de bal voor. Klungelig pakt M`Hadhebi de bal. Rydzyk speelt de bal door. Gordon is nu in balbezit. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Pachnące Skunksy 0:10

52e minuut.
Póczik is nu in balbezit. Póczik geeft een hoge lob. Gordon is nu in balbezit. Gordon haalt uit met een fantastische trap. Basim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Pachnące Skunksy 0:11

57e minuut.
Inworp. Duczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rydzyk speelt de bal door. Gordon heeft problemen om de bal te vangen. Gordon draait met de bal, schiet en ... Basim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nędza bereikt de bal nog maar net als eerste. Nędza haalt uit met een fantastische trap. Basim maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Badra geeft een hoge lob. Kaszczyszyn kopt de bal weg. Póczik bereikt de bal nog maar net als eerste. Póczik geeft de bal voor. Nędza maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Póczik is nu in balbezit. Póczik met een sublieme pass. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon draait met de bal, schiet en ... Basim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Pachnące Skunksy 0:12

63e minuut.
Rydzyk is nu in balbezit. Rydzyk speelt de bal door. Gordon rent richting de bal. Gordon haalt uit met een fantastische trap. Basim probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Khallali kopt de bal weg. Póczik is nu in balbezit. Póczik passt de bal met de wreef. Gordon is nu in balbezit. Gordon geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Rydzyk onderschept slim de pass. Rydzyk passt de bal met de wreef. Póczik speelt de bal door. Gordon is nu in balbezit. Gordon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Pachnące Skunksy 0:13

69e minuut.
Duczek passt de bal in één keer door. Rydzyk rent richting de bal. Rydzyk speelt de bal door. Gordon rent richting de bal. Gordon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Nędza passt de bal in één keer door. Imam is nu in balbezit. Gordon onderschept slim de pass. Gordon schiet op doel. Basim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Pachnące Skunksy 0:14

77e minuut.
Rydzyk met een sublieme pass. Gordon rent richting de bal. Nędza is nu in balbezit. Nędza draait met de bal, schiet en ... Basim maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Rydzyk met een sublieme pass. Póczik is nu in balbezit. Póczik passt de bal in één keer door. Gordon rent richting de bal. Gordon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Inworp. Duczek met de inworp. Klungelig pakt Rydzyk de bal. Rydzyk geeft de bal voor. Gordon springt en kopt de bal. Basim bokst de bal weg.

88e minuut.
Flores kopt de bal weg. Kristbergsson geeft een hoge lob. M`Hadhebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon verovert de bal door een tackle van achteren. Gordon schiet op doel. Basim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Póczik geeft een lange en hoge pass. Nędza is nu in balbezit. M`Hadhebi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! M`Hadhebi krijgt een gele kaart. Nędza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nędza legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Basim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - Pachnące Skunksy 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Wahda 73%, Pachnące Skunksy 27%.
Al Wahda - Pachnące Skunksy 0:15