Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:36
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Stadion Wiejski w Kobierzynie
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2185
KS Petarda Kobierzyn FC Górzno v2
edit Tactiek dobratakcica
60% Balbezit 40%
35% Spel op eigen helft 65%
32 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 44.8
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen matig


2e minuut.
Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński speelt de bal door. Päärson met een sublieme pass. Malahi is nu in balbezit. Malahi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Gusman geeft een hoge lob. Kukulas probeert naar een medespeler te passen. Filho is nu in balbezit. Filho draait met de bal, schiet en ... Bursuc probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Petarda Kobierzyn - FC Górzno v2 1:0

9e minuut.
Tkocz passt de bal zonder na te denken. Matras speelt de bal door. Malahi is nu in balbezit. Malahi haalt uit met een fantastische trap. Bursuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Petarda Kobierzyn - FC Górzno v2 2:0

13e minuut.
Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho passt de bal in één keer door. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho rent richting de bal. Filho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kukulas passt de bal met de wreef. Soszyński speelt de bal door. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho schiet op doel. Janocha probeert de bal aan de voet te houden. Bursuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Muntenuş kopt de bal weg. Slettebø bereikt de bal nog maar net als eerste. Slettebø passt de bal in één keer door. AL Hareb heeft problemen om de bal te vangen. AL Hareb draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Matras is nu in balbezit. Matras met een sublieme pass. Malahi rent richting de bal. Malahi draait met de bal, schiet en ... Bursuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Petarda Kobierzyn - FC Górzno v2 3:0

27e minuut.
Kukulas probeert naar een medespeler te passen. Crews rent richting de bal. Crews geeft de bal voor. Filho is nu in balbezit. Filho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kukulas met een snelle inworp. Soszyński speelt de bal door. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Petarda Kobierzyn - FC Górzno v2 4:0

32e minuut.
Klungelig pakt Dubuś de bal. Slettebø rent richting de bal. Slettebø geeft de bal voor. Janjušević is nu in balbezit. Janjušević schiet op doel. Pozowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Malahi rent richting de bal. Malahi passt de bal zonder na te denken. Filho rent richting de bal. Filho haalt uit met een fantastische trap. Bursuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Petarda Kobierzyn - FC Górzno v2 5:0

39e minuut.
Filho passt de bal zonder na te denken. Matras bereikt de bal nog maar net als eerste. Matras met een sublieme pass. Malahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malahi schiet op doel. Bursuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Matras bereikt de bal nog maar net als eerste. Matras passt de bal met de wreef. Malahi rent richting de bal. Malahi haalt uit met een fantastische trap. Bursuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Petarda Kobierzyn - FC Górzno v2 6:0

41e minuut.
Matras met een sublieme pass. Klungelig pakt Gusman de bal. Gusman geeft een hoge lob. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bursuc probeert wanhopig de bal te grijpen. Malahi rent richting de bal. Dubuś legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Malahi raakt geblesseerd tijdens het duel. Filho neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Filho rent richting de bal. Kukulas is nu in balbezit. Kukulas passt de bal in één keer door. Filho rent richting de bal. Filho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Petarda Kobierzyn 38%, FC Górzno v2 62%.
KS Petarda Kobierzyn - FC Górzno v2 6:0

53e minuut.
Soszyński passt de bal zonder na te denken. Kukulas rent richting de bal. Kukulas probeert naar een medespeler te passen. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho schiet op doel. Bursuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Soszyński met een sublieme pass. Forlin is nu in balbezit. Kukulas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Malahi de bal. Wierzba rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Matras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Soszyński de bal. Soszyński passt de bal met de wreef. Malahi rent richting de bal. Malahi draait met de bal, schiet en ... Bursuc bokst de bal weg.

60e minuut.
Päärson met een sublieme pass. Fortuna met een sublieme pass. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević haalt uit met een fantastische trap. Pozowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Petarda Kobierzyn - FC Górzno v2 6:1

62e minuut.
Inworp. Kułaga komt het veld opgelopen. Chumakov komt het veld opgelopen. Tyrajski komt het veld opgelopen. Ignasiak met de inworp. Kukulas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chumakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chumakov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Soszyński speelt de bal door. Malahi is nu in balbezit. Dubuś is nu in balbezit. Malahi verovert de bal door een tackle van achteren. Malahi draait met de bal, schiet en ... Bursuc bokst de bal weg. Chumakov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Kułaga de bal. Slettebø bereikt de bal nog maar net als eerste. Slettebø probeert naar een medespeler te passen. AL Hareb rent richting de bal. AL Hareb schiet op doel. Pozowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Futó komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Chumakov geeft de bal voor. Wierzba heeft problemen om de bal te vangen. Janocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Futó onderschept slim de pass. Futó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Futó raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koller komt het veld opgelopen. Bursuc trapt de bal weg van het doel. Forlin rent richting de bal. Forlin probeert naar een medespeler te passen. Chumakov is nu in balbezit. Chumakov haalt uit met een fantastische trap. Bursuc bokst de bal weg.

85e minuut.
Kułaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kułaga speelt de bal door. Koller bereikt de bal nog maar net als eerste. Koller draait met de bal, schiet en ... Bursuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Koller bereikt de bal nog maar net als eerste. Koller draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Petarda Kobierzyn 33%, FC Górzno v2 67%.
KS Petarda Kobierzyn - FC Górzno v2 6:1