Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-16 00:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Arena Zulia Stadium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5443
Atletico Zulia implacables
korn3 Tactiek IMPLACABLE
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
49.4 gemiddelde waardering 61.2
good Schieten formidable
good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Aramburú passt de bal met de wreef. Villasmil rent richting de bal. Villasmil geeft de bal voor. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta draait met de bal, schiet en ... Márquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Trung Phúc geeft een hoge lob. Daar is Bottini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villasmil is nu in balbezit. Villasmil passt de bal met de wreef. Villalta is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - implacables 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Trung Phúc de bal. Trung Phúc geeft een hoge lob. Villalta is nu in balbezit. Villalta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Villasmil rent richting de bal. Villasmil passt de bal zonder na te denken. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - implacables 0:2

21e minuut.
Rivas speelt de bal door. Fader heeft problemen om de bal te vangen. Świderek rent richting de bal. Bracho onderschept slim de pass. Bracho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Rivas is nu in balbezit. Rivas passt de bal zonder na te denken. Villalta rent richting de bal. Klungelig pakt Villalta de bal. Villalta haalt uit met een fantastische trap. Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Villalta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Villasmil maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - implacables 0:3

34e minuut.
Fuenmayor rent richting de bal. Fuenmayor geeft de bal voor. Granados kopt de bal weg. Villalta rent richting de bal. Villalta schiet op doel. Márquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - implacables 0:4

36e minuut.
Pillon kopt de bal weg. Klungelig pakt Fuenmayor de bal. Fuenmayor passt de bal in één keer door. Villalta rent richting de bal. Villalta schiet op doel. Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta draait met de bal, schiet en ... Márquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Palmezano rent richting de bal. Fuenmayor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palmezano. Fuenmayor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rivas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Pillon neemt vlug de vrije trap. Świderek probeert de bal met de borst te controleren. Turcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho onderschept slim de pass. Bracho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 66%, implacables 34%.
Atletico Zulia - implacables 0:4

46e minuut.
Yriarte komt het veld opgelopen. Faty komt het veld opgelopen. Mangana komt het veld opgelopen. Labbé komt het veld opgelopen. Butto komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Fuenmayor met een sublieme pass. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas geeft een hoge lob. Granados springt en kopt de bal. Márquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - implacables 0:5

56e minuut.
Bottini heeft problemen om de bal te vangen. Villasmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottini begaat een overtreding. Bottini krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Mangana geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rivas met een snelle inworp. Villalta is nu in balbezit. Villalta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mathías zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faty bereikt de bal nog maar net als eerste. Faty met een sublieme pass. Bracho rent richting de bal. Bracho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bracho passt de bal met de wreef. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yriarte. Yriarte krijgt een gele kaart. Rivas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 38%, implacables 62%.
Atletico Zulia - implacables 0:5