Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-10 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: FC MILESZKI Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
FC MILESZKI Jeszcze Wygramy
Normal Tactiek utrzymanko_1
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 52.1
solid Schieten very good
adequate Passen solid
good Verdedigen solid


2e minuut.
Olszar geeft de bal voor. Brdar rent richting de bal. Brdar met een sublieme pass. Rivero rent richting de bal. Rivero haalt uit met een fantastische trap. Nunes bokst de bal weg.

2e minuut.
Stanivuk is nu in balbezit. Stanivuk geeft een lange en hoge pass. Cavas kopt de bal weg. Brdar geeft de bal voor. Groothuizen springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Hoàng Khoa is nu in balbezit. Sarvan onderschept slim de pass. Sarvan met een sublieme pass. Rivero is nu in balbezit. Rivero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Jeszcze Wygramy 0:1

9e minuut.
Brdar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarvan is nu in balbezit. Sarvan geeft een hoge lob. Groothuizen krijgt zijn hoofd ertegen. Nunes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Jeszcze Wygramy 0:2

10e minuut.
Pap probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarvan met een snelle inworp. Brdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Brdar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Nunes met een sublieme pass. Daar is Prestinaio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bafas geeft een lange en hoge pass. Rivero maakt een snoekduik en kopt de bal. Nunes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Olszar bereikt de bal nog maar net als eerste. Brdar verovert de bal door een tackle van achteren. Brdar met een sublieme pass. Rivero rent richting de bal. Rivero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Groothuizen geeft een lange en hoge pass. Rivero krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Stanivuk rent richting de bal. Bafas verovert de bal door een tackle van achteren. Bafas geeft een lange en hoge pass. Rivero krijgt zijn hoofd ertegen. Nunes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Groothuizen heeft problemen om de bal te vangen. Groothuizen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Jeszcze Wygramy 0:3

19e minuut.
Zakrzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Zakrzewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brdar met een snelle inworp. Sarvan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Groothuizen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Jeszcze Wygramy 0:4

30e minuut.
Groothuizen bereikt de bal nog maar net als eerste. Groothuizen met een sublieme pass. Rivero rent richting de bal. Rivero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Jeszcze Wygramy 0:5

33e minuut.
Sarvan met een sublieme pass. Groothuizen is nu in balbezit. Groothuizen passt de bal met de wreef. Rivero rent richting de bal. Rivero schiet op doel. Nunes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Pap passt de bal zonder na te denken. Karcıoğlu geeft een lange en hoge pass. Rivero kopt de bal weg. Groothuizen rent richting de bal. Groothuizen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Samulewski onderschept slim de pass. Samulewski met een sublieme pass. Prestinaio rent richting de bal. Prestinaio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Nunes speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brdar met een snelle inworp. Sarvan rent richting de bal. Sarvan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MILESZKI 85%, Jeszcze Wygramy 15%.
FC MILESZKI - Jeszcze Wygramy 0:5

46e minuut.
Finos verovert de bal door een tackle van achteren. Kegne bereikt de bal nog maar net als eerste. Kegne met een sublieme pass. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Jeszcze Wygramy 0:6

48e minuut.
Bafas passt de bal met de wreef. Sarvan rent richting de bal. Sarvan probeert naar een medespeler te passen. Rivero rent richting de bal. Rivero haalt uit met een fantastische trap. Nunes bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Petiulevičius is nu in balbezit. Petiulevičius geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brdar met de inworp. Sarvan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karcıoğlu met een snelle inworp. Brdar is nu in balbezit. Brdar geeft een lange en hoge pass. Zakrzewski probeert de bal met de borst te controleren. Nunes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Groothuizen rent richting de bal. Groothuizen geeft een lange en hoge pass. Rivero is nu in balbezit. Rivero draait met de bal, schiet en ... Petiulevičius probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Jeszcze Wygramy 0:7

58e minuut.
Tascău maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rivero kan de bal niet met de borst controleren. Petiulevičius rent richting de bal. Rivero verovert de bal door een tackle van achteren. Rivero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Prestinaio rent richting de bal. Rohonczy verovert de bal door een tackle van achteren. Rohonczy speelt de bal door. Groothuizen rent richting de bal. Groothuizen schiet op doel. Nunes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Sarvan speelt de bal door. Karcıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Rivero rent richting de bal. Rivero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Jeszcze Wygramy 0:8

67e minuut.
Pap met een sublieme pass. Kegne is nu in balbezit. Kegne passt de bal in één keer door. Rivero rent richting de bal. Rivero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Groothuizen is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt Petiulevičius de bal. Rivero maakt een snoekduik en kopt de bal. Groothuizen is nu in balbezit. Groothuizen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Jeszcze Wygramy 0:9

73e minuut.
Stanivuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoàng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kegne. Kegne krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Petiulevičius geeft een hoge lob. Sarvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarvan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Groothuizen de bal. Groothuizen geeft de bal voor. Nunes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rivero is nu in balbezit. Rivero draait met de bal, schiet en ... Nunes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Cavas speelt de bal door. Brdar rent richting de bal. Brdar geeft een lange en hoge pass. Groothuizen springt en kopt de bal. Groothuizen kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zakrzewski trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bafas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarvan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Groothuizen is nu in balbezit. Rivero is nu in balbezit. Rivero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MILESZKI - Jeszcze Wygramy 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MILESZKI 62%, Jeszcze Wygramy 38%.
FC MILESZKI - Jeszcze Wygramy 0:10