Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mission FC 2011 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1796
Mission FC 2011 MKB Veszprém
kofs3-wind Tactiek 451
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 44.3
adequate Schieten good
adequate Passen good
average Verdedigen adequate


10e minuut.
Klungelig pakt Korpics de bal. Castelein is nu in balbezit. Baceiredo met een sublieme pass. Mørland rent richting de bal. Mørland draait met de bal, schiet en ... Almaguer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Somogyi passt de bal met de wreef. Stabrowski speelt de bal door. Verpecz is nu in balbezit. Korpics rent richting de bal. Korpics haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Almaguer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - MKB Veszprém 1:0

16e minuut.
Deja met een sublieme pass. Jałocha is nu in balbezit. Stabrowski maakt een afschuwelijke overtreding. Jałocha wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

21e minuut.
Verpecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpics bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Super Ézio. Super Ézio krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Fernández de Mendiola rent richting de bal. Fernández de Mendiola geeft een hoge lob. Daar is Wilk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castelein rent richting de bal. Castelein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mission FC 2011 - MKB Veszprém 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mission FC 2011 47%, MKB Veszprém 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mission FC 2011 - MKB Veszprém 1:1

61e minuut.
Jeny geeft een lange en hoge pass. Deja is nu in balbezit. Verpecz onderschept slim de pass. Korpics is nu in balbezit. Korpics schiet op doel. Almaguer bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stabrowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mørland rent richting de bal. Mørland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bilicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilicz passt de bal zonder na te denken. Verpecz rent richting de bal. Korpics bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpics draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kruszewski probeert naar een medespeler te passen. Kolesnichenko rent richting de bal. Kolesnichenko met een sublieme pass. Castelein rent richting de bal. Castelein schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - MKB Veszprém 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mission FC 2011 39%, MKB Veszprém 61%.
Mission FC 2011 - MKB Veszprém 1:2