Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:23
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Bodensee Park
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2764
Fortuna Konstanz 06 Blue Boys 26
433_2018 Tactiek beb
61% Balbezit 39%
29% Spel op eigen helft 71%
44 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 26.4
excellent Schieten average
excellent Passen poor
average Verdedigen weak


4e minuut.
Mola kopt de bal weg. Drucker heeft problemen om de bal te vangen. Drucker geeft de bal voor. Agsten rent richting de bal. Agsten draait met de bal, schiet en ... Esawaran bokst de bal weg.

6e minuut.
Murawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawski passt de bal zonder na te denken. Drucker geeft de bal voor. Agsten rent richting de bal. Agsten schiet op doel. Esawaran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Sandecki rent richting de bal. Braunmühl onderschept slim de pass. Braunmühl passt de bal in één keer door. Nattmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nattmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sandecki is nu in balbezit. Boo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boo passt de bal in één keer door. Tam is nu in balbezit. Tam schiet op doel. Kakitani bokst de bal weg.

13e minuut.
Kahlenberg rent richting de bal. Kahlenberg geeft de bal voor. Braunmühl kopt de bal weg. Agsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Agsten draait met de bal, schiet en ... Esawaran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Siow kopt de bal weg. Tam bereikt de bal nog maar net als eerste. Drucker begaat een overtreding. Drucker krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Schurz is nu in balbezit. Schurz geeft de bal voor. Agsten kopt de bal weg. Braunmühl rent richting de bal. Braunmühl draait met de bal, schiet en ... Esawaran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Agsten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agsten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Blue Boys 26 1:0

16e minuut.
Stemmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemmer geeft de bal voor. Nattmann kopt de bal weg. Braunmühl is nu in balbezit. Braunmühl draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Nattmann rent richting de bal. Nattmann draait met de bal, schiet en ... Esawaran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Blue Boys 26 2:0

21e minuut.
Braunmühl kopt de bal weg. Agsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrotyński maakt een afschuwelijke overtreding. Wrotyński krijgt een gele kaart. Agsten is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Braunmühl komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Murawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murawski met een sublieme pass. Nattmann rent richting de bal. Nattmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Blue Boys 26 3:0

30e minuut.
Bousdira met een snelle inworp. Murawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawski speelt de bal door. Nattmann heeft problemen om de bal te vangen. Nattmann haalt uit met een fantastische trap. Esawaran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Mola probeert naar een medespeler te passen. Siow bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinke geeft een hoge lob. Nattmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nattmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Inworp. Murawski met een snelle inworp. Poh is nu in balbezit. Nattmann verovert de bal door een tackle van achteren. Nattmann draait met de bal, schiet en ... Esawaran bokst de bal weg.

33e minuut.
Wrotyński met een harde bal richting middenveld. Drucker kopt de bal weg. Klungelig pakt Agsten de bal. Braunmühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Braunmühl draait met de bal, schiet en ... Esawaran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Boo rent richting de bal. Boo passt de bal in één keer door. Kalinke met een sublieme pass. Agsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Agsten draait met de bal, schiet en ... Esawaran bokst de bal weg.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalinke met de inworp. Agsten rent richting de bal. Agsten schiet op doel. Esawaran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Blue Boys 26 4:0

38e minuut.
Drucker met een sublieme pass. Murawski probeert naar een medespeler te passen. Nattmann rent richting de bal. Nattmann haalt uit met een fantastische trap. Esawaran probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Wrotyński neemt vlug de vrije trap. Schurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schurz geeft een lange en hoge pass. Nattmann rent richting de bal. Nattmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Blue Boys 26 5:0

41e minuut.
Bousdira is nu in balbezit. Bousdira geeft een hoge lob. Murawski rent richting de bal. Murawski geeft de bal voor. Nattmann maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Doeltrap. Esawaran trapt de bal weg. Kalinke kan de bal niet met de borst controleren. Kalinke speelt de bal door. Klungelig pakt Agsten de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kalinke geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Murawski kopt de bal weg. Nattmann rent richting de bal. Nattmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kalinke is nu in balbezit. Kalinke geeft de bal voor. Bousdira bereikt de bal nog maar net als eerste. Nattmann verovert de bal door een tackle van achteren. Nattmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Agsten is nu in balbezit. Agsten draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Konstanz 06 25%, Blue Boys 26 75%.
Fortuna Konstanz 06 - Blue Boys 26 5:0

48e minuut.
Bousdira verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Murawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murawski geeft de bal voor. Braunmühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Braunmühl schiet op doel. Esawaran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Brysch geeft een hoge lob. Kahlenberg probeert naar een medespeler te passen. Murawski is nu in balbezit. Murawski geeft een lange en hoge pass. Agsten krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Blue Boys 26 6:0

51e minuut.
Wrotyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrotyński geeft een lange en hoge pass. Daar is Jit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Stemmer geeft de bal voor. Agsten kopt de bal weg. Braunmühl rent richting de bal. Braunmühl draait met de bal, schiet en ... Esawaran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Blue Boys 26 7:0

61e minuut.
Esawaran trapt de bal weg van het doel. Drucker kopt de bal weg. Klungelig pakt Poh de bal. Nattmann rent richting de bal. Nattmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Wrotyński neemt vlug de vrije trap. Siow kopt de bal weg. Schurz is nu in balbezit. Tam verovert de bal door een tackle van achteren. Tam draait met de bal, schiet en ... Kakitani bokst de bal weg.

66e minuut.
Stemmer geeft een hoge lob. Nattmann kopt de bal weg. Braunmühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Braunmühl schiet op doel. Esawaran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Blue Boys 26 8:0

72e minuut.
Nattmann verovert de bal door een tackle van achteren. Nattmann met een sublieme pass. Agsten rent richting de bal. Agsten haalt uit met een fantastische trap. Esawaran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Blue Boys 26 9:0

75e minuut.
Agsten onderschept slim de pass. Agsten met een sublieme pass. Braunmühl is nu in balbezit. Braunmühl draait met de bal, schiet en ... Esawaran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Blue Boys 26 10:0

79e minuut.
Brysch neemt vlug de vrije trap. Murawski is nu in balbezit. Murawski passt de bal in één keer door. Nattmann rent richting de bal. Nattmann schiet op doel. Esawaran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Blue Boys 26 11:0

82e minuut.
Drucker is nu in balbezit. Drucker passt de bal met de wreef. Braunmühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nattmann is nu in balbezit. Nattmann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Murawski verovert de bal door een tackle van achteren. Murawski passt de bal met de wreef. Nattmann rent richting de bal. Nattmann haalt uit met een fantastische trap. Esawaran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Blue Boys 26 12:0

85e minuut.
Stemmer rent richting de bal. Stemmer geeft een hoge lob. Agsten rent richting de bal. Agsten draait met de bal, schiet en ... Esawaran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Blue Boys 26 13:0

88e minuut.
Daar is Kalinke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalinke passt de bal met de wreef. Agsten rent richting de bal. Agsten schiet op doel. Esawaran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Blue Boys 26 14:0

90e minuut.
Murawski heeft problemen om de bal te vangen. Murawski met een sublieme pass. Nattmann rent richting de bal. Nattmann draait met de bal, schiet en ... Esawaran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Konstanz 06 - Blue Boys 26 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Konstanz 06 32%, Blue Boys 26 68%.
Fortuna Konstanz 06 - Blue Boys 26 15:0