Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC ARGES Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6383
FC ARGES FC Viitorul Crivina
echilibrat Tactiek 4-4-2
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 33.9
outstanding Schieten average
very good Passen average
solid Verdedigen average


1e minuut.
Karonen met een snelle inworp. Keren rent richting de bal. Keren geeft een hoge lob. Daar is Pesser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesser schiet op doel. Rey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Boczek met een sublieme pass. Karonen rent richting de bal. Karonen passt de bal in één keer door. Pesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesser draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Purcărea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karonen met een snelle inworp. Keren rent richting de bal. Keren draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Nəcəfzadə geeft een lange en hoge pass. Filipoiu probeert de bal aan de voet te houden. Pesser is nu in balbezit. Pesser haalt uit met een fantastische trap. Rey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - FC Viitorul Crivina 1:0

27e minuut.
Bucătaru is nu in balbezit. Bucătaru geeft een lange en hoge pass. Rey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pesser is nu in balbezit. Pesser haalt uit met een fantastische trap. Rey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bucătaru speelt de bal door. Caton bereikt de bal nog maar net als eerste. Caton passt de bal in één keer door. Pesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sârbulescu is nu in balbezit. Karonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbulescu onderschept slim de pass. Sârbulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC ARGES - FC Viitorul Crivina 1:1

44e minuut.
Turbuţan is nu in balbezit. Keren verovert de bal door een tackle van achteren. Keren passt de bal zonder na te denken. Pesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesser schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rey maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Marhiwuño is nu in balbezit. Caton onderschept slim de pass. Caton draait met de bal, schiet en ... Rey bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - FC Viitorul Crivina 2:1

45e minuut.
Nəcəfzadə raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chiriţă komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES 27%, FC Viitorul Crivina 73%.
FC ARGES - FC Viitorul Crivina 2:1

48e minuut.
Boczek speelt de bal door. Karonen is nu in balbezit. Karonen passt de bal in één keer door. Keren bereikt de bal nog maar net als eerste. Keren haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Marhiwuño geeft de bal voor. Chiriţă kopt de bal weg. Filipoiu is nu in balbezit. Caton onderschept slim de pass. Caton schiet op doel. Rey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Klungelig pakt Keren de bal. Marhiwuño met een sublieme pass. Boczek probeert naar een medespeler te passen. Pesser is nu in balbezit. Pesser haalt uit met een fantastische trap. Rey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caton rent richting de bal. Caton draait met de bal, schiet en ... Rey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - FC Viitorul Crivina 3:1

59e minuut.
Chiriţă passt de bal zonder na te denken. Boczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă probeert naar een medespeler te passen. Caton is nu in balbezit. Caton haalt uit met een fantastische trap. Rey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă geeft de bal voor. Keren rent richting de bal. Keren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - FC Viitorul Crivina 4:1

88e minuut.
Chiriţă passt de bal zonder na te denken. Dejoannon met een sublieme pass. Karonen probeert naar een medespeler te passen. Keren is nu in balbezit. Keren haalt uit met een fantastische trap. Rey bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Brama geeft een hoge lob. Daar is Marhiwuño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesser is nu in balbezit. Pesser schiet op doel. Rey probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES 21%, FC Viitorul Crivina 79%.
FC ARGES - FC Viitorul Crivina 4:1