Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-14 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Goleo FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 4985
Goleo FC Bup_Be_Be_Bong
Perú Tactiek bupbe1
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 28.9
outstanding Schieten weak
excellent Passen weak
very good Verdedigen good


3e minuut.
Bortolus met een sublieme pass. Klungelig pakt Čaks de bal. Čaks met een sublieme pass. Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznaga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - Bup_Be_Be_Bong 1:0

6e minuut.
Čaks met een sublieme pass. Bortolus probeert naar een medespeler te passen. Radin is nu in balbezit. Radin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - Bup_Be_Be_Bong 2:0

7e minuut.
Sui`an geeft een hoge lob. Pac kopt de bal weg. Bortolus met een sublieme pass. Radin kan de bal niet met de borst controleren. Radin haalt uit met een fantastische trap. Long Giang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Bortolus passt de bal in één keer door. Mizia rent richting de bal. Mizia probeert naar een medespeler te passen. Radin rent richting de bal. Radin draait met de bal, schiet en ... Long Giang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - Bup_Be_Be_Bong 3:0

18e minuut.
Mizia is nu in balbezit. Mizia probeert naar een medespeler te passen. Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin schiet op doel. Long Giang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - Bup_Be_Be_Bong 4:0

20e minuut.
Iznaga is nu in balbezit. Iznaga geeft een hoge lob. Bảo Sơn heeft problemen om de bal te vangen. Radin is nu in balbezit. Radin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Bortolus is nu in balbezit. Bortolus passt de bal in één keer door. Mizia met een sublieme pass. Radin is nu in balbezit. Radin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Sui`an de bal. Long Giang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - Bup_Be_Be_Bong 5:0

25e minuut.
Čaks is nu in balbezit. Čaks passt de bal zonder na te denken. Radin is nu in balbezit. Radin passt de bal in één keer door. Iznaga rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - Bup_Be_Be_Bong 6:0

29e minuut.
Mizia speelt de bal door. Čaks rent richting de bal. Čaks passt de bal met de wreef. Radin heeft problemen om de bal te vangen. Radin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Mizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizia passt de bal in één keer door. Radin is nu in balbezit. Radin schiet op doel. Long Giang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - Bup_Be_Be_Bong 7:0

33e minuut.
Bortolus probeert naar een medespeler te passen. Mizia rent richting de bal. Mizia speelt de bal door. Radin is nu in balbezit. Radin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bortolus probeert naar een medespeler te passen. Sadi onderschept slim de pass. Mizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizia geeft een hoge lob. Radin springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Iznaga rent richting de bal. Iznaga passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bảo Sơn de bal. Radin rent richting de bal. Radin draait met de bal, schiet en ... Long Giang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Roegiers probeert naar een medespeler te passen. Afşar rent richting de bal. Afşar passt de bal zonder na te denken. Iznaga is nu in balbezit. Iznaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - Bup_Be_Be_Bong 8:0

40e minuut.
Čaks rent richting de bal. Čaks passt de bal met de wreef. Iznaga rent richting de bal. Iznaga schiet op doel. Long Giang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - Bup_Be_Be_Bong 9:0

45e minuut.
Mizia passt de bal zonder na te denken. Sadi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Radin is nu in balbezit. Radin schiet op doel. Long Giang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - Bup_Be_Be_Bong 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goleo FC 21%, Bup_Be_Be_Bong 79%.
Goleo FC - Bup_Be_Be_Bong 10:0

46e minuut.
Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznaga geeft een lange en hoge pass. Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin haalt uit met een fantastische trap. Long Giang werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - Bup_Be_Be_Bong 11:0

49e minuut.
Roegiers bereikt de bal nog maar net als eerste. Roegiers geeft een lange en hoge pass. Daar is Sadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radin rent richting de bal. Radin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Iznaga is nu in balbezit. Iznaga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Lipski heeft problemen om de bal te vangen. Čaks is nu in balbezit. Čaks speelt de bal door. Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Ivaz geeft een hoge lob. Inworp. Čaks met de inworp. Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - Bup_Be_Be_Bong 12:0

57e minuut.
Mizia geeft een hoge lob. Sui`an kopt de bal weg. Daar is Radin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - Bup_Be_Be_Bong 13:0

61e minuut.
Sadi rent richting de bal. Mizia verovert de bal door een tackle van achteren. Mizia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Radin de bal. Radin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sadi met een snelle inworp. Bảo Sơn probeert de bal met de borst te controleren. Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radin schiet op doel. Long Giang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - Bup_Be_Be_Bong 14:0

63e minuut.
Ragot speelt de bal door. Daar is Lorenzini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorenzini speelt de bal door. Daar is Iznaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iznaga haalt uit met een fantastische trap. Long Giang bokst de bal weg.

65e minuut.
Sui`an verovert de bal door een tackle van achteren. Sui`an geeft de bal voor. Ragot is nu in balbezit. Roegiers geeft de bal voor. Radin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Čaks met een sublieme pass. Mizia is nu in balbezit. Mizia met een sublieme pass. Radin rent richting de bal. Radin schiet op doel. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Long Giang trapt de bal weg van het doel. Pac kopt de bal weg. Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznaga draait met de bal, schiet en ... Long Giang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - Bup_Be_Be_Bong 15:0

71e minuut.
Bortolus geeft de bal voor. Sui`an rent richting de bal. Iznaga onderschept slim de pass. Iznaga draait met de bal, schiet en ... Long Giang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - Bup_Be_Be_Bong 16:0

72e minuut.
Bảo Sơn is nu in balbezit. Bảo Sơn geeft de bal voor. Pac kopt de bal weg. Klungelig pakt Radin de bal. Radin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - Bup_Be_Be_Bong 17:0

77e minuut.
Iznaga geeft de bal voor. Radin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadi begaat een overtreding. Radin raakt geblesseerd tijdens het duel. Bortolus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mizia rent richting de bal. Mizia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Radin de bal. Radin haalt uit met een fantastische trap. Long Giang werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - Bup_Be_Be_Bong 18:0

83e minuut.
Mizia passt de bal zonder na te denken. Čaks rent richting de bal. Iznaga is nu in balbezit. Iznaga schiet op doel. Long Giang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bortolus speelt de bal door. Čaks speelt de bal door. Iznaga heeft problemen om de bal te vangen. Iznaga schiet op doel. Long Giang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - Bup_Be_Be_Bong 19:0

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Bảo Sơn de bal onder controle te krijgen. Pac rent richting de bal. Pac speelt de bal door. Radin rent richting de bal. Radin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iznaga rent richting de bal. Iznaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - Bup_Be_Be_Bong 20:0

89e minuut.
Ragot speelt de bal door. Lorenzini is nu in balbezit. Čaks probeert naar een medespeler te passen. Radin rent richting de bal. Radin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goleo FC 15%, Bup_Be_Be_Bong 85%.
Goleo FC - Bup_Be_Be_Bong 20:0