Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-14 11:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Misr
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7885
Misr Kazakhstán
Keops Tactiek sushi
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
69.6 gemiddelde waardering 63.8
outstanding Schieten excellent
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


7e minuut.
Nurzhumaev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zahid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El-Atrash rent richting de bal. El-Atrash schiet op doel. Nurakhmetov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jameel rent richting de bal. Jameel geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Nurakhmetov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Zahid geeft de bal voor. Yunus kopt de bal weg. Daar is Nurzhumaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaid is nu in balbezit. Zaid schiet op doel. Nurakhmetov bokst de bal weg. Jameel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jameel schiet op doel. Nurakhmetov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Kazakhstán 1:0

21e minuut.
Imankulov is nu in balbezit. Imankulov passt de bal zonder na te denken. Kazhigaliev is nu in balbezit. Kazhigaliev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Misr - Kazakhstán 1:1

26e minuut.
Gawdat is nu in balbezit. El-Atrash rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. El-Atrash geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zaid springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Kazakhstán 2:1

28e minuut.
Bashshar met een snelle inworp. Zahid probeert naar een medespeler te passen. Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus draait met de bal, schiet en ... Nurakhmetov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Kazakhstán 3:1

40e minuut.
El-Atrash is nu in balbezit. Gawdat rent richting de bal. Gawdat passt de bal zonder na te denken. Yunus is nu in balbezit. Yunus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Gawdat geeft een lange en hoge pass. Jameel is nu in balbezit. Kornienko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jameel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jameel kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Kazakhstán 4:1

43e minuut.
Dardery onderschept slim de pass. Dardery geeft een lange en hoge pass. Jameel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jameel schiet op doel. Nurakhmetov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Kazakhstán 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr 43%, Kazakhstán 57%.
Misr - Kazakhstán 5:1

49e minuut.
Gawdat rent richting de bal. Gawdat geeft een lange en hoge pass. Yunus is nu in balbezit. Yunus draait met de bal, schiet en ... Nurakhmetov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Kazakhstán 6:1

50e minuut.
Tlekhugov komt het veld opgelopen. Tokaev komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Byakov geeft een hoge lob. Tokaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaev probeert naar een medespeler te passen. Kazhigaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazhigaliev schiet op doel. El Ghandour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tlekhugov stond buitenspel. El-Mahdy maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Balaev de bal. Yunus rent richting de bal. Yunus schiet op doel. Nurakhmetov bokst de bal weg.

78e minuut.
Gawdat geeft de bal voor. Yunus kopt de bal weg. Jameel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jameel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Kazakhstán 7:1

80e minuut.
Zaid probeert de bal aan de voet te houden. Bashshar rent richting de bal. Bashshar geeft een hoge lob. Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus schiet op doel. Nurakhmetov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Nurzhumaev geeft een hoge lob. Gawdat rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tlekhugov. Tlekhugov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr 46%, Kazakhstán 54%.
Misr - Kazakhstán 7:1